9 legjobb hajbeültetési központ Keralában

Kerala világszerte ismert az ayurvédikus kezelések iránti affinitásáról mindenféle bőr-, haj- és szépségprobléma esetén. Ha azonban a hajhullás és a kopaszság mértéke átlépi a küszöböt, ezek a természetes gyógymódok nem használhatók. A hajbeültetés az egyetlen módszer az új növekedés ösztönzésére. Ez számos hajbeültetési központot hozott létre Keralában. Itt található a város legjobb hajbeültetési központjainak és klinikáinak listája.

Hajátültetés Keralában:

Itt található a kerala 9 legjobb hajbeültetési szolgáltatásának listája a kiválasztott címekkel.

A legjobb hajbeültetési központok Keralában

1. SPH hajbeültetési központ:

Az SPH Hair Transplant Center egy speciális hajbeültetési és hajregeneráló klinika Keralában. Várható sebészcsapatukat Dr. AJ Guild vezeti, és számtalan és sikeres hajbeültetési kezelést végeztek. Minden technikájuk teljesen biztonságos és nincs mellékhatása. Foglaljon időpontot most.

Weboldal: www.hairtransplantinkerala.com

2. Kozmetikai sebészet, Cochin:

A Cochin Kozmetikai Sebészet egy híres hajbeültetési klinika, amely Dr. Hari Menon vezetésével működik. Itt a FUT módszert használják a haj helyreállítására, hogy kompenzálják a kopaszságot vagy a hajhullást. A transzplantációs műtéteket maga Dr. Menon végzi biztonságos környezetben, és az eredmények csak 6-9 hónap múlva láthatók.

Weboldal: www.cosmeticsurgerycochin.com

3. Hair Craft:

A Hair Craft egyedülálló hajbeültetési klinika, amelyet Keralában talál. Az itt dolgozó orvosok szakképzett hajbeültetési sebészek, akik a hajnövekedési sűrűség tekintetében verhetetlen teljesítményt nyújtanak. A Hair Craftnál értékelik és tiszteletben tartják pácienseik igényeit, idejét és aggodalmát.

Cím: 39/4828, Ravipuram, Ernakulam, Kerala

4. Lourdes -i Kórház:

A Keralai Lourdes Kórház egy speciális központ hajbeültetésre és egyéb kozmetikai sebészeti beavatkozásokra. A leginnovatívabb módszereket használják a dicséretes siker arány eléréséhez. Minden transzplantációs eljárást és műtétet, beleértve a FUE és FUT haj helyreállítási módszereit, szakértő és képzett sebészek végzik. Látogasson el a webhelyre, ahol többet tudhat meg a kórházi létesítményekről és szolgáltatásokról.

Weboldal: www.lourdeshospital.in

5. Lakeshore Kórház:

A Kerala -i Lakeshore Kórház egy speciális kórház hajbeültetésre és kozmetikai műtétekre. Itt a follikuláris egység transzplantációs és a Foll Cular Unit Extraction módszereit használják a kopaszság kezelésére.

Weboldal: www.lakeshorehospital.com

6. Természetes hajbeültetés Kerala:

A Kerala Natural Hair Transplant klinika hajbeültetés és kozmetikai műtétek sokaságát kínálja. Az itt nyújtott összes kozmetikai műtét az őszinteség, az elhivatottság és az integritás tekintetében globális referenciaértékekkel egyenlő. Nézze meg a webhelyet, és kérjen időpontot szakorvosaikhoz.

Weboldal: www.naturalhairtransplant.co.in

7. MYA Wellness Clinique:

Ez a vezető hajbeültetési központ Keralában. A MYA Wellness Clinique világszínvonalú berendezésekkel van felszerelve, és minden transzplantációs módszerük innovatív és hatékony. Van egy kozmetikai sebész csapatuk, akik személyre szabott szolgáltatást kínálnak betegeiknek. A MYA Wellness Clinique -nél biztosan teljes megtérül az időért és a pénzért.

Cím: 2 MRA House, Mavelipuram, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 682030

8. Hair Plants Hair Clinic:

Az Ernakulamban található Hair Plants Hair Clinic úttörő létesítmény a hajátültetés és a haj helyreállítása területén. Innovatív megközelítésük biztosítja, hogy a betegek maximális sűrűségű hajat kapjanak hegek és fájdalom nélkül. Bármilyen segítségért könnyedén felkeresheti szakemberét, vagy felkeresheti a webhelyet, hogy időpontot egyeztessen.

Weboldal: www.hairplantsindia.com

9. Twacha Bőr- és Hajklinika:

Ha világszínvonalú bőr- és hajápolási szolgáltatásokat keres, ne keressen tovább. A Twacha Bőr- és Hajklinika egy név, amivel számolni kell. Itt a messze kiválóbb follikuláris egység transzplantációs és follikuláris egység kivonási módszereket alkalmazzák a maximális hajnövekedés ösztönzésére. Látogasson el most a klinikájukra.

Cím: Hayath Tower, 1. emelet, Civil Lane, Padamugal, Kakkanad, Ernakulam, Kerala – 82021

Tehát, ha legközelebb jó hajbeültetési központokat keres Keralában, tartsa kéznél ezt a listát.