A legjobb 15 ezüst gyűrű pároknak

Az ezüst az egyik legkedveltebb ékszerfém a ragyogás, a fényesség és az elegáns báj miatt. Az ezüst csillogása és színe, valamint az ékszerekben kínált különböző minták és minták kombinációja az oka annak, hogy az ezüstöt kedvelik leginkább a mindennapi viseletben. Az ezüstnek megvan az a tulajdonsága, hogy nyugodt lelkiállapotot, finomságot, nyitott gondolkodást és világos véleményt biztosít a dolgokról. A házasság két embert egyesít életre, és a páros gyűrűk ebben a csodálatos fémben tökéletes alapkövei a közös utazásnak. Tehát itt megvizsgáljuk a legjobb 15 pár gyűrű ezüst mintát.

Gyönyörű ezüst gyűrűk pároknak:

1. Megfelelő ezüst pár gyűrűk:

Megfelelő ezüst pár gyűrűk

Ezek szép, ezüst páros gyűrűk férfiaknak és nőknek, ugyanabban a mintában. Ezüstös fényes fényezésük van, ami miatt mesésnek tűnnek viseléskor. Az egyedi fényezés újszerű megjelenést és megjelenést kölcsönöz ezeknek a gyűrűknek. Sterling ezüstből készült, ez nem értelmetlen, egyszerű, lekerekített kialakítás, tökéletesen elkészítve.

2. Ezüst pár esküvői gyűrűk:

Ezüst pár esküvői gyűrűk

A gyönyörű megjelenésű, ezüst színű gyűrűk gyönyörű és lenyűgöző ékszerek, amelyek tökéletesek esküvőkre. Az ezüst páros gyűrűk gyémántokkal vannak ellátva az extra fényesség és ragyogás érdekében. Az egyiknek egy köve van, míg a másiknak egy sor köve van. A gyémántok tökéletesé teszik az ékszereket esküvőkre, az ezüst gyűrűk pedig az ígéretek teljes életre szóló betartására.

3. Ezüst ígéretes gyűrűk:

Ezüst ígéretes gyűrűk

A gyönyörű félszív minden egyes gyűrűben, teljes szívvel összekapcsolva teszi ezt az ezüst ígéretes gyűrűt egy párnak. Ez tökéletes ahhoz, hogy újra elképzelje az esküvői fogadalmakat, amikor ránéz a gyűrűre. Ezekben a félszív gyönyörűen vésett az ezüst gyűrűkre.

4. Vésett ezüst gyűrűk pároknak:

Vésett ezüst gyűrűk pároknak

A gravírozás a legszebb módja a gyűrűk személyre szabásának is. A pár ezüst gyűrűket olyan szavakkal lehet vésni, mint például szeretlek, szerelem, dátumok, nevek stb., Hogy örökre emlékezetes legyen. Az ezüst metszet kiemelkedik, mert nagyon tisztességes megjelenést kölcsönöz a páros gyűrűknek.

5. Vágott gyémánt ezüst pár gyűrűk:

Vágott gyémánt ezüst pár gyűrűk

A vágott gyémántok a stílus és a kialakítás, amelyet a gyémántok vágásakor használnak. A vágott gyémántok ragyogóan ragyognak az ezüst gyűrűkön. Ezek a páros gyűrűk elkészítésükben azonosak, kivéve a két gyűrű vastagságát, a férfi gyűrűje egy kicsit vastagabb, mint a nőé.

6. Korona ezüst pár gyűrűk:

Korona ezüst pár gyűrűk

Az ezüst páros gyűrűk fénypontja a korona. A férfi koronájának kialakítása ezüst, míg a nőé cirkónium kövekkel díszített kövek ezüstből. A cirkónium kövek világos rubin színűek, ami jobban kiemeli a gyűrűt.

7. Ezüst rózsa pár gyűrű:

Ezüst rózsa pár gyűrű

Az elegancia és az elegancia lehet az egyetlen szó, amely leírja ezt a gyönyörű páros ezüst gyűrűt. Ezekben a gyűrűkben gyönyörű ezüst rózsák vannak, amelyek tökéletesen be vannak vésve mindkét gyűrűbe. A férfi gyűrűjében a rózsa és a levelek a gyűrű arcába vannak vésve, míg a női gyűrűhöz a rózsa kőként van kitűzve a tetején, gyönyörűen levelekkel az oldalán.

8. Ezüst pár gyűrűk rózsaaranyokkal:

Ezüst pár gyűrűk rózsaarany

A rózsa arany a rózsaszín vagy réz színű arany árnyalata, drágább, mint a szokásos arany. A rózsa arany csodálatosnak tűnik a kiegészítőkben. 18 karátos rózsaarany ezüsttel és gyémánttal kombinálva ezek a páros gyűrűk tartásra szolgálnak, és tökéletesek egy új pár számára az eljegyzésük vagy esküvőjük alkalmával.

9. Szívverő ezüst pár gyűrűk:

Szívverő ezüst pár gyűrűk

Csodálatos ez a szuper innovatív, ezüst páros gyűrű szó. Az ezüst gyűrűk szívdobbanásokat gravíroztak. A házasság két párt egyesít, és a szívük eggyé válik. Tehát ezek a vésett szívverések tökéletesek szerelmes fiatal párok számára.

10. „I Do” ezüst pár gyűrűk:

I Do ”Ezüst pár gyűrűk

A tökéletes módja annak, hogy azt mondjam, hogy betartom és betartom az ígéretet, ezek az ezüst gyűrűk, amelyek szavai a gyűrűn vannak, gyémánttal az ábécén. Tökéletes módja annak, hogy elmondja és javasolja ezeket a mesés páros gyűrűket.

11. Csavart ezüst pár gyűrűk:

Csavart ezüst pár gyűrűk

Csavart és vékony, mégis elegáns ezüst gyűrűk párnak. Ezek az ezüstből készült gyűrűk matt borításúak a férfi számára, és gyémántokkal díszített gyémántok. A gyönyörű megjelenésű csavart gyűrűk különleges alkalmakra való ajándékozásra és különleges pillanatok megünneplésére szolgálnak.

12. Ezüst pár gyűrűk kivágott vízzel:

Ezüst pár gyűrűk kivágott vízzel

Ezek azok a gyűrűk a párok számára, amelyek mindennapi viseletre emlékeztetik őket az egymás iránti szeretetről, és életben tartják a kapcsolat romantikáját. Rajtuk van ez a szép kivágott víz, ami jelzi a kapcsolatot, amelynek folynia kell, és olyan hűvösnek kell lennie, mint a víz.

13. Cirkon gyémánt sterling pár gyűrűk:

Cirkon gyémánt sterling pár gyűrűk

Ezek lenyűgözően néznek ki, hiszen cirkon gyémánt kövek vannak rajtuk. A cirkónia lenyűgöző ragyogást kölcsönöz a köveknek, és ugyanakkor drágának tűnik. Ezek romantikus szerető pár gyűrűk is, 925 ezüstből.

14. Kereszt és korona ezüst gyűrűk:

Kereszt és korona ezüst gyűrűk

Férfi kereszt és nő korona ezek az ezüst páros gyűrűk. A kereszt és a korona gyémántból készül, a gyűrűk pedig ezüstből. A kereszt a királyt jelképezi, a korona pedig a királynét. Ezek tökéletes esküvői ajándékok is lehetnek.

15. Gyémántra szerelhető ezüst pár gyűrűk:

Gyémántra szerelhető ezüst pár gyűrűk

Ezek tökéletes eljegyzési gyűrűk, amelyek tetején jól láthatóan gyémánt van rögzítve. Ezek az ezüst gyűrűk gyönyörűek, és sok apró gyémántot is tartalmaznak. Ezek előkelőnek és nagyszerűnek tűnnek az eljegyzéshez, amely nagyon fontos nap egy pár életében.

Őszinte idők óta az ezüst mint elem az együttérzéshez és az igazságossághoz kapcsolódik. Tehát úgy gondolják, hogy az ezüst a méltóság és az önkontroll jelképe. Az ezüstnek kapcsolata van a Holddal, és ezért az ezüst olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a Holdhoz kapcsolódnak a kegyelemért és a szépségért. Mellesleg, az ezüst is tartalmaz egy csipetnyi titokzatos elemet.