A legjobb 9 hajbeültetési központ Chennai -ban

A hajszál visszahúzódásának problémáját már nem az életkor szabályozza. A hajhullás mindkét nemben komoly problémává vált, és általában a rossz táplálkozás és a stresszes életmód okozza. A legtöbb esetben az egyetlen megoldás a kopaszodás kezelésére a hajbeültetés. A hajbeültetés olyan sebészeti technika, amelyben a szőrtüszőket a „donor” testrészről a kopaszodó vagy befogadó helyre viszik át. Nézze meg ezeket a Chennai legjobb hajbeültetési központokat, amelyek szakértői felügyeletet alkalmaznak a probléma kezelésére.

Hajátültetés Chennai -ban:

Íme a 10 legjobb hajbeültetési klinika Chennai városában.

hajbeültetési központok Chennai -ban

1. V Gondozás:

A V Care a maga nemében egy szuper különleges hajklinika Chennaiban. A legjobb hajbeültetési technológiát használja, az úgynevezett DHI vagy közvetlen hajbeültetés. Ez a legfejlettebb és legkiválóbb technika, amely maximális hajnövekedést biztosít minimális helyreállítási idő mellett. Nincs fájdalom, hegek, öltések és nincs vérveszteség.

Weboldal: www.vcarehairimplant.com

2. Dr. Jayanthy Ravindran:

Dr. Jayanthy Ravindran egy híres hajbeültetési központ, Chennai -ban. Itt a legújabb hajregeneráló technikát alkalmazzák, amelyet follikuláris egység kivonásnak neveznek. Dr. Jayanthy Ravindran maga is a technika szakértője, és jó eredményeket ért el. A follikuláris extrakciós technika rendkívül népszerű, mivel hatékony, de hegek nélküli és kevésbé invazív technika.

Weboldal: www.drjayanthyravindran.com

3. Max Hair Clinic:

A Max hair Clinic egy nemzetközileg elismert hajfranchise -egység, amelynek üzletei az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Indiában vannak. A világ minden tájáról képzett hajszakértők csoportja alatt tevékenykednek, akik egyesítik tudásukat, hogy a legjobbat nyújtsák ügyfeleiknek. A Max Hair Clinic nagyon hatékony és biztonságos hajbeültetési technikákat alkalmaz.

Weboldal: www.maxhair.us

4. Hande Kórház, Shinoy Nagar:

A Shinoy Nagar -i Hande kórház egy speciális kórház, amely a legjobb technikákkal és szakértő orvosokkal van felszerelve. Még a legszélesebb körű hajbeültetési eljárások is hatékonyan végrehajthatók szakértői csapatuk felügyelete alatt. A Hande Hospital a legjobb sebészeti beavatkozást kínálja Önnek korrekt áron.

Weboldal: www.handehospital.org

5. Vasan hajápolás:

Ez a hajbeültetési szakrendelés sebészeti és nem sebészeti beavatkozások széles választékát kínálja Önnek, hogy megoldja a hajhullás problémáját. A Vasan hajápoló speciális klinikaként a legjobb follikuláris egység kivonási eljárást alkalmazza a haj helyreállítására. Vezetője Dr. MMT Vasan, a területen veterán. Leghamarabb rögzítse a találkozót.

Weboldal: www.chennaihairtransplant.com

6. Dr. Batra:

A Dr. Batra’s név a kozmetikai hajbeültetés területén számításba veendő név. Itt a legújabb módszereket és innovatív kezeléseket alkalmazzák a haj helyreállítására. A Batra doktorok szakértő orvoscsapata végzi el az összes sebészeti kezelést. Számos üzlettel rendelkeznek szerte Indiában, hogy megtalálja a legközelebbi üzletet Chennai -ban, nézze meg az alábbi linket.

Weboldal: www.drbatras.com

hajátültetés-in-Chennai

7. Dr. Renita Rajan a Haj- és Bőrklinikán:

Dr. Renita Reddy egy rést faragott magának a kozmetikai sebészet területén. A Chennai -i székhelyű szakember a follikuláris egység kivonásának technikájára specializálódott, hogy a legjobb eredményeket érje el. Az ő megközelítése az, hogy maximális hajsűrűséget biztosítson, kevesebb invázióval és szinte hegek nélkül.

Weboldal: www.chennaiskinclinic.com

8. White Cliffs Hair Studio:

Ahogy a neve is sugallja, a White Cliffs Hair Studio egy speciális hajklinika, amely hajregeneráló kezelések széles skáláját kínálja az ügyfeleknek. A különböző invazív és nem invazív haj helyreállítási és növekedési eljárások közül választhat. A White Cliff egy neves név, amely évek óta minőségi szolgáltatásokat kínál.

Weboldal: www.whitecliffsindia.com

9. Dr. K. Ramachandran:

Dr. K. Ramachandran veterán a kozmetikai sebészet területén. A Chennai -i székhelyű az Apollo Gleneagles tagja is. Bár a különböző hajbeültetési eljárások szakértője, Dr. K. Ramachandran a follikuláris egység transzplantációs eljárására specializálódott. Képzett orvosokból álló csapata áll a leghatékonyabb hajbeültetési kezelés mellett.

Weboldal: www.ramcosmetic.com

Ezek a legjobb hajbeültetési központok Chennai -ban, amelyek hatékony és legújabb hajbeültetési kezeléseket és technikákat alkalmaznak.