Hogyan lehet eltávolítani a ráncos hajat?

Nehezen kezelné a töredezett szőrszálakat? Keresi a bozontos szőrszálakat? Akkor ne aggódj! Ebben az írásban felsoroltam azokat az alapvető módszereket, amelyek segítenek eltávolítani a szőrzetet. A Scrunch sok üdvözlő hangerőt ad hozzá, és textúrát kölcsönöz a hajnak. Sokféle hajszerkezet és haj típus létezik.

hogyan kell csiklandozni a hajat

A legjobb módszerek a szőrszálak eltávolítására:

1. Erősen hajtsa be a nedves hajat:

Amíg a haja nedves, fésülje meg és válassza le a közepéről. Fésülje át a bal oldali részt az összes mód fölött jobbra (igen, ez egy fésű a fentebb), és kösse le a fejét nagyjából hátul, bobby csapokkal. Csavarja át a jobb oldali részt a bal oldali többletben, körülveszi, és különböző módon adja hozzá a csapot. Hagyja teljesen levegőn megszáradni. Selyemkendőt és szundikálást tehet rá, hogy csökkentse a göndörödést.

2. Banán maszk:

A banán tele van hajbarát tápanyagokkal, például a foláttal és a B6-vitaminnal, valamint magas cukortartalmuknak köszönhetően védi a hajat a nedvességtől. Ez a színbiztos burkolat mélyen kondicionálja és segíti a haj lazítását. hámozza meg és törje össze 2-3 érett banánt egy átlagos tálban. Keverjen össze 2 evőkanál görög joghurtot, 2 evőkanál mézet és 2 evőkanál olívaolajat, és óvatosan keverje össze. Egyenletesen kenje be a maszkot száraz hajra. Erősítse meg, hogy a maszkot egészen lefelé simítja a hajvégekig. Tekerje be a haját zuhanysapkával. Engedje meg, hogy a maszk 1 órán át üljön. Mossa le gyengéd samponnal és meleg vízzel.

3. Söpörje fel a nedves hajat, amíg meg nem szárad:

Hajmosás után hagyja teljesen megszáradni, de folytassa a hajmosást 5 percenként. Húzza ki és fogja meg néhány másodpercig a haj minden részét, hogy támogassa a kiegyenesedést. Ezenkívül ezt megteheti a ventilátorral szemben is, amely hamarabb, de folyamatos fogmosást igényel.

4. Tekerje be a hajat kontyba:

Ebben az állapotban meglehetősen megfelelő, egyenes haja van a kezdéshez, ezt követően ez a módszer valószínűleg működni fog. Hozzon létre egy lófarokot nedves hajból, kötélhez hasonló csavarral együtt. Dörzsölje köré, hogy zsemle plusz rugalmas legyen. Hagyja levegőn megszáradni, majd öblítse le.

haj csikorgása

5. Tej és víz:

Egy másik divatos tipp a kókusztejes kezelés. Vonja ki a tejet 1 kókuszdióból először reszelve, majd turmixolva a kókuszdió gyümölcsét vagy húst. Ehhez adjuk hozzá 1 friss lime levét. Jól összekeverjük, és hűtőben tároljuk. Másnap krémes réteg képződött – használja ezt a hajra és a fejbőrre. Fedje le a fejét forró törülközővel, és tartsa egy órán át. Mossa le vízzel, és fésülje át széles fogakkal. Ismételje meg hetente 2-3 alkalommal a jó eredmény érdekében. Fúvásos szárítás egy lehetőség.

6. Alkalmazza a hajkezeket éjszakára:

Válassza szét a nedves hajat 1 vagy 2 alacsony lófarokba. Nyakkendő puha hajgumival, ezt követően minden centiméterenként tegyen extra rugalmasságot, különben lefelé a lófarokba, hogy össze tudja fogni. Ügyeljen arra, hogy az elasztikák meglehetősen lazák legyenek, nehogy észrevehető foltot távolítsanak el a hajszálakon. Menj aludni, és hagyd ki reggel.

7. Fordítsa meg a haját:

Használjon nagy hajgörgőket, azaz a szóda doboz térfogatát a nedves haj egyes részeinek forgatásához, és rögzítse őket szilárdan a fej mellett. Hagyja teljesen megszáradni. Ez azért jelentős, mert a legkisebb mennyiségű nedvesség is felépíti a göndörödést, különben a hullám visszatér.