Hääpukukoodi: mitä naisen tulisi pukeutua, kun hyvä ystävä menee naimisiin?

Internetissä on useita vinkkejä häävieraiden mekkoihin. Ollakseni rehellinen, useimmat näistä ovat melko hämmentäviä. Tämä tekee aiheesta “hääpukukoodi” liian muodollisen, tiukan ja stressaavan. Menetät usein käsityksen koko asian päätarkoituksesta. Tämä tarkoittaa nimittäin sitä, että naisten tulisi ulkonäöltään vaikuttaa juhlan juhlalliseen luonteeseen. Toisaalta se tarkoittaa tietysti kaunista näyttämistä. Toiseksi sinun ei pitäisi olla vain morsian lähteä esityksestä. Hänen tulisi korostaa heidän päärooliaan festivaalilla omalla asullaan.

Joten teemme yleiskatsauksen häiden vieraiden mekkojen tärkeimmistä säännöistä. Joten sinulla on hyvä tarkistuslista. Voit kuitenkin poiketa tästä tapahtuman kehyksen ja aiheen mukaan.

Annamme sinulle muutamia konkreettisia esimerkkejä, jotka havainnollistavat juuri sanottua.

Varsinkin kun kyseessä on hyvä ystävä, tämä on varsin mahdollista. Voit rehellisesti puhua hänen kanssaan hääpukukoodista ja koordinoida omaa asua. Sinä ja hääsuunnittelijasi saatat jopa olla iloinen siitä! Saatat jopa innostaa heitä luomaan oman ilmeensä.

Nämä iltapuvut vastaavat jalointa etikettiä

erittäin jalo iltapuvut häät

Seuraavat asiat on otettava huomioon ”hääpukukoodissa”

Vaatimustenmukaisuus

Hääkutsuja, tietosähköposteja tai keskusteluja koskevia ohjeita on ehdottomasti noudatettava. Nämä määrittävät usein vaatteen teeman, moton ja muodollisuuden tason. Esimerkkejä aiheista ja mottoista on monia.

Häät voidaan järjestää vintage -tyyliin. Muut nuoret naiset haluavat poimia mitä tahansa Välimeren tai eksoottisia perinteitä. Ehkä pari tapasi tällaisen matkan? Rock’n’Roll- tai retrotyyliset juhlat ovat myös suosittuja.

Upeat kuviot ja hienovaraiset metallivärit – ihanteellinen erittäin tasokkaisiin häihin

monimutkaisia ​​kuvioita hienovaraisten vivahteiden vuoksi ihanteellinen

Sitten ovat termit, jotka määrittävät muodollisuuden tason. Tällaisia ​​ovat valkoinen solmio, musta solmio, rento / muodollinen, osittain muodollinen. Ensimmäinen vaihtoehto on vaativin. Naisille tämä tarkoittaa yhtä kuin lattiapituisia iltapukuja. Black Tie -sarjassa voit vaihdella cocktailmekon kanssa. Tämä on ainoa vaihtoehto satunnaisen vaihtoehdon kanssa. Puolimuodollinen antaa sinulle mahdollisuuden saada hienostunut arki.

Usein muodollisuudet liittyvät sijaintiin. Tämä on kolmas tärkeä tekijä häävieraiden mekkojen valinnassa. Maaseudun juhlan, joka tapahtuu myös enimmäkseen ulkona, tulisi yhdistää romantiikkaa ja hienostunutta eleganssia. Kaupungissa asu voi olla enemmän yöelämää kohti. Linnassa tai erittäin ylellisessä ympäristössä valitset todennäköisesti “valkoisen solmion” tai “mustan solmion”.

Niin suositut rantahäät ja ne, jotka järjestetään spontaanisti viime hetkellä, perustuvat enimmäkseen satunnaiseen eli vähiten muodolliseen ulkoasuun.

Tällainen mekko sopisi vain kaupunkien häihin, joissa on iltajuhlat ja tyylikäs rento pukeutumiskoodi

kaupunki-häät ja iltajuhlat

Ajattele kieltäytymistä

Häiden kieltäminen on tärkeää, jotta morsian pysyy juhlan keskellä. Tämä on hänen esityksensä, eikä kukaan saa varastaa sitä häneltä! Yleensä sinun tulee välttää liian lyhyitä mekkoja ja hameita, provosoivia pääntiejä ja räikeitä värejä. Sekä kaikkea muuta, mitä voit asettaa esityksen keskelle.

Halusimme tehdä nopean yleiskuvan hääpukukoodista, mutta siitä on tullut hieman pidempi … Lupasimme konkreettisia ideoita. Nyt seuraa tätä!

Neljä ihanteellista pukeutumismallia juhlapäivän tai illan häihin

muodollinen päivä häät maaseudun neljä muunnelmaa

Joten mitä voit käyttää hyvän ystävän häissä??

Siksi meillä on valmiina joitakin erityisiä ehdotuksia pukeutumiskoodihäät, jotka sopivat ihanteellisesti nykyisiin suuntauksiin.

Nämä kukkakuviot ovat upeita esiintyä juhlapäivän häissä

kukka kuvio muodollinen päivä häät

Kukkakuviot ja olkapää

Kukkakuviot ja / tai ohuet hihnat tai hartiaton leikkaus ovat sekä klassisia että erittäin moderneja. Ne olisivat ihanteellisia maalaishäät. Luota neutraaleihin ja pastelliväreihin. Liian kirkkaat sävyt eivät sovi häihin. Mutta aiheesta riippuen ne voivat joskus mennä. Valitse hieno kangas ja klassinen leikkaus, jotta näytät tyylikkäältä huonosta ulkonäöstä huolimatta.

Upea metallinen malli parhaan ystäväsi häihin

ihanteellinen malli metallista

Hienovaraisia ​​metallivärejä

Klassinen metalliväri olisi täydellinen vaihtoehto häihin. Näin annat juhlille paljon glamouria ja viehätystä. Valitsemalla oikean värin voit silti näyttää riittävän varatulta.

Epäsymmetria, modernit värit ja hienot kankaat, tyylikkäät ohuet hihnat – täydellinen häät!

epäsymmetria pieni pääntie romanttiset ohuet hihnat

Epäsymmetriset leikkaukset

Olkapäiden ja hihojen sekä taitosten leikkisä käsittely nähdään usein vuoden 2017 trendikkäissä mekoissa. Tällainen malli olisi täydellinen myös häihin. Näin voit saavuttaa aistillisen ulkonäön ja ohittaa syvät aukot.

Hääpukukoodi: Klassinen pitkä leikkaus ja neutraalit värit. Joten pieni provosointi olisi mahdollista täällä!

hienovarainen ja leikkaa pieniä provokaatioita

Klassiset leikkaukset leikkisällä elementillä

Jos haluat olla turvallisella puolella, valitse klassinen leikkaus. Hemmottele itseäsi yhdellä tai toisella epätavallisimmalla elementillä.

Tärkein sääntö pukeutumiskoodihäät: Mekon tulee aina olla hieman vaatimattomampi kuin morsiamen

romanttiset mallit hieman muodollisempi ideaali

Idea vaatimattomampi

Jos haluat esiintyä mieluummin lyhyemmässä mekossa ja syvemmällä pääntiellä, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä ilman sitä. Valitse esimerkiksi kangas, joka näyttää tyylikkäältä, mutta myös vaatimattomalta. Joten sinulla on epävirallisempi (esimerkiksi satunnaiset häät) tai vaatimattomampi ulkonäkö (valkoisen solmion pukukoodihäät) ja annat morsiamen ottaa pääroolinsa juhlissa.

Valitse tyyppiäsi vastaava malli

jalo kangas rento malli kesä häät

Tuo yksilöllisyytesi esille

Älä unohda korostaa yksilöllisyyttäsi hääjuhlassa. Tämä on välttämätöntä juhlan juhlallisen luonteen säilyttämiseksi. Tämä lisää myös mahdollisuuksiasi soveltua tilaisuuteen.

 Herkät elementit ovat sopivampia kuin liian monet lisävarusteetasusteet ovat parhaita itse mekossa

Täydelliset mekot häävieraille maaseudun häissä

viisi ideaa maaseudun häät

Tällaisella topilla näytät täydelliseltä ilman räikeitä koruja

metallinen yläosa monien kiiltävien korujen sijasta

Perinteet inspiroivat yhä enemmän upeita mekkomalleja

perinne ja tyylikkyys yhdessä