Hääpuvun ostaminen: suunnittelijatuotteita tai hyllystä?

Häät ovat kaunein päivä elämässä – kaiken pitäisi tietysti olla täydellistä: hääpaikka, kakku, koristeet ja tietysti hääpuku. Mutta erityisesti jälkimmäinen aiheuttaa monille morsiammille dilemman: olenko valmis käyttämään omaisuuden mekkoon, jota käytän todennäköisesti vain kerran elämässäni – mutta ehkä elämäni tärkeimpänä päivänä??

Lisäksi sinun ei pidä unohtaa, että morsiamen asussa on paljon muutakin kuin mekko. Myös kengät, korut, meikit ja kampaukset on otettava huomioon kustannuksia suunniteltaessa. Joten mitkä ovat kalliin suunnittelijapuvun edut ja mitä halpoja vaihtoehtoja on olemassa, jotta voit loistaa morsiamena hääpäivänäsi?

osta hääpuku pitkä hääpuku

Palvelu ja laatu morsiamen kaupassa

Jos sinulla on vastaava budjetti ja sinun ei tarvitse säästää mekosta, voit nauttia täyden palvelun ostamisesta. Se alkaa heti, kun tulet morsiamen myymälään: myyntiavustajat tervehtivät tulevaa morsiamaa juomalla ja neuvovat häntä heti alusta lähtien. Asiantuntijoiden neuvot ovat kullan arvoisia, koska ammattimyyjät näkevät usein heti, mikä malli ja koko sopisivat täydellisesti tulevalle vaimolle. Lisäksi morsiamen muotikaupoissa on yleensä kaikkea muuta morsiamen valikoimaan: mekkoja, kenkiä ja asusteita, löydät etsimäsi täältä. Sinun tulisi kuitenkin suunnitella riittävästi aikaa ja varata sovitusvaraus vähintään muutama kuukausi etukäteen. Koska täydellisen mekon etsiminen voi joskus kestää hieman kauemmin kuin suunniteltiin. Lisäksi suunnittelijapuku mukautetaan sinulle, mikä vaatii useita varusteita.

Yksi haittapuoli vieraillessasi suunnittelijakaupassa: heillä on usein vain pieni valikoima jopa 200 erilaista hääpukua. Joten todennäköisyys, että joudut vierailemaan useissa kaupoissa, on melko korkea. Palvelun lisäksi paikallisten erikoisliikkeiden puolesta puhuu se, että suunnittelijavaatteet on ommeltu hienoista kankaista. Todella hienoa, Silkillä ja kiiltävällä satiinilla on hintansa, suunnittelijakappaleet on usein ommeltu käsin ja käsitelty erityisen hienoksi useissa kerroksissa. Kankaat paitsi tuntuvat miellyttäviltä iholla, myös kätkeytyvät kevyesti kehoa vasten oikeissa paikoissa ja putoavat pehmeästi muualla.

osta hääpuku osta hääpuku

Ihanteellinen kompromissi: suunnittelijapistorasia

Tulevat morsiamet, jotka eivät halua ilman suunnittelijapukuaan kustannussyistä, voivat katsella ympärilleen suunnittelijapisteissä. Ne tarjoavat merkkituotteita, jotka usein vähenevät jopa 75 prosenttia ja mahdollistavat siten pienen budjetin omaavien asiakkaiden ostaa suunnittelijaa. Tällaisia ​​myyntipisteitä löytyy myös esimerkiksi verkosta Zalando Lounge Shopping Club. Tämä on yksinomaan jäsenille, jotka voivat hyötyä suurista alennuksista ja live -ostoksista. Rekisteröinti on nopeaa ja maksutonta, eikä se velvoita sinua ostamaan. Jos sinulla on jo Zalando -tili, voit käyttää tavallisia tietojasi ostoksille Zalando Loungessa. Jos haluat tehdä ostoksia offline -tilassa, voit tarkistaa etukäteen, onko alueella myyntipistettä, ja kokeilla sitten halpoja merkkivaatteita paikan päällä.

Hääpuku telineestä? Ei ongelmaa

Kaikilla ei ole mahdollisuutta tai halua investoida suuria summia mekkoon, jota ei ehkä koskaan enää käytetä häiden jälkeen. Tällä välin ei ole enää ongelma löytää erityisen halpoja tarjouksia. Loppujen lopuksi on olemassa lukuisia verkkokauppoja, jotka ovat erikoistuneet morsiamen muotiin – ja palveluntarjoajia, kuten Asos, Topshop ja nokkeluus ovat lisänneet valikoimaansa hääpuvut. Tässä on tietysti tehtävä kompromisseja laadusta. Mekko ei ole aitoa pitsiä tai silkkiä, eikä sitä voi muokata paikan päällä. Sinun on oltava tyytyväinen vakiokokoihin, mutta tietysti sinulla on mahdollisuus saada valitsemasi räätälin tekemät muutokset, jotta voit pukeutua täydellisesti istuvaan hääpukuun elämäsi tärkeimpänä päivänä.

 osta hääpuku valitse hääpuku

hääpuvut pitsi ostaa hääpuku

valitse hääpuvut osta hääpuku