A keresztény jegygyűrűkészletek 9 legjobb gyűjteménye

A keresztény jegygyűrűket a bal kéz gyűrűsujján [negyedik ujján] viselik. A gyűrűsujjhoz Vena Amoris [szerelmi ér] kapcsolódik a szívhez. Még a legtöbb ember sincs tisztában a jegygyűrűk történetével. Körülbelül 4800 évvel ezelőtt az ókori egyiptomiak fonott szánokkal, rohanásokkal és náddal készített gyűrűket cseréltek.

A kör az elejét és végét nélkülöző nyugalmat szimbolizálja. A központi lyuk minden esemény kapuja. Amikor egy férfi gyűrűt adott a nőnek, az azt jelentette, hogy végtelen halhatatlan szerelmet ad neki. Ezeket az ősi gyűrűket jobb anyagokkal, mint bőr, csont és elefántcsont váltották fel. Az értékesebb gyűrű érzelmesebb értéket hordozott – ez a szerelmét jelentette ki iránta.

Bár a rómaiak átvették ezt a hagyományt, a gyűrűt a birtokukban lévő nőknek adták. A gyűrű nem szimbolizálta a szerelmet a római férfiak számára. Anulus Pronubus nevű vaskarikákat és bevésett neveket használtak.

860 körül a keresztények elkezdtek jegygyűrűket használni galambokkal, lírákkal vagy két összekapcsolt kézzel. Az egyház nem szerette őket, amikor azt állították, hogy a gyűrűk pogány hatásúak.

Különféle esküvői gyűrűk keresztény párok számára:

Nézzünk meg néhány gyönyörű keresztény jegygyűrűt férfiaknak és nőknek.

1. Gravírozott platina jegygyűrű:

Gravírozott platina jegygyűrű

Ez a pár jegygyűrű platinából készült. A belső felületre írás van vésve. Az egyik gyűrűben a szeretet kedves, a másikban a szeretet a türelem. Mindkét sort eredetileg Jézus Krisztus mondta, akinek tanításai a Szent Bibliában találhatók. A külső felületre a fejezetek és a versek sorának forrása is be van vésve.

2. Hagyományos arany jegygyűrű keresztény számára:

Hagyományos arany jegygyűrű kereszténynek

Ez az arany jegygyűrű az egyszerű hagyományos zenekar. Nincsenek minták, maratás vagy vésett felület. A tömegben is felkelti a figyelmet.

3. Három esküvői gyűrű keresztény zsinórja:

Keresztény zsinór három esküvői gyűrűből

Ez a pár kifejezetten jegygyűrű. A három arany-, ezüst- és rézzsinór szőtt. Ez hasonlít az ókori egyiptomi hagyományhoz, amikor nádat, szánkót és rohanást használtak fonásra és szövésre.

4. Gyönyörűen megtervezett esküvői zenekar gyűrűk:

Gyönyörűen megtervezett esküvői zenekar gyűrűk

Ez a pár jegygyűrű aranyból készült, a másik felület pedig oxidált fémből készült. A design hasonlít az ősi kelta stílusra. Úgy néz ki, egyszerű, de aranyos design.

5. Esküvői gyűrűk névvel:

Esküvői gyűrűk névvel

Ez a pár jegygyűrű aranyból készült. A külső felületen a menyasszony [Kathleen] és a vőlegény [William] neve van vésve. Ezt a hagyományt a rómaiak örökölték.

6. Ujjlenyomat esküvői gyűrűk:

Ujjlenyomat esküvői gyűrűk

Ez a pár jegygyűrű aranyból készült, ujjlenyomatokkal. A gyártó és a tervező modern technológiákat használt fel ennek a különleges párnak az elkészítéséhez. Ha emlékszel, a figuranyomatok minden személy számára egyediek. Ezért ez az elképzelés azt sugallja, hogy csak ő és ő az ujjlenyomatokkal csak egymáshoz tartoznak.

7. Vallásos jegygyűrű:

Vallási jegygyűrű

Ez a pár jegygyűrű vallásos pár keresztény esküvőkhöz. Az egyik neki és neki való, hogy viseljék az esküvőjük napján, amíg a halál el nem választja őket. Egymás mellett lennének jó és rossz időkben.

8. Lelki esküvői páros gyűrű:

Lelki esküvői pár gyűrű

Ez a pár jegygyűrű platinából készült. Minden gyűrű külső felületén speciális drágakövekből készült kereszt található. A neki szánt gyűrűnek gyémántból készült keresztje van. A gyűrű számára sötét drágakövekből, például rubinból vagy smaragdból ​​álló kereszt van.

9. Személyre szabott keresztény esküvői gyűrűk:

Személyre szabott keresztény esküvői gyűrűk

Ez a pár jegygyűrű aranyból készült, római számokkal gravírozva. A Ring -nek platina szegélye van. A gyűrű gyémántból készült szegéllyel rendelkezik.

Arra a következtetésre jutunk, hogy a keresztény jegygyűrűk többféle kivitelben kaphatók, hagyományos és modern. Ezek az értékkel mért szeretetet szimbolizálják.