15 Idéer til moderne haldekoration til hjemmet i 2021

En hal er normalt den mest forsømte del af huset og behandles som en korridor til andre dele af huset. Hvis du planlægger at ændre det snart og give det en ny eftersyn, har vi de 15 bedste idéer til dekoration af haller, så du kan give din gang en smuk og hurtig renovering. Hvis dette ikke inspirerer dig til at opdatere din plads så hurtigt som muligt, ved vi ikke, hvad der vil. Bliv ved med at rulle for at få inspiration i luksushaldekorationsideer fra eksperterne.

Moderne ideer til indretning af haller

Sådan vælges de bedste dekorationsideer til hall?

  • Vælg møbler og farvetema i henhold til salens størrelse og dens funktionalitet.
  • Vælg det bedste gulvbelægning efter dine behov, uanset om du vil have et stilfuldt, praktisk gulvbelægning eller et mønstret gulv til at skjule alt snavs fra dit barns sko.
  • Vælg væggenes farve i overensstemmelse med belysningen i rummet, og foretrækker lyse farver for at få rummet til at se stort ud.
  • Hvis du ikke har nok naturligt dagslys på gangen, skal du vælge stilfulde lysvalg, f.eks. En lysekrone eller moderne vedhængslamper.
  • Vælg lagringsløsninger i det eksisterende rum, som kan gå langt for at blive organiseret. Skjulte skabe og skjult opbevaring i senge, sofaer og vitrineskabe er en mulighed at overveje.
  • Overvej mulighederne for trappedesign og planlæg en effektiv udnyttelse af under trappepladsen.

Bedste hall dekorationsideer med billeder:

Her er vores 15 enkle og moderne hall-dekorationsideer med fotos, der giver dig en tiltrængt inspiration, mens du designer dit hjem:

1. Hall Dekoration til engagement:

Salldekorationer til forlovelse

Denne unikke indretning til forlovelsesgangen vil helt sikkert efterlade et varigt indtryk på dine gæsters sind. Den farverige blomst, der pryder scenen, skaber den rigtige stemning til bryllupsdagen, mens spejlbåndene i baggrunden tilføjer den rigtige sjov og glamour til festlighederne. Pomponerne hang i et smukt geometrisk mønster, der satte scenen sammen med belysningen.

2. Idéer til dekoration af spisestue:

Dekoration af spisestue

Dette skiftevis lyse og mørke tema tilføjer dybde og interesse til spisesalen. Den dybe grå vægfarve er en trendmulighed og passer godt til de kontrasterende hvide møbler og udsmykninger. Den keramiske plades fremvisning er omdrejningspunktet i rummet, hvor den stilfulde lysekrone afgiver en erklæring på egen hånd. Bordet og stolene ser kongelige ud i creme og mørkebrun, hvilket elegant afslutter rummets finish.

3. Indretning af kirkesalen:

Kirkelige bryllupsdekorationer Ideer

Ringer bryllupsklokker snart? Denne maleriske kirkehal er den perfekte måde at udveksle dine løfter blandt venner og familie. Denne indretning omfatter en vinterplan, med is på gulvet og fantastiske hvide blomsterbuketter, der spilder overalt. De enorme buketter med smukke hvide blomster, der pryder scenen og den stilfulde belysning er klar til at skabe stemning for din smukke dag.

4. Rustikke ideer til indretning af haller:

Rustik hall dekoration

Når det kommer til gange, går en rustik tilgang aldrig af mode, og det er et tema, der lover at fungere i alle årstider. Den smukke murstensvæg tilføjer gangen et sofistikeret strejf, mens de mørke paneler skaber en elegant stilerklæring. Møblerne er designet til at være hyggelige og hjemlige og tilføjer et strejf af farve til gangen. Pelsdækkenet fuldender finishen og tilføjer personlighed til gangindretningen.

5. Tegning Hall Dekoration Ideer:

Idéer til dekoration af tegnestue

Denne fantastiske moderne gangindretning inkorporerer farver uden at dominere rummet. Det smukke vinrøde loft ser helt fantastisk ud. Det står fint i kontrast til den lyse trævæg. Kunstværket tilføjer en farvefarve til de ellers dybe og rolige omgivelser. Møblerne er indrettet i neutrale toner af gråt og gult og komplementerer omgivelserne helt for at give en hjemlig følelse af hele rummet.

6. Indisk bryllup reception reception dekoration:

Indiske bryllupsreception hall dekoration ideer

Denne luksus gang dekoration er det perfekte eksempel på et religiøst indisk bryllup ceremoni tema. “Namam” i baggrunden udført i hvidt og rødt, står for Lord Venkateshwara’s Tilak og anses for at være hans lykkelige tilstedeværelse under ceremonien. Den detaljerede blomsteropsætning involverer mange guirlander i skiftevis hvide, røde og gule farver og ser usædvanligt slående ud. Det er den perfekte moderne gangindretning til at sætte stemningen for din særlige dag.

7. Viktoriansk gangindretning:

Victoriansk hallway dekorationsideer

I den victorianske periode var farvet glas et vigtigt design på døre og vinduer, som det ses her over vinduerne i et indviklet blomsterdesign. Det udsmykkede flerfarvede gulvmønster og neutrale grå vægge tilføjer et dystert strejf til gangen. Den mørkebrune indretning, dvs. tønden omdannet til en paraplyholder, stolen bærer det victorianske mærke og de dekorative træplader er alle et klassisk victoriansk præg på denne smukke gang.

8. Idéer til dekoration af festsalen:

Festsal Indgangspynt

Denne unikke entréindretning indeholder smukke strenge af rødt og gult stof, der hænger i mønstre og buer fra loftet. De smukke blomsterkroner af morgenfruer injicerer festlig stemning i atmosfæren. De indviklede og fantastiske hvide blomsterlysekroner i spiraler er iøjnefaldende sammen med de store morgenfrue-kugler, der helt sikkert vil sætte gæstens humør til din særlige ceremoni.

9. Konferencehallens dekorationside:

Ideer til dekoration af konferencelokaler

I dag er konferencesalerne designet, så atmosfæren er ekstremt afslappende for at fremme kammeratskab blandt deltagerne. De smukt draperede borde er dækket på en firkant, så alle kan brainstorme sammen, og alles ideer kan høres fra ethvert hjørne af bordet. Prydplanterne skaber en afslappende atmosfære, og de neutrale farvede vægge er den perfekte baggrund for et magtfuldt møde, der kan komme videre.

10. Idéer til opførsel på gangen:

Ovenpå gangindretningsidéer

Hvis du har en lille gang ovenpå og ikke ved, hvordan du udnytter pladsen, er dette smukke tema noget for dig. En kort sofa lige ved vinduet giver dig et perfekt tilflugtssted og en smuk udsigt til alle dine strikke- og læsehobbyer. Træbordet rummer fantastiske blomstervaser og giver også ekstra opbevaringsplads. De indrammede billeder på væggen supplerer gulvet og trappen perfekt.

11. Idé til kontorindretning:

Kontorindretning

Denne moderne indretning på kontorgangen ser visuelt professionel og fantastisk ud. Den bare væg til venstre er gjort kreativt personlig med rammerne, der indeholder billeder af alle medarbejderne, hvilket gør den til berømmelsesvæggen. Loftslamper ovenover fremhæver atmosfæren, og en stilfuld beslaglampe lyser hele rummet op. Prydplanten tilføjer charme til gangindretningen.

12. Ideer til dekoration af stuehus:

Stuehallen indretning ideer

Denne stuehusgang ser smukt antik og charmerende ud med sit massive træbord, der angiver formålet med gården. Den kunstneriske plantekrukke, der simulerer et bur, den charmerende lampe og den grønne krans, der er hængt på væggen, er alle unikke centerpieces og tiltrækker opmærksomhed med det samme. De dejlige trækurve på gulvet huser luftige puder med navne på alt det gode, der findes i stuehuset.

13. Grøn hallway -indretningsideer:

Grøn hallway dekorationsideer

Denne smukke salvigrønne gang komplementerer perfekt trappen og skaber en beroligende stemning på gangen. De farverige gule blomsterpaneler i bunden af ​​væggen tilføjer kontrast smukt til de dejlige grønne og hvide omgivelser. De indrammede billeder i træ tilføjer visuel appel til den dejlige grønne gang og skaber en hyggelig krog.

14. Ideer til dekoration af gule haller:

Gul gangindretning

Hvem elsker ikke gul? Det er en varm farve, der øjeblikkeligt løfter stemningen med sine lyse toner. Det betegner friskhed, oplysning og fornyet energi og giver dig et humørsving for dagen. Showpieces er i hvidt og giver lidt kontrast til omgivelserne. Den okerfarvede vase med planten er et forfriskende strejf af gangen.

15. Grey Hall Decorating Ideas:

Grey Hall Decorating Ideas

Du skal ikke vige fra grå hall -dekoration, da det viser et sandt niveau af raffinement og elegance. Den dejlige grå vægfarve, der opvejes af den sammenblandende hvide trappe og dør, skaber sammen med mørkere nuancer af møbler et beroligende og yndefuldt halområde. Den trendy lysekrone giver din følelse af stil mulighed for at komme igennem med denne klassiske grå hall -dekorationside uden at overdøve rummet med kedelige gråtoner.

Hvis du planlægger at renovere din gang og gøre den mere funktionel, kan du eksperimentere med de temaer og farver, vi har trukket sammen, specielt til dig, og bejle dine besøgende med disse nyeste hall -dekorationsideer. Gå ikke glip af muligheden for at vende tilbage til os med dine værdifulde råd om, hvilken du kunne lide mest.