9 legjobb hajbeültetési központ Kolkata városában

Kolkátát joggal mondják az „öröm városának”. Itt talál megoldást minden problémájára, beleértve a visszahúzódó hajvonalat is. Kiváló hajbeültetési klinika áll a városban. Ezek a hajhullás -központok hatékonyan kezelik a problémát, és a legjobb vevői elégedettséget biztosítják. Az alábbiakban bemutatjuk a Kolkata elérhető legjobb lehetőségeit.

A legjobb hajbeültetési központok Kolkata városában

Hajátültetés Kolkatában:

Itt található a Kolkata 9 legjobb hajbeültetésének listája a választható címekkel.

1. Dr. Manoj Kozmetikai Sebészeti Klinika:

Dr. Manoj Khanna vezetésével a klinika India egyik legjobb hajbeültetési központja. Szakértő hajbeültetési sebészként világszínvonalú berendezéseket és technikákat használ a vevői elégedettség garantálására. Eddig közel 3500 ügyet oldottak meg ésszerű áron.

  • Cím: Dr. Manoj Khanna, Kozmetikai Sebészeti Klinika, 12, Loudon Street, Kolkata – 700017

2. Dr. Srinjoy Saha, Apollo Gleneagles:

Dr. Srinjoy Saha Kolkata legjobb sebészei között találja a nevét. Az Apollo Gleneagles -nél vállalja a legjobb hajbeültetési műtétet, hajregenerálást és hajpótlást a hajhullás és a kopaszság problémájának orvoslására. Kezelése nagyon innovatív, és a siker aránya csendes.

  • Weboldal: www.plastangel.com

3. Esztétika:

Az Aesthetica speciális hajbeültetési klinika, amely a legmodernebb plasztikai és kozmetikai sebészeti technikákat alkalmazza. Házi szakértő hajas sebészcsapatuk van, akik készségeiket és szakértelmüket felhasználva páratlan eredményeket hoznak. Nézze meg a weboldalt, és foglaljon időpontot most.

  • Weboldal: www.happyface.co.in

4. Dr. Arindam Sarkar Kozmetikai Sebészeti Klinikája:

Dr. Arindam Sarkar Kozmetikai Sebészeti Klinikája úttörő név a hajbeültetésben. A klinika Dr. Sarkar irányítása alatt működik, aki szaktudását és készségeit felhasználva figyelemre méltó eredményeket hoz. A klinika nagyon magas jogosultsággal rendelkezik, és ügyfélkörük folyamatosan bővül.

  • Weboldal: www.arindamsarkar.in

5. PLCSC, Kolkata:

A Dr. Maneesh Sonthalia által alapított PLCSC vagy a Prem lézeres és kozmetikai sebészeti klinika a kezdetektől fogva sikeres eredményeket hozott. Itt a haj helyreállításához a kiváló follikuláris egység kivonási (FUI) módszert alkalmazzák. Látogassa meg a webhelyet, hogy többet megtudjon a klinikáról.

  • Weboldal: www.hairtransplantliposuction.com

6. Kaayakalp Kozmetikai és Lézeres Sebészeti Klinika:

A Kaayakalp Kozmetikai és Lézeres Sebészeti Klinika egy név, amivel számolni kell. A kiváló haj -helyreállítási szolgáltatások mellett számos más szépségszolgáltatást is nyújtanak. A Kaayakalp személyre szabott hajhullási kezeléseket is kínál megfizethető áron.

  • Weboldal: www.kaayakalp.com

7. Kozmetikai sebészet Kolkata:

Kozmetikai sebészet Kolkata két hajbeültetési sebész, Dr. Saptarshi Bhattacharya és Dr. Souvik Adhikari felügyelete alatt működik. Ezek a leghíresebb nevek a kozmetikai sebészet területén, és az itt alkalmazott technikák teljesen hatékonyak és biztonságosak.

  • Weboldal: www.cosmeticsurgerykolkata.com

Hajátültetési központok Kolkata városában

8. Dr. Gautam Basu a Park Klinikán:

Dr. Gautam Basu a Kolkata Circus sugárúton található, és a legjobb hajregeneráló kezeléseket kínálja pácienseinek a Park Klinikán. A hagyományos és a legújabb hajbeültetési technikák erős tartásával a Dr. Gautam sikerességi aránya viszonylag magas. A műtét megkezdése előtt alaposan elemzi a problémákat és tüneteket. Látogasson el a klinikájára, hogy megbeszéljen egy találkozót.

  • Cím: Park Clinic, 6. emelet, 4. szoba, Gorkij terasz, Circus Avenue, Kolkata

9. Dr. Batra:

Dr. Batra klinikája már évek óta folyamatosan kínál haj- és szépségátültetési műtéteket. Az ország különböző városaiban vannak fióktelepeik, és minőségi szolgáltatásokat is bizonyítanak külföldi állampolgároknak. A Batra klinikán biztos lehet benne, hogy modern hajregenerációs technikákkal és kezelésekkel kezelik Önt. Speciális sebészcsapatuk biztosítja, hogy pácienseik természetes megjelenésű eredményeket kapjanak, jó ár -érték arány mellett. Keresse fel honlapjukat, és keresse meg a legközelebbi klinikát Kolkata városában.

  • Weboldal: www.drbatras.com

Ezek a kolkatai hajbeültetési klinikák megéri a pénzét és idejét. Ideje búcsút inteni a hajhullásnak!