A legjobb 15 gyönyörű arany esküvői gyűrű képekkel

Az arany az a kedvező fém az esküvőre, és ez a legtisztább ajándék az esküvőkön. A fém és egy olyan elem, amely soha nem megy ki a divatból, arany. Az arany ősidők óta ismert az általa kínált szépségről és az aranyból készült ékszerek ragyogó megjelenéséről. Az esküvő fontos nap egy pár életében, és mindig azt kívánják, hogy különleges és emlékezetes legyen. A pár szeretné, ha az esküvői gyűrűik nagyon egyediek és különlegesek lennének, ezért az arany esküvői aranygyűrűk félelmetes választás. Itt megnézzük a legjobb 15 arany esküvői gyűrűt, gyönyörű mintákkal.

Legújabb arany esküvői gyűrűk:

Tökéletes és alkalmas esküvőkre ezek a különböző és elképesztően tervezett arany jegygyűrűk férfiaknak és nőknek egyaránt.

1. Arany sávok férfiaknak:

Arany zenekar férfiaknak

Az egyik klasszikus ékszer és soha nem megy ki a divatból ezek a sima zenekar stílusú esküvői arany gyűrűk férfiaknak. Testre szabhatók az ujjhoz illeszkedő kényelem szerint, és minimalista megjelenésűek, de nagyon jól mutatnak az ember kezén az esküvő napján. Azok a férfiak, akik inkább meg akarják őrizni a megjelenést, értelmetlenek, választhatják ezeket az aranysávos gyűrűket.

2. Gyémánt esküvői gyűrűk férfiaknak:

Gyémánt esküvői gyűrűk férfiaknak

Az arany gyémántokkal olyan, mint két legjobb barát, akik varázslatot hoznak létre. A tömör aranyból készült jegygyűrűk, amelyeken hét -nyolc gyémánt van szegezve, tökéletesek az esküvőre, és stílusosak egy férfi kezén különleges napjára. Az arany gyűrű nem vékony, de szép és megfelelő szélességű, hogy tökéletesen tartsa a ragyogó gyémántokat.

3. Gyémánt esküvői gyűrűk nőknek:

Gyémánt esküvői gyűrűk nőknek

A 18 karátos vagy 22 karátos aranyból készült gyémántgyűrűk a legjobbak az esküvői ékszerekben, a gyűrűk pedig a legkülönlegesebbek egy nő számára, mivel ez a különleges dísz teszi őt különlegessé menyasszonyként különleges napján. A gyémántok lehetnek egyetlen kőből készült, mint a pasziánsz, vagy sok gyémánt is szegezhető beléjük. A gyémánt a lány legjobb barátja, ahogy a mondás tartja, ami nagyon is igaz.

4. Arany esküvői gyűrűk nőknek:

Arany esküvői gyűrűk nőknek

Az esküvők kedvelt ékszere az arany, és a teljes aranyból készült jegygyűrűk bonyolult mintákkal gyönyörűek és ideálisak esküvőkre. Ezek az arany esküvői aranygyűrűk tökéletesek egy új kapcsolat megalapozásához. Az indiai esküvők rendelkeznek ezekkel az arany jegygyűrűkkel az eljegyzéshez és más esküvői funkciókhoz.

5. Fehér arany jegygyűrű minták nőknek:

Fehér arany jegygyűrű minták nőknek

A fehér arany mesésen néz ki az ékszerekben, és manapság új divatirányzat, sok nő ezt preferálja a gyűrűk, karperecek és karkötők esetében. A fehér arany szokatlan, és ezekkel a hatalmas köbös cirkónium -kővel lélegzetelállítóan szépnek tűnik. Ezek részét képezhetik az esküvői aranygyűrűknek.

6. Arany gyűrűk férfiaknak:

Arany gyűrűk férfiaknak

Stílusában és divatjában nagyon egyedi a teljes aranygyűrű, férfiaknak készült mintákkal. Ezek nagyon indiai stílusúak, és az esküvők legelőnyösebb gyűrűválasztéka. Valóban kiemelkedhetnek, ha az ember viseli őket, mivel maga a gyűrű sokat tud beszélni az emberről.

7. Pearl Golden Ring for Women:

Gyöngy arany gyűrű nőknek

Az arany gyémántokkal díszített gyöngy gyönyörű kombináció, amely alkalmas esküvőre, eljegyzésre és minden különleges alkalomra. A törtfehér, rózsaszín vagy fehér gyöngy tetején szegecselt, és kiemelkedik a gyűrűben. Az arany gyűrű gyémántokkal van ellátva a gyűrű mindkét oldalán, hogy ragyogó legyen. Mind a gyöngy, mind az aranyszínű gyémántok mesés megjelenést kölcsönöznek a gyűrűnek, és gyönyörűen mutatnak egy nő kezén.

8. Arany virágmintás esküvői gyűrűk:

Arany virágmintás esküvői gyűrűk

A virágminták mindig a nők előnyben részesített választása. A nők sok tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek hasonlítanak egy virágra, és ezért a virágos jegygyűrűk a megfelelő választás a különleges napjára. Ezek az arany arany jegygyűrűk virágos kivitelben és mintával vannak gravírozva vagy gyönyörűen kidolgozva kövekkel vagy díszítésekkel, hogy friss érzést kölcsönözzenek a gyűrűnek.

9. Rózsa arany esküvői gyűrűk nőknek:

Rózsa arany esküvői gyűrűk nőknek

A rózsaarany arany és réz ötvözete, amelyet ékszerekhez használnak. Napjainkban nagyon népszerűvé válik az esküvői ékszerekben az általa nyújtott báj és gazdagság miatt. Ezek azonban a drága oldalon vannak. Ezek gyönyörűen néznek ki azzal az egyedi arany árnyalattal az eljegyzési gyűrűkben és jegygyűrűkben, mint a normál arany jegygyűrűk. Igény szerint testre szabhatók drága pasziánszokkal, gyöngyökkel vagy gyémántokkal.

10. Réteges arany esküvői gyűrűk férfiaknak:

Réteges arany esküvői gyűrűk férfiaknak

Hasonló a férfiak arany esküvői zenekarának vonalához, ezeknek négy vékony aranysávos rétege van egy vastag aranysávon. Ez tökéletesen néz ki egy hagyományos esküvőre, amely ötvözi a hagyományos esküvő hangulatát és hangulatát.

11. Személyre szabott esküvői zenekarok férfiaknak:

Személyre szabott esküvői zenekarok férfiaknak

A legjobb módja annak, hogy kimutassa szeretetét élettársa iránt, egy jegygyűrű lehet, igazán személyre szabott mintával, mindkét névvel örökre bevésve a különleges dátummal. Az egyik lehet gyémánt szegecselt és a nevek vésett, hogy a tökéletes arany sáv az esküvő. Bemutathatja, hogy örökké életben marad, személyre szabott esküvői zenekarral.

12. Arany smaragd gyűrű férfiaknak:

Arany smaragd gyűrű férfiaknak

Az arany smaragd klasszikus kombináció. A ragyogó zöld smaragdokkal és egymás után szegezett fehér gyémántokkal díszített arany sávok kiemelik ezeket az egyedi esküvői zenekarokat. Kevés állatöv színe smaragd. Ez a jegygyűrű nekik is tökéletes.

13. Pár aranygyűrű:

Pár arany gyűrű

A legjobb ajándékozási lehetőség vagy a legjobb esküvői ajándék minden pár számára ezek az arany pár jegygyűrűk. Tiszta aranyból készült, szép, bonyolult kivitelezéssel, ezek bármikor szemet gyönyörködhetnek, és aki ezeket ajándékozza, mindig emlékezni fog rá.

14. Rose Gold Diamond esküvői zenekar férfiaknak:

Rose Gold Diamond esküvői zenekar férfiaknak

Megtörve a sztereotípiát, ezek a rózsaarany gyémánt szalagok kizárólag férfiak esküvői kollekciójaként szolgálnak. Egy pillantás ezekre az esküvői zenekarokra, és nem lehet mást nézni. Tökéletes a rózsaaranyban és a fehéraranyban gyémántokkal, nem kívánhat mást a jegygyűrű kiválasztásakor.

15. Vintage fehér arany gyűrűk férfiaknak:

Vintage fehér arany gyűrűk férfiaknak

A fehér arany lélegzetelállítóan jól néz ki, és klasszul is beszél. Ezek a vintage fehér arany és arany jegygyűrűk a férfiak számára nagyon népszerűek a fiatal férfiak körében, akik szeretnek kísérletezni az ékszerek új trendjeivel. Ezek 14 karátos fehéraranyból készülnek középen és mindkét oldalán normál sárga aranyból, sávmintás jegygyűrűből..

Mindenkinek vannak álmai az esküvőjéről, és azt akarja, hogy tökéletes legyen. Az arany jegygyűrűk a férfiak és a nők mindenkori kedvencei lehetnek. A különböző minták, minták, arany karikák kinézete elronthatja a választási lehetőségeket, és kiválaszthatja álmai jegygyűrűjét. A jegygyűrűk ezért mindig a különleges ékszergyűjtemény részét képezik.