9 tökéletes fehér arany eljegyzési és esküvői gyűrű

Az arany ékszereket férfiak és nők használják kora óta. Az arany aurát teremt és vonzó minden ember számára, mivel nemcsak alkalmakra és esküvőkre használják, hanem napi szinten is. A fehér arany egyfajta aranyötvözet, amelyben arany és fehér fém, például palládium vagy nikkel található. Az ékszert ezután ródiummal borítják.

Fehér arany gyűrűk férfiaknak és nőknek:

Az alábbiakban felsoroltuk a 9 legjobb ékszer -eljegyzési gyűrűt fehér aranyból férfiaknak és nőknek.

1. Pasziánsz fehér arany gyémánt gyűrű:

Pasziánsz fehér arany gyűrűk

Ezek egy gyönyörű ékszer, amelyet egy nőnek adnak egy igazán különleges alkalomból. Tartalmaz egy nagy pasziánszt, amely általában nagyon drága, és a fehér arany gyűrűvel van bevonva. A gyűrűt talán kisebb gyémántokkal szegélyezik, hogy imperialista vonzerőt kölcsönözzenek neki.

2. Fehér arany eljegyzési gyűrű:

Fehér arany eljegyzési gyűrű

A fehérarany eljegyzési gyűrűk manapság nagyon divatosak, modernek és stílusosak. A fehérarany eljegyzési gyűrűk csodálatos darabokat kínálnak a párnak. Ezek biztosan rendkívül boldoggá teszik a házaspárt. A fehérarany gyűrű olyan lesz, amellyel egy lány büszkélkedni szeretne és megmutatni barátainak.

3. Fehér arany esküvői zenekar gyűrű:

Fehér arany esküvői zenekar gyűrű

A fehér arany jegygyűrűk is divatban vannak, mivel a fehér arany annyira modern lett. Ezeknek a jegygyűrűknek sima szalagszerű megjelenésük van, a pár neve a gyűrű belső bélésébe van vésve. A párok akár az esküvőjük dátumát is hozzá tudják adni a metszethez.

4. Aranyos fehér arany gyűrű gyémántokkal:

Fehér arany gyémánt gyűrű

Mivel a gyémántok a lányok legjobb barátjai, a fehér aranyból készült gyémántgyűrűk olyan megjelenést kölcsönöznek, mint senki más. Minden pontot kipipál, amit egy kifinomult nő keres egy gyűrűben. Mivel a gyémántok fehér színűek, a fehér arany csak növeli csillogását. Ezek olyan ékszerek, amelyeket egy lány hosszú évekig megtart.

5. Gyöngy fehér arany gyűrű:

Gyöngy fehér arany gyűrű

A tenyésztett gyöngy szépség. Ezeket értékes ékszerekben használják, és a gyöngyház fehér arany gyűrűk közé tartozik. Sok bonyolult gyűrűs kivitel létezik, és egy nagy tenyésztett gyöngy hozzáadása csak növeli annak szépségét. Ezek eljegyzési gyűrűként is szolgálhatnak.

6. Rubin gyűrű fehér arannyal:

Rubin gyűrű fehér aranynyal

A fehér arany lehetővé teszi sokféle drágakő együttes díszítését. A rubin ragyogó vörös szín, amely rendkívül jól illik a fehér aranyhoz. A rubin általában jó minőségű, és mérete is nagy. A fehér arany beborítja a kő közepét, és gyémántokat helyeznek körül.

7. Fehér arany smaragd gyűrű:

Fehér arany smaragd gyűrű

A gyűrűkben használt drágakövek közül a smaragd fenséges és királyi vonzerő. Ezt a gyönyörű zöld színt széles körben használják kiemelkedő gyűrűk készítésére. A fehér arany smaragd gyűrű remekmű, és nagyon királyi megjelenést kölcsönöz. Használja ezt a gyűrűt, hogy kiemelje a szépséget benned.

8. Fehér arany végtelen gyűrű:

Fehér arany végtelen gyűrű

Az Infinity gyűrűk egy új modern trend, amely teljesen gyönyörűnek tűnik. A kialakítás magában foglalja a végtelen szimbólumot, és ez nagyon szimbolikus az eljegyzések és esküvők számára. A végtelen gyűrűket általában apró gyémántok borítják. Ezek nagyon egyediek, és igazán szép megjelenést kölcsönöznek az ujjnak.

9. Egyszerű sima fehér arany gyűrű:

Sima fehér arany gyűrű

Mivel a fehérarany nem a fenséges típus, a férfiak könnyen elfogadják. A férfi gyűrűk általában egyszerű kialakításúak, vonalakkal. Néhányan még bonyolultabbak lehetnek a férfias tervekkel. Néhány férfi gyémántot is választ a gyűrűjén, és ezek általában nagyobb méretűek.

A fehér arany gyűrűk rendkívül szép darabok. Férfiak és nők egyaránt használják őket. A fehér arany ékszerek modern vonzerővel bírnak, és ezért sok férfit is látnak az elemek viselésében. A fehér arany gyűrűk nagyon egyedi ékszerek, és vonzzák a férfiakat és a nőket, mivel naponta használják őket a munkához.