Hääkoristeideoita – maagisia pöytä- ja hääsalin koristeita

häät sisustusideoita ruusun terälehtiä ja alttarikynttilöitä

Ideoita häät koristeluun – luo juhliin ainutlaatuinen tunnelma!

Etsitkö uusia ja omaperäisiä ideoita häiden sisustamiseen? Haluatko muuttaa hääjuhlasi unohtumattomiksi elämyksiksi? Ehkä sinä itse olet usein hämmästynyt vieraana hääsalissa ja toivonut niin upeaa koristelua.

Totuus on, että häät koristeet salissa ja pöydässä ovat aina erittäin tervetulleita vieraiden kanssa. Se luo erityisen tunnelman ja antaa jännittävälle hääilmapiirille vielä mausteisuutta.

Olemme koonneet sinulle ideoita häät sisustamiseen ja toivomme voivamme auttaa sinua valitsemaan koristeet yhdellä elämäsi tärkeimmistä päivistä.

Hääkoristeideoita – mitä päätyyppejä aiomme näyttää sinulle tänään?

  1. Hääsali
  2. Pöydän koristelu
  3. Kukkia ja kynttilöitä

Kahdessa ensimmäisessä kuvassa on tyylikkäästi sisustettu hääsali ja juhlava kirkon koristelu. Molemmissa tapauksissa tyyli pidetään erittäin hienovaraisena. Valkoinen tausta ruusun terälehdillä ja pylväskynttilät lattialla antavat salille rauhoittavan ja romanttisen tunnelman. Valkoinen tylli ja tuoreet kukat näyttävät virallisilta ja arvokkailta ja valmistavat häätunnelmaa.

Erittäin jalo ja tyylikäs

ideoita häät koristeluun kirkossa

Pöydän koristelu on erittäin tärkeä osa häät sisustusta. Festivaalin aikana vieraat viettävät paljon aikaa syömiseen tai hauskoihin keskusteluihin. Pöytäkoristeiden tyylikäs keskipiste on siksi ratkaisevan tärkeä. Älä salli kitkiä ja suunnittele pöydät tyylikkäästi ja tyylikkäästi lyhtyjen, kukkien ja kynttilöiden avulla.

Magenta ja vaaleanpunainen – se olisi jotain sinulle?

häät sisustusideoita purppura lasia lyhdyt

Tai haluatko mykistettyjä värejä ja rantatunnelmaa?

häät sisustusideoita, joissa on ripaus merta

Tulppaanit ovat erittäin suosittuja hääkoristeissa

häät sisustusideoita oransseilla tulppaaneilla

Satumainen häätunnelma

häät sisustusideoita soikeat valkoiset tuolit magentalla tyllikankaalla

Vain romantikoille

häät sisustusideoita oksat kynttilälyhtyillä

Naimisiin meneminen kuin kuvakirjasta

häät sisustusideoita keväällä korkeilla kynttilänjaloilla

Perinteinen ja upea valkoisten ruusujen kanssa

ideoita häät koristeluun valkoiset ruusut

Sisustuksen kannalta on tärkeää, että tyyli ja värit miellyttävät morsiamen ja sulhasen. Keskustele perusasioista ja mieti, onko jollakulla teistä erityisiä toiveita tai suvaitsemattomuutta tiettyihin kukkiin tai tuoksuihin – tiedätkö, paholainen ja kauneus ovat joskus yksityiskohdissa. Älä siis jätä kaikkea sattuman varaan! Osallistu aiheeseen ja varusta itsesi nyt käytännöllisillä hääkoristeluideoilla!