9 legjobb hajbeültetési központ Haidarábádban

A személyiség fontos szerepet játszik az élet különböző aspektusainak irányításában. Ha jól nézel ki és jól érzed magad, könnyen szembenézhetsz a kihívásokkal, és felmászhatsz a siker létrájára. A hajszálvékonyodás problémája hátráltatja önbizalmát? Ideje irányítani a helyzetet. Nézze meg ezeket a legjobb hajbeültetési központokat Haidarábádban, és változtassa meg kilátásait.

Hajátültetés Haidarábádban:

Itt van egy lista 0 a 9 legjobb klinikáról a hajátültetésre Haidarábádban.

hajbeültetési központok Hyderabadban

1. Dr. Ashok hajbeültetési klinikája:

Dr. Ashok Hajátültetési Klinikája a legjobb hajbeültetési műtétet kínálja Hyderabadban. Minden sebészeti beavatkozást szakértő felügyelete mellett végeznek, a legkorszerűbb technikák, valamint rendkívüli tapasztalatai és készségei felhasználásával. Sőt, még kezeléseket is nyújtanak a hajhullás és a kopaszság minden progressziójának ellen.

Cím: 326, Lakshmi Nilayam, Begumpet, Haidarábád – 500016

2. Dr. Madhu fejlett hajbeültetési klinikája:

A Dr. Madhu Hajbeültetési Klinikája számos szolgáltatást kínál, például hajbeültetést, hajregenerációt és sebészeti hajpótlást. Minden kezelést szakértő hajbeültetési sebészek végeznek. A klinika minden szempontból fejlett, és folyamatosan figyelemre méltó eredményeket produkál.

Cím: Aditya Jairag, 3. emelet, 301. lakás&302, Cannon Showroom felett

Road No. 36/37, Near Madhapur Police Station, Jubilee Hills, Hyderabad, 500033

3. VMC Orvosi Központ:

A Hyderabadban, a Jubilee Hills -en található VMC Medical Center az egyik legkeresettebb hajbeültetési klinika. Minden sebészeti kezelést Dr. Puli Ravinder Reddy alatt végeznek, aki India egyik legjobb hajátültetési sebésze. Hűséges vásárlói bázissal rendelkeznek, akik mindig ajánlásaikat adják.

Cím: #237, 36. út, Jubilee Hills, Hyderabad – 500033

4. Kims:

A Kims vagy a Krishna Orvostudományi Intézet Secunderabadban nevezetesen hajbeültetési kezeléseiről ismert. Ez egy modern kórház, legmodernebb eszközökkel, amelyet szakképzett hajbeültetési sebészek csapata vezet. Megfizethető áron biztosítják a legjobb kezelést.

Cím: 1-8-31/1, Minister Road, Secunderabad, PIN-kód: 500003

5. Hair Sure Hair Transplant Center:

A Haidarábádban található Hair Sure Hair Transplant joggal találja meg helyét a legjobb hajbeültetési klinikák között Dél -Indiában. Itt arra törekszenek, hogy a vevők terjedelmes és sűrű hajat kapjanak, ami nagyon természetesnek tűnik.

Cím: 1. számú telek, 3. emelet, 5. utca, a Hotel Krishna Residency épületével szemben, Főút, Habsiguda, Haidarábád – 500007

6. Adhi India:

Az Adhi egy speciális hajbeültetési klinika Hyderabadban, amelyet egy híres hajbeültetési sebész, Dr. Katekari vezet. A klinika kiváló hajápoló szolgáltatásokat nyújt nemcsak Hyderabadban élő embereknek, hanem más városokban is ismert, mint Mumbai, Delhi, Kolkata, Pune és Chennai. Látogasson el a klinikára, hogy időpontot kérjen.

Cím: Adhi-India, Haidarábád: 7. számú egység, 2. emelet, Empire Square, 36 Road, Jubilee Hills, Haidarábád.

hajbeültetés-Hyderabadban

7. Oliva Hajátültetési és Kozmetikai Sebészeti Központ:

Több mint 40 000 ügyfélből álló ügyfélkörrel az oliva Hair Transplant klinika egy név, amellyel számolni kell. Itt tartalmasan újratervezik és javítják szolgáltatásaikat, hogy a lehető legjobb kezelést nyújtsák ügyfeleiknek. Látogasson el a klinikára, hogy többet megtudjon szolgáltatásaikról.

Cím: Road No. 36, Jubilee Hills, Hyderabad – 500033

8. Trinity hajbeültetés:

A Trinity Hair Transplant egy speciális klinika, amely kiváló haj -helyreállítási szolgáltatásokat kínál. Az itt használt hajbeültetési eljárások fájdalommentesek, hegek nélkül. Még a szolgáltatások névleges ára is van, és a klinika könnyen megközelíthető.

Cím: 1. számú üzlet, Rahul Apartment, Opp. Haidarábád Állami Bank.

9. Elite Hair Studio:

Végül, de nem utolsósorban az Elite Hair Studio azt ígéri, hogy ügyfeleik teljesítményét várakozáson felül teljesítik. A haj helyreállítása mellett a klinika szőrtelenítésre és hajkezelésekre is specializálódott.

Cím: 228. telek, 36. út, Jubilee Hills, Haidarábád – 500033

Nawabs és gyöngyszemek városa, Hyderabad minden szempontból leendő város. A növekvő kereslet miatt gyorsan nőtt a speciális hajbeültetési klinikák száma. Foglalja le időpontját most, és búcsúzzon a hajszálvékonyodás problémájától.