A 15 legjobb smaragd gyűrűs minta nőknek és férfiaknak

Manapság bármilyen ékszer beszerzése kiemelten kezeli Önt divatos emberként, legyen az férfi vagy nő. A rendelkezésre álló hatalmas lehetőségek közül bármelyik ékszert beszerezhet, például gyűrűt, fülgyűrűt, karperecet, nyakláncot stb. Amikor a gyűrűkről van szó, akkor rengeteg mintát és méretet választhat, kezdve a kis babagyűrűktől a jegygyűrűkig. A drágakövek, például rubin, gyémánt, smaragd és zafír használata a legjobb módja annak, hogy gyűrűként viselje azokat a férfiakat és nőket, akik szerették a divatos kiegészítőket. Az egyik nagyon népszerű és divatos típusú gyűrű a különböző típusú és stílusú smaragdgyűrűket foglalja magában, amelyek sok ok miatt népszerűek hosszú évek óta.

smaragd gyűrű

A smaragd azok a drágakövek, amelyek valószínűleg megfordulnak a fejedben, ha a drágakövekre gondolsz. A mélyzöld szín elképesztően üdítő lesz a nézők szemében, a smaragddal járó misztikum pedig egyszerűen csábító. Nagyon ragyogóak, és nagyon értékesek lehetnek megjelenésük és elegáns megjelenésük miatt. A smaragd gyűrűket számos formában kaphatja meg, például kerek, ovális, billió és négyzet alakú. Természetesen a smaragd kövekből készült gyűrűket gyakran használják esküvőkre és eljegyzésekre, mivel hagyomány maradt, hogy smaragd kőgyűrűket adnak egy házaspárnak, amikor ünneplik smaragd évfordulójukat.

Különböző típusú gyűrűs minták smaragd kővel:

Kezdje el felfedezni a legjobb 15 modern dizájnt gyémánt és arany smaragd gyűrűkből az eljegyzéshez és más alkalmakhoz.

1. White Gold Diamond Emerald Eternity Band gyűrű:

White Gold Diamond Emerald Eternity Band gyűrű

A fehérarany gyémánt és az Emerald Eternity Band gyűrű, ragyogóan körbevágott gyémántokkal és smaragddal a csillogó dizájn, amely esküvők alkalmával viselhető, és emlékeztet az elkötelezettségére. Ez a gyűrű magas fényezéssel készült, és imádnivaló lehet a kézben.

2. Sterling Silver Smaragd gyűrű, Black Hills Gold:

Sterling ezüst smaragd gyűrű, Black Hills Gold

Ezt a smaragd gyűrűt gyönyörűen tervezték, ezüst és fekete arany kerek kivágással. A gyűrűbe ágyazott smaragdkő vonzza az embereket, hogy lombos kivitelűek is legyenek.

3. A Black Hills arany és ezüst születésnapi gyűrűje:

A Black Hills arany és ezüst születésnapi gyűrűje

A születéskövek gyűrűjének felvétele meglehetősen csinos lesz, mivel illeszkedik természetükhöz és karakterükhöz. Ez is egyfajta eleven zöld színben készült, közepén fekete arany. Körülötte leveles zöld minták készültek 14 karátos arannyal. Tökéletes lesz ezt bemutatni szerethetőinek.

4. 1/4 ct TDW gyémánt smaragd tervező gyűrű:

1/4ct TDW gyémánt smaragd tervező gyűrű

Tökéletes stílust és szépséget kölcsönöz házasságának ezzel az 1/4ct TDW Diamond Emerald Designer Ring -el, mivel lenyűgöző gyémánt és smaragd gyűrűvel készült. Ezt a gyűrűt a szakértők csiszolt befejezéssel fejezték be.

5. Sárga arany ovális vágású zambiai smaragd arany gyűrű gyémántokkal:

Sárga arany ovális vágású zambiai smaragd arany gyűrű gyémántokkal

Szeretné kényeztetni magát gyűrűvel? Akkor ezt a sárga arany színű, ovális vágású zambiai smaragd gyűrűt a gyémánt drágakövekkel választja a megfelelő választásnak, mivel ez szemet gyönyörködtető merész színekkel és időtlen zambiai vonással kényeztet el.

6. Fehér arany rubin smaragd gyémánt zafír gyűrű:

Fehér arany rubin smaragd gyémánt zafír gyűrű

Ez az egyik klasszikus dizájn, amelyet finoman a rubin kövek felhasználásával készítettek, a smaragdkövek pedig finom kidolgozással és csiszolt felülettel végződtek. Ha ezt a gyűrűt viseli, a nézők megszeretik őket.

7. Középkori smaragd ezüst gyűrű:

Középkori smaragd ezüst gyűrű

A középkori Smaragd Sterling ezüst gyűrű érdekes, amelynek tulajdonképpen van egy rekesze, amely automatikusan kinyílik és bezáródik. Ez körülbelül ½ ”x 5/8” ovális méretű, és esküvők és partik alkalmával használható. A középkorban olyan erős mérget rejtegettek vele, amelyet egy nemkívánatos áldozat italába csúsztathattak.

8. 10K arany gyémánt & Zöld smaragd gyűrű:

10K arany gyémánt & amp; Zöld smaragd gyűrű

Ez a 10k arany gyémánt és zöld smaragd gyűrű zöld smaragdokat tartalmazott, és csatorna gyémántokkal. Ez lesz a legalkalmasabb viselet esküvők és bulik idején.

9. Arany 1/3ct TDW gyémánt és ovális vágású zambiai smaragd gyűrű férfiaknak:

Arany 1/3ct TDW gyémánt és ovális vágású zambiai smaragd gyűrű férfiaknak

Azok a személyek, akik a széles és zökkenőmentes mintás arany és gyémánt vegyes gyűrűs kialakítást keresték, ezt az egyedi darabot választhatják. Ez egy vonzó kivitel, amelynek középső burkolata van. Ezt simán csiszolták, tökéletes befejezést biztosítva.

10. Luxus 925 ezüst hét természetes smaragd halmozható gyűrű:

Luxus 925 ezüst hét természetes smaragd halmozható rin

A luxus 925 ezüst ezüst hét természetes smaragd egymásra rakható gyűrű valódi formatervezés természetes smaragdból, amelyeket egyedileg vesznek körül, és karomkészlettel rögzítenek. Ez a smaragd arany gyűrűk egyik természetes mintája, amelyet sok ember szeret.

11. Suzy Levian 14 k fehér arany smaragd gyémánt gyűrű:

Suzy Levian 14 k fehér arany smaragd gyémánt gyűrű

A Suzy Levian 14 k fehérarany smaragd gyémántgyűrűt klasszikus stílusban tervezték, majd a vágott gyémánttal kiegészítve gyönyörűen és természetesen mutatta be viselőjének öltözékét.

12. Jewelonfire smaragd drágakő és gyémánt ékezetes virággyűrű:

Jewelonfire smaragd drágakő és gyémánt ékezetes virággyűrű

A Jewelonfire smaragd drágakő és a Diamond Accent virággyűrű határozottan varázslatos megjelenést kölcsönöz a bájos smaragd kövekkel, amelyek buja, kerek csiszolású gyémántokkal díszítettek a virágos környezet közepén. Egyszerű módon csiszolva fokozza viselőjének szépségét.

13. Ezüst szimulált smaragd pasziánsz gyűrű az eljegyzéshez:

Ezüst szimulált smaragd pasziánsz gyűrű az eljegyzéshez

Az ezüst szimulált smaragd pasziánsz gyűrű csillogó színnel ragyog, ha pasziánsz ezüst és szimulált rubin, zafír és smaragd drágakövek. Ez a legjobb választás a viselethez, mivel minden ruhával fel van szerelve.

14. Ékezetes smaragd drágakő virággyűrű:

Ékezetes smaragd drágakő virággyűrű

Az Accent Emerald Gemstone virággyűrű csillogó és finom lesz, mivel ez színt és kifinomultságot kölcsönöz stílusának és megjelenésének. Ez a gyűrű csillogó fehér gyémántokkal volt díszítve.

15. Dolce Giovanna Sterling Silver Smaragd drágakő gyűrű:

Dolce Giovanna ezüst smaragd drágakő gyűrű

A Dolce Giovanna Sterling Silver ezüst smaragd eljegyzési gyűrűk modern és divatos módon díszítik öltözékét, és minden ruhához illeszkednek. Ezt úgy viselheti, ha bármilyen más ékszermintával kombinálja, amely szebbé teszi az ékszert.

A smaragd gyűrűkre óriási a kereslet, mivel nagyon népszerűek a világon mindenhol. A smaragd gyűrűk népszerűségének alapvető és fő oka az, hogy klasszikus, stílusos, divatos és gazdag megjelenést mutatnak, és ez egy drágakő, mivel ritkák a világon. Csak nagyon kevés smaragd drágakő áll rendelkezésre természetesen tökéletlenség nélkül. Ezért jól kell kezelni őket úgy, hogy minden szintetikus olajban vagy cédrusolajban áztatják őket. A férfiak smaragdgyűrűi olyan fémekből készülhetnek, mint az arany, az ezüst és a platina, mivel ezek tökéletesen illeszkednek a smaragdkő színéhez.

A smaragd kőgyűrűk minden bőrtípushoz illeszkednek, a fehértől a halványtól az olajbogyóig és a sötétig. Ezeknek a smaragd gyémánt gyűrűknek az árkategóriája a használt fém típusától, a kő méretétől és a kövek számától függ. Ha stílusos és egyszerű gyűrűt szeretne választani, mégis elegáns, gyémánt smaragd gyűrűt választhat, amely szépséget kölcsönöz. Ennek a smaragdgyűrűnek a használatával rendkívül óvatosan kell bánni, mivel ez a drágakő károsíthatja megjelenését, ha magas hőmérsékletnek és erős napfénynek van kitéve. Bármilyen dizájnt is választhat, válassza a legjobbat.