Pienestä häiden etiketistä: sinun pitäisi kiinnittää huomiota näihin ei-gosiin!

Parhaan ystäväsi tai työtoverisi hääkutsu on äskettäin saapunut ja mietit jo etikettiä ja sopivaa häälahjaa? Älä huoli! Täydellinen häävieras ei ole niin monimutkainen kuin luulisi. Sinun tulee noudattaa vain muutamia käyttäytymissääntöjä ja noudattaa näitä 10 tärkeää no-go-sääntöä pienestä häätikettistämme. Loput ovat vain hyvä osa hyvää tunnelmaa ja paljon todellista kiintymystä morsiamen ja sulhasen suhteen.

# 1 No Go: Käytä valkoista mekkoa tai pukua

Naisena älä koskaan, mutta älä koskaan, pukeudu valkoiseen mekkoon tai pukuun, kun olet muissa häissä kuin omasi. Koska on luultavasti kirjoittamaton laki, että valkoinen on varattu vain morsiamelle. Jos näytät myös täysin säteilevältä valkoisena, on hyvin mahdollista, että varastat esityksen morsiamelta ja pilaat hänen kauneimman päivän elämässä.

Hääetiketistä: Valkoinen on ehdoton tabu häävieraille!

valkoisen mekon häätikettivirheet

# 2 no go: häiden sekoittaminen yökerhoon

Jopa liian ylellisillä iltapuvuilla ja liian syvillä pääntieillä ei ole sijaa häissä. Yritä pukeutua tyylikkäästi, mutta maltillisesti, äläkä välttämättä herätä kaikkien huomiota asulla. Tämä on erittäin tärkeä päivä nuorille, joten sinun ei pitäisi käyttäytyä kolmanneksi tärkeimpänä henkilönä juhlissa.

Ja kyllä! Tämä koskee myös morsiamen tai sulhasen sukulaisia ​​ja hyviä ystäviä.

Liian paljon seksuaalisuutta ei yksinkertaisesti ole paikallaan häissä

häät etiketti säännöt mekkoja

# 3 No Go: Esiintyy mustana

Hääetikettien mukaan musta on toinen väri, joka ei sovi hyvin häihin. Varsinkin jos sinulla on pitkä musta mekko, se antaa synkän tunnelman tänä kirkkaana päivänä ja näyttää jotenkin sopimattomalta. Jopa pieni musta mekko voi jäädä kaappiin tätä tilaisuutta varten. Jos haluat käyttää häissä lainkaan mustaa, on parempi käyttää sitä vain hienovaraisena aksenttina hohtavien paljettejen, kiiltävän brokaatin tai värikirjonnan kanssa. Joten asusi ei liity suruun, mutta näyttää melko juhlalliselta.

Tyylikkäät goottilaiset mekot sopivat muihin juhliin, ei häihin

pitkä musta mekko hääetiketti

# 4 No Go: Tuo päivämäärä

On vain sopimatonta ottaa uusi päivämäärä häihin, varsinkin jos et ole kertonut heille etukäteen. Ota siis joku mukaasi vain, jos sinut on kutsuttu nimenomaan “mukana” ja vain ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Älä aliarvioi sitä tosiasiaa, että ylimääräinen häävieras maksaa ylimääräistä rahaa morsiamen ja sulhanen puolesta ja voi aiheuttaa epäjärjestystä ja ylimääräistä myllerrystä ilman ennakkoilmoitusta. Eikä kukaan halua mitään sellaista.

# 5 No Go: Matkapuhelimen aliarviointi häiritsevänä tekijänä

Kiusaus ottaa paljon kauniita valokuvia ja videoita häistä omalla älypuhelimellasi on jo suuri. Ymmärrämme sen. Mutta sinun pitäisi silti koota itsesi ja jättää matkapuhelimesi rauhaan, jos mahdollista. Jos mahdollista, vaihda tämä hiljaiseen tilaan äläkä pelaa hääkuvaajaa. Hääpari on varmasti jo palkannut ammattilaisen siihen.

Ole huomaamaton äläkä liioittele sitä puhelimellasi!

matkapuhelin häät etiketti

# 6 No Go: Lähetä Facebookiin, Instagramiin ja muihin

Ole erityisen varovainen sosiaalisen median viestien kanssa. Häät ovat erittäin tärkeä yksityisasia, ja morsiamen ja sulhasen tulisi itse päättää milloin, missä ja mitä kuvia he haluavat näyttää julkisesti. Erityisesti et saa julkaista morsiamen kuvia ennen häitä Internetissä, mutta myös kaikkia muita morsiamen ja sulhasen valokuvia ei saa julkaista ilman lupaa.

Morsiamen kuvat ovat yleensä hankala asia

sosiaalisen median valokuvien hääetikettisäännöt

# 7 No Go: Nauti alkoholista irtotavarana

Seuraava pätee ehdottomasti tähän: Juo alkoholia vain kohtuudella, älä irtotavarana! Se tekee paitsi erittäin huonon vaikutelman, kun kävelet hääyhteisön läpi humalassa, mutta voit asettaa koko hääsuunnittelun vaaraan. Et myöskään tee mitään hyvää omalle maineellesi ystävien ja tuttavien keskuudessa. Jos et siedä alkoholia hyvin tai hermostut nopeasti, älä juo tyhjään vatsaan ja pidä pitkiä taukoja. Toinen asia, joka auttaa, on juoda lasillinen vettä useammin.

Alkoholin tulisi olla vain paahtoleipää ja hyvää tunnelmaa häissä

häiden säännöt ei mene

# 8 No Go: Häälahjat, jotka ovat liian suuria ja painavia

Älä usko, että suuret lahjat tekevät sinut onnelliseksi. Omassa häässäsi olet melko kiireinen ja todella energinen. Viimeinen asia, jonka morsian ja sulhanen tarvitsevat, ovat painavat lahjat, jotka eivät ainoastaan ​​vie paljon tilaa, vaan joita on myös vaikea kantaa. Joten ajattele huolellisesti etukäteen, ennen kuin saat häälahjan. Suosittelemme, että valitset joka tapauksessa jotain morsiamen ja sulhasen lahjalistasta.

Älä aiheuta hääparille mitään ongelmia lahjasi kanssa!

hääetiketti häälahjaidea

# 9 ei mene: valittaminen ja jumalanpilkka

Voi olla, että valitat jostakin tai juorut jostakin jokapäiväisestä elämästäsi. Häät, kaikki tämä on yksi ehdottomista ei-go’s. Loppujen lopuksi se on niin kaunis päivä kahdelle avioparille, eikä sinulla ole oikeutta pilata sitä epämiellyttävillä sanoilla ja teoilla.

Jatkuva kuiskaus ei myöskään jätä hyvää vaikutelmaa

taputa jumalanpilkkaa ei mene häätiketti

# 10 No Go: Lähtö liian aikaisin

Se ei tarkoita, että sinun pitäisi pysyä juhlissa loppuun asti. On kuitenkin suositeltavaa olla lähtemättä hääjuhlista liian aikaisin, varsinkin jos sinulla ei ole siihen hyvää syytä. Odota ainakin hääkakun leikkaamista. Monet nuoret ottavat asian liian henkilökohtaisesti ja voivat jopa tuntea itsensä loukkaantuneiksi. Jos todella haluat lähteä, keskustele morsiamen ja sulhasen kanssa. Kiitos teille molemmille ja pahoittelut, että lähditte aikaisin onnittelujen ja halausten kera.

Noudata näitä sääntöjä, jotta morsiamen kasvot eivät lopulta näytä tältä!

no go häiden etiketti säännöt

Lisävinkkejä:

  • Jos saat hääkutsun, sano kyllä ​​tai ei hyvissä ajoin.
  • Älä myöhästy häistä ja jos teet niin, ole hyvin hiljainen ja huomaamaton.
  • Älä koskaan pidä pitkää tai kiusallista puhetta paahtamisen aikana.
  • Käyttäydy kohteliaasti jopa häissä olevien ihmisten kanssa, joita et muuten kestä.

Tee parhaasi lisätäksesi todellista arvoa tällä erittäin tärkeällä päivällä uuden perheen elämässä. Vältä virheitä, kuten nämä 10 no-go’s meidän häätiketti ja älä noloa morsiamen ja sulhasen. Vaikka et pidä jostakin hääsuunnittelusta tai et pidä tietystä tottumuksesta, pidä siitä kiinni ja ole osa sitä. Häät ovat yksi jokaisen morsiamen ja sulhasen erityisistä päivistä, ja siksi niiden pitäisi täysin täyttää kahden vastasyntyneen toiveet ja ajatukset.

Lopulta morsian ja sulhanen asettavat häät säännöt!

häät etiketti morsian ja sulhanen