9 különböző színű indiai hangulatú gyűrűkő

A hangulatgyűrű olyan termokróm elemet tartalmaz, amely megváltoztatja színét a viselő személy ujjának hőmérséklete alapján. Ezekhez színtáblázat tartozik, amely a gyűrűn jelzett színnek megfelelő hangulatot mutatja. A hangulatgyűrűk szórakoztató ékszercikkek, amelyek évek óta lenyűgözik az embereket.

Hangulat Ring Stones

Hangulatos kőgyűrű ékszerek:

Sokan szeretik tudni lelkiállapotukat, amit a hangulatgyűrű színei jeleznek. Íme néhány a legjobb hangulatgyűrűk közül:

1. Luxus hangulatú kőgyűrű nőknek:

Luxus hangulatú kőgyűrű nőknek

Ez a hangulatgyűrű vintage és divatos megjelenésű, csillogó strasszokkal. Kényelmes a mindennapi viselethez. A fényes kövek gyönyörűen néznek ki, és szépen néznek ki egy négyzet alakú gyűrűben.

2. Egyszerű sávhangulat -gyűrűs kialakítás:

Egyszerű Band Mood Ring Design

A sávos hangulatgyűrűk a legegyszerűbb gyűrűk. Ez egy klasszikus színváltó hangulatgyűrű. A gyűrű egyetlen szalagból áll, amely megváltoztatja színét viselőjének hangulatától függően. Könnyű, és gyermekek is viselhetik. Egyszerűnek és aranyosnak tűnik az ujjakon.

3. Sterling Silver Mood Ring lányoknak:

Ezüst hangulatú gyűrű lányoknak

Ez a tervezőgyűrű minden idők egyik legjobb hangulatgyűrűje. Sterling ezüstből készült, és gyönyörű kialakítású, amely körülveszi a kristályt. A kristályt tartó koronaszerű forma rendkívül csinosnak tűnik. Ezt a fajta hangulatgyűrű követ szeretni fogják a tinédzserek.

4. Antik Finish Mood Ring:

Antik Finish Mood Ring

Ez a sárgarézből készült antik hangulatgyűrű rendkívül csinos és bájos megjelenést kölcsönöz az ujjaknak. A virág közepén hangulatgyűrű követ tart. A kő tökéletesen be van helyezve, és megnyugtató megjelenésű.

5. Arany hangulatú kőgyűrű:

Arany hangulatú kőgyűrű

Ez a gyűrű valóban varázslatos megjelenésű. Aranyozott, és korona-szerű alakja tartja a holdgyűrű kövét. Elegáns és úgy néz ki, mint egy ékszer. Ez különbözik a sima hangulatgyűrűktől.

6. Márvány India hangulatgyűrű:

Márvány India Hangulatgyűrű

Ez a nyilatkozat gyűrű készült tiszta márvány elegáns megjelenésű. Napi szinten viselhető. Állítható, így az ujja méretének megfelelően állítható. Kamaszkorban is viselhető. Az interneten is elérhető, és a hangulatgyűrű India alatt kereshető.

7. Hangulatgyűrű gyerekeknek:

Hangulatgyűrű gyerekeknek

A gyerekeket gyakran lenyűgözi a hangulatkarikák ötlete, és szeretik látni, hogy megváltozik a színük. Ez a hold- és csillaggyűrű tökéletes a gyermekek számára. A hold márványból készült, és varázslatos megjelenésű.

8. Ovális hangulatú gyűrű tizenévesek számára:

Ovális hangulatú gyűrű tizenévesek számára

Ez a divatos gyűrű arany színű borítással és merész megjelenéssel rendelkezik. Nagyobb, mint a normál gyűrűk. Elegáns megjelenésű, és tinédzserek, valamint nők is viselhetik. Nem csak hangulatgyűrűként működik, hanem díszes ékszerként is. A hangulatgyűrű Indiában található. Viselhető partikra és különleges alkalmakra.

9. Antik bohém hangulati gyűrű nőknek:

Antik Bohém Hangulatgyűrű nőknek

Ez a hangulatgyűrű bronzból készült, és filigrán kialakítású. Ez egy egyedi tervezői darab, és cigány kinézetű. A gyűrű kialakítása nagyon szépnek tűnik, és antik megjelenésű. Ez a gyűrű jól fog kinézni a nőknek, mivel klassz megjelenésű.

A hangulatgyűrűk a 70 -es évek híres ékszerei. Az emberek szeretik tudni jelenlegi lelkiállapotukat, és szeretik, ha a hangulatgyűrű színei ezt mutatják. A hangulatgyűrűk továbbra is népszerűek, és online, valamint exkluzív üzletekben is kaphatók.