Tee alkuperäisiä häälahjoja itse

Tietysti kokenut hääsuunnittelija valitsee oikeat vieraan suosikit elämäsi tärkeimmälle päivälle ja valmistaa ne hyvissä ajoin. Ammattimainen hääsuunnittelu on kuitenkin usein melko kallis asia ja haluat ehkä säästää hieman tai antaa jotain itsestäsi juhlaan. Tämä on helppo saavuttaa, jos teet alkuperäisiä häälahjoja itse. Riippuen häätyylistä ja omasta maustasi, pienet lahjat voidaan myös pakata kauniisti. Vieraiden lahjat on tarkoitettu pieneksi kiitokseksi vieraillesi, ja siksi ne tulee rakastaa tai koristella rakkaudella. Katso kuvagalleriamme ja ota siitä paljon inspiraatiota!

Tee häälahjat itse

DIY -ideoita häät suosii

Armo tulee sydämestä

Vieraiden suosion ansiosta et vain sano “Kiitos!”. Tervehdit vieraitasi festivaalin alussa ja ilmaiset ilosi ja vieraanvaraisuutesi. Siksi vieraasi ovat vieläkin onnellisempia, jos olet tehnyt itse vieraille lahjoja tai ainakin käärinyt ne, jos ne näyttävät alkuperäisiltä ja tyylikkäiltä.

Tässä on usein sääntö: mitä yksinkertaisempi, sen parempi. Mutta se on myös makuasia. Ja kuten jo mainittiin, kaikki riippuu häätyylistä. Jos haluat mennä naimisiin glitterissä ja glamourissa, sinun tulee myös suunnitella suosikit samaan tyyliin. Maalaistyyliset lahjapussit, jotka on valmistettu kynittystä paperista, ovat ehdottomasti paikallaan. Tässä tapauksessa sinun pitäisi mieluummin luottaa yksivärisiin pakkauksiin, joissa on pieniä helmiä tai jalokiviä, tai parhaassa tapauksessa täyttää pienet lasipullot ja tölkit glitterjauheella.

Tässä tapauksessa suositellaan myös valkoista organza -kangasta ja hienoa silkkiä sekä kultaa ja hopeaa

valkoiset laukut jouset tekevät häät suosii itseäsi

Ja jos haluat sen olevan hieman leikkisämpi tai värikkäämpi, ne sopivat kotitekoisia ranskalaisia ​​macaroneja läpinäkyvissä lahjapakkauksissa, joissa on kultaiset jouset.

Ranskalaiset macaronit herkullisina suosikkeina

Tee ranskalaisia ​​macarons -häät suosii itse

Me henkilökohtaisesti pidämme häälahjoista, jotka eivät välttämättä ole kalliita, mutta yksinkertaisia ​​ja puristisia ja hemmottelevat aisteja. Onneksi niitä on paljon. Useimmat niistä voidaan valmistaa nopeasti ja helposti, ja tulokset ovat paitsi hienoja, myös hauskoja. Voit soittaa hyvälle ystävälle avuksi ja aloittaa. Pienemmissä häissä voit jopa tehdä kaikki palvelukset yksin.

Entä esimerkiksi yksinkertaisesti pakatut DIY -saippuat?

DIY saippua häät suosii

Saippuan tekeminen itse on yksi helpoimmista ja upeimmista ideoista vieraiden suosikkeihin. Voit tehdä jopa 10 lahjasaippuaa käsityömyymälän saippuakappaleesta. Voit myös muuntaa hajuton, aiemmin ostettu saippua ihanaksi DIY -lahjaksi. Hieman saippuan väriä, eteerisiä öljyjä maun mukaan ja kuivattuja kukka -terälehtiä lisää viimeistely saippuoihisi.

Sama koskee DIY -kynttilöitä – ne voidaan loihtia nopeasti ja helposti. Katso täältä, miten se tehdään. Muurausastiat, vintage -posliinikupit ja tölkit, mutta myös kuoret, kartiot tai muut luonnon lahjat ovat ihanteellisia kaatamisastioiksi. Joten voit valita kynttilöillesi sopivat muotit sen mukaan, missä häät pidetään ja millainen tunnelma luodaan.

Täydellinen juhla suosii DIY -häitä

DIY kynttilät häät suosii tehdä itse

Herkulliset lahjat keittiöstä ovat myös suuri aihe hääsuosituksille. Perinteisten häämantelien lisäksi monia muita herkullisia herkkuja voidaan valmistaa ja pakata alkuperäisellä ja hyvällä maulla. Erittäin suosittu lahjapakkauksena – informatiiviset muurauspurkit, jotka tunnemme lapsuudestamme. Lähes kaikki näyttää hyvältä siinä – kotitekoiset keksit, muffinit, kumimakeiset, häähillot jne..

Brownie- tai evästeet ovat klassikoita

Tee makeisia lasihäät suosii itseäsi

Herkulliset häämantelit kauniisti pakattuina purkkeihin

Tee lasillinen karkkia häät suosii itse

Hyvinvointi- ja hyvinvointilahjat ovat myös suosituimpia häälahjaideoita. DIY -kylpysuolat, kylpypallot, kotitekoinen laventeliöljy ja vartalovoi ovat vain muutamia niistä. Tätä varten tarvitset hyvin vähän halpoja ainesosia ja vähän aikaa ja intoa. Erityisesti kahden ensimmäisen kanssa voit mielikuvituksellisesti määrittää seokset ja värit itse ja lisätä halutun tuoksun.

Suunnittele oma DIY -kylpysuolasi

Tee ruusut ja laventeli häät suosii itse

Voit myös käyttää eri pehmeitä värejä jokaiselle vieraslahjalle

Kylpy suolalasi häät suosii tehdä itse

DIY -kylpypallot, jotka on valmistettu silikonimuotilla erittäin nopeasti ja helposti

Tee kylpy suolapommit häät suosii itseäsi

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, kauniissa istutuskoneissa on pieniä mehikasveja, kaktuksia ja muita kukkia. Nämä kääritään pakkauspaperiin tai jopa sanomalehtiin, jos asiat muuttuvat vielä epätavallisemmiksi. Kasvit vieraslahjoina tuovat myös raikkaampaa vihreää hääpöydälle ja symboloivat uutta elämää.

Pienet mehikasvit ovat erittäin kestäviä ja siksi myös loistava lahjaidea

Tee meheviä häälahjoja itsellesi

Mehevä ruusut lasit häät suosii tehdä itse

Juuri sellaisia ​​kaktukset ovat

tehdä pieniä kaktus meheviä häät suosii itse

Pakkaa häälahjasi huolellisesti

DIY -pakkaukset häälahjoille ovat yhtä tärkeitä kuin lahjan sisältö, ja ne ovat usein olennainen osa hääpöydän koristeita. Tyylistä ja mausta riippuen monet materiaalit ja pakkausvaihtoehdot tulevat kyseenalaiseksi. Trendikkäiden muurausastioiden ja tölkkien lisäksi voit silti käyttää paljon materiaaleja. Tee pienet pussit oranzasta tai säkkikankaasta tai lahjapakkaukset pahvista ja pahvista. Paperipussit ja kirjekuoret on myös erittäin helppo tehdä itse ja koristeltu alkuperäisillä tarroilla tai leimoilla. Yleensä näissä ilmoitetaan puolisoiden nimet ja hääpäivä. Voit tietysti myös tulostaa siihen mukavan, sopivan sanonnan tai kirjoittaa “kiitos”.

Puiset pyykkipojat näyttävät erityisen epätavallisilta ja tyylikkäiltä samanaikaisesti

paperipussit pyykkipojat tekevät häät suosii itseäsi

Kuten näette itse, mahdollisuudet tehdä häät suosii itse ovat todella lukemattomia. Jatka katselemista alaspäin, jos haluat, ja katso mitä muuta voit tehdä ja miten kääriä lahjat.

Freshideenin toimittaja toivottaa sinulle hauskaa ja inspiraatiota!

Karkea käärepaperi ja herkkä pitsi luovina lahjapakkauksina häihin

häät suosii tehdä pitsi pahvi diy pakkauksissa

Tee kangaskassit laventelihäät suosii itse    häät suosii tehdä itsellesi wc -rullat diy lahjapakkaukset

pienet sydämet pitsi diy pakkaus häät suosii tehdä itse

Sopii täydellisesti maalaismaiseen ja puristiseen häihin

nyppiä laukkuja häät suosii tehdä itse

Saippua laventeli häät suosii tehdä itse

tee keksit häät suosii tehdä itse

Tee häät suosii itsellesi paperin lahjapakkausten käärimistä

Tee laventelisaippua häät suosii itseäsi

Tee kangaskasseja häälahjaksi itsellesi

hunajaideoita häät suosii tehdä itse

Tee omat häät suosii pahvilaatikoita

Alkuperäinen vieraslahja rantahäät

kuorinen lasipullo tekee häät suosii itseäsi

Humoristinen ja omaperäinen lahjaidea häät

krapula -apulaissetti saa häät suosimaan itseään

DIY -lahjaideoita todellisille lasifaneille

Tee purkit kumimaista karkkia häät suosii itse

Kaada kynttilöitä, tee häälahja itse

Teeseos pienissä lasipulloissa

tee pienet pullot teekukkia häät suosii itseäsi

pähkinät kahviöljyt hunaja tekevät häät suosii itseäsi

tee musiikkipaperia, lasipulloja, häät suosii itseäsi

Valmista itsellesi pullo oliiviöljyä häälahjaksi

Tee häälahjat itse        Häät suosivat vieraasi rakastavat | PreOwnedWeddingDresses.co

Voivatko fanit myös huokaista helpotuksesta …

Tee tina tölkit muhkeat häät suosii itse

Löydä helposti täydelliset DIY -hääsuosikit!

lusikka etiketti häät suosii tehdä itse