Mikä on ilmainen häät?

Ilmainen hääseremonia: mielenkiintoisia faktoja, etuja ja vinkkejä

Eikö ole hienoa, että voimme mennä naimisiin rakkaudesta näinä päivinä? Ja aivan vapaasti … Aiemmin tämä tosiasia oli paitsi mahdotonta, myös täysin mahdotonta kuvitella. Se on edelleen olemassa monissa maissa ympäri maailmaa. Vapaa avioliitto on itse asiassa melko uusi ilmiö, joka on ollut olemassa sellaisenaan lähes kolme vuosikymmentä. Ensi silmäyksellä vaikuttaa ristiriitaiselta. Miten niin sitten avioliitto, mutta silti vapaa? Kyllä, ilmaiset häät ovat todella … ilmaisia! Ei sopimuksia, dogmeja, stereotypioita ja uskomuksia. Ainoa asia, jolla on merkitystä, on rakastunut pari ja kahden kumppanin välinen läheinen suhde.

Kenelle ilmaiset häät ovat vaihtoehto??

Ensinnäkin ilmaisia ​​häitä suositellaan, jos tulevat puolisot eivät halua tai eivät voi mennä naimisiin kirkossa. Voi olla, että toinen tai molemmat kumppanit ovat menneet naimisiin tai kuuluvat eri uskontokuntaan, puhumattakaan samaa sukupuolta olevista häistä. Tällaisissa tapauksissa ainakin katolinen kirkko ei salli kirkollista avioliittoa. Jäljellä on vain mahdollisuus vaihtoehtoiseen avioliittoon, vapaaseen avioliittoon.

Ilmaiset häät omien ideoidesi mukaan

morsiamen kimppu sulhanen suutelee morsiamen

Missä ilmainen hääseremonia voidaan järjestää?

Käytännössä missä tahansa. Mielikuvituksellasi ei ole rajoja. Voit mennä naimisiin omassa puutarhassa lähimmän perheesi kanssa, veneellä parhaiden ystäviesi kanssa, romanttisella rannalla auringonlaskun aikaan tai miksi et salaperäisessä vuoriluolassa, jossa on hassuja kiteitä ja tippukivipylväitä.

Tärkeintä on, missä rakastajat voivat parhaiten. Mitä tämä paikka merkitsee rakkaussuhteelle? Ehkä rakastajat yhdistävät tämän paikan yhteisiin muistoihin ja kiinnostuksen kohteisiin, tai ehkä ympäristö on symboli toiveikkaasta tulevaisuudesta yhdessä. Kaikki tämä voidaan miettiä ja valmistella etukäteen.

Romanttinen hääseremonia rannalla

ranta häät ruusu kaari kukka koristelu valtameri

Kuka auttaa valmistelussa ja toteutuksessa?

Ennen kaikkea ilmaiset teologit ja niin kutsutut hääpuhujat ovat ihmisiä, jotka aloittavat ilmaisen hääseremonian. On aina muistettava, että vapaat teologit eivät ole pastoreita, vaan freelancereita. Riippumattomina palveluntarjoajina he ovat järjestäytyneet omaan itsenäiseen työryhmäänsä. Löydät lisätietoja tästä sekä laajan valikoiman ilmaisia ​​teologeja osoitteessa www.frei-theologen.de.

Riippumattomat teologit ja hääpuhujat tukevat sinua empaattisella tavalla henkilökohtaisessa avioliitosseremoniassa. Oikeilla sanoilla, eleillä ja rituaaleilla nämä ilmaisten häiden asiantuntijat rikastuttavat jokaista avioliittoa ja tekevät siitä unohtumattoman kokemuksen ystäville ja kaikille vieraille.

Koe hääseremoniasi ainutlaatuisella tavalla

Ilmainen hääseremonia rannalla hiekkamerellä

Millaista valmistautumista ilmaiset häät vaativat??

Periaatteessa kaksi valmistavaa kokousta valitun asiantuntijan kanssa riittää keskustelemaan kaikista yksityiskohdista avioliiton kulun suhteen. Uskottu freelance -teologi tai hääpuhuja tutustuu pariin paremmin. Hän oppii tuntemaan rakkaussuhteen historian. Missä ja miten tulevat puolisot tapasivat. Mitä yhteistä näillä kahdella on? Mitkä tulevaisuuden suunnitelmat ja unelmat ovat etusijalla ja mikä maailmankuva on lähempänä morsiamen ja sulhasen.

Tärkeä: Tietenkin sinun on otettava huomioon, että ilmainen hääseremonia ei tee vierailusta rekisteritoimistossa tarpeetonta oikeudelliselta ja oikeudelliselta kannalta. Riippumatta siitä, kuinka epäromanttinen ja byrokraattinen siviili -avioliitto voi olla, sillä on epäilemättä erittäin selviä etuja ja ehtoja, jotka jokaisen parin tulisi henkilökohtaisesti harkita.

Rakkaus on tärkeintä!

suudella kentällä

Johtopäätös:

Jos päätät järjestää itsenäiset häät, ota etukäteen selvää alueesi kokeneista riippumattomista teologeista ja hääpuhujista ja keskustele heidän kanssaan koko hääseremonian prosessista. Valitse sille paras paikka ja aika. Hääasiantuntijat tukevat sinua kaikessa ja varmistavat, että häälupauksesi muistetaan intiimimmin ja ainutlaatuisemmin.

Koska sanottaessa kyllä ​​-sanan, vaikka vihkisormus on jo kädessä, kaiken on oltava kunnossa!

Kuvan lähde: www.pixabay.com © CCO Public Domain

Todelliset kumppanit eivät tarvitse lakisääteisiä normeja

vaimo ja aviomies ilmaisissa häissä

Todellinen avioliitto – ilman ehtoja tai uskonnollista sitoutumista

morsian ja sulhanen suudella viljapelto

Valitse erityinen hääpaikka!

ystäville pari rannalla

Luota yksinkertaiseen eleganssiin ja kiintymykseen!

ilmainen häät seremonia häät koristelu kukilla

Joskus yksinkertaisimmat asiat ovat parhaita

kotitekoinen kakku ilmaiseen hääseremoniaan

Anna vain mennä!

häät rannalla ruusukaaren morsiamen ja sulhasen kanssa

Luonnollinen kauneus ja todellinen rakkaus kulkevat käsi kädessä

ulkona häät morsian kukkia

Olkaa aina läsnä toisillenne!

rakastava pari ulkona auringonlaskun aikaan

Tsemppiä rakkaudelle, tsemppiä vapaalle avioliitolle!

rakkaus symboli kädet taivas pilvet aurinko

kumppanuus vapaassa avioliitossa

Kuohuviini lasissa auringonlaskun aikaan

ranta häät meressä ilmainen hääseremonia

Vanhempi pari pitää ilmaisen hääseremonian rannalla

rantahäät värikkäillä kankailla ja kukilla

herkkiä kukkia häiden koristeluun ulkona

kaksi antiikkista avainta ja hartsi puupöydällä