15 trendy interiørdesign til hall med billeder i 2021

1 Hvad er det første, dine besøgende lægger mærke til, når de kommer ind i dit hjem? Din stue eller hal! Er det ikke? Så det er altid en god idé at bruge lidt tid og kræfter på at få det til at se elegant og funktionelt ud på samme tid. Du kan enten følge et bestemt tema eller blot blande og matche forskellige koncepter for at skabe et unikt, tilpasset rum til jer selv. For at hjælpe dig i gang har vi valgt 15 bedste indretningsdesigner til hall, der dækker en række dekorative elementer og ideer. Rul ned for at finde ud af, hvilken der passer tæt sammen med din drømmestue!

indretning til hall

Bedste ideer til indretning til hall i Indien:

Her er vores 15 enkle og nyeste indretninger til hall. Lad os tage et kig på dem.

1. Moderne indretning til stue:

Moderne indretning til stue

Når du designer interiøret i din hal, skal du være opmærksom på ventilation! Lad nok sollys passere gennem rummet ved hjælp af store vinduer. Mal også væggene i en neutral tone for at få rummet til at se lyst og smukt ud. Du kan frit vælge en accentvæg og dække den med pastelfarver. Bland og match dine møbler, og tilføj nogle indvendige planter til positive vibes.

2. Minimalistisk indretning til hall:

Minimalistisk indretning til hall

Hvis du tror på minimalismens skønhed, kan du tjekke dette ultra-cool indretning! Hvert hjørne og hjørne af dette rum ser ud til harmonisk at synge “less is more” -mantraet. Mens hvid dominerende bruges til vægge og siddepladser, kan tilføjelse af naturlige brune som beige eller solbrune give noget stof til interiøret. Glem ikke at sætte en plante eller to til at behandle dine øjne med en naturlig grøn farve!

3. Dual-Tone indretning til lille hall:

Dobbelt tone indretning til lille hall

Det er almindeligt at bruge et helt hvidt eller beige farveskema til dekoration af små haller. Dette gøres for at få rummet til at se rummeligt ud. For meget af den samme farve kan dog blive kedeligt og ensformigt. For at bryde dette kan du tilføje et stænk af en lys farve som gul på en accentvæg, puder, en statementstol eller endda sidelamper! Vær forsigtig med ikke at overdrive det!

4. Moderne stueindretning:

Moderne indretning af stuen

Moderne interiørdesign er lavet på to grundlæggende principper – enkelhed og raffinement! Farveskemaerne er normalt neutrale som grå, hvid, sort osv. Der er en bevidst brug af tekstur implementeret i form af tæpper, tæpper, vægdekorationer osv. Hvert element i rummet er veldefineret og adskilt af linjer for at give en rent og raffineret look.

5. Luksus interiørdesign til tegnestue:

Luksus interiørdesign til tegnestue

Giv dit kongelige værelse et kongeligt præg ved at forvandle det til et rum med luksus. Læg vægt på sidevæggene med geometriske paneler. Du kan gå lidt over bord med tilbehøret for at give dit paladslignende præg til dit værelse. Stykker som en stor quiltet sofa, guldplanteholdere, midterborde, vægge og endda sidepaneler kan tilføje lag af oomph!

6. Traditionel indretning til hall:

Traditionelt indretning til hall

En traditionel indisk stue er fyldt med varme, jordiske farver som rødbrun, gul, brun osv. Du kan også mærke en stor brug af vintage og antikke stykker som smedejernet Jhoola, guddommelige figurer og tunge krukker. Et midterbord er et must, omkring hvilket hele siddearrangementet er udført. Rige og indviklede mytologiske malinger tilføjer temaet et signatur -touch!

7. Levende interiørdesign til stor hal:

Levende interiørdesign til store haller

Minimal interiør til store værelser kan blive ret vanskelig! Du kan ende med en masse ubenyttet plads, der kan give en tom fornemmelse. For at imødegå det skal du tilføje nogle omfangsrige, boksede sæder i stedet for en stor hjørnesofa. Tilføj nogle vægskillevægge, der også kan fungere som mini vitriner. Hold loftet lavt og tilføj masser af lys til rummet.

8. Klassisk indretning til hall:

Klassisk indretning til haller

Her er en sofistikeret moderne interiøridee, der passer til en kompakt størrelse hall. Hvid og grå er dominerende i rummet. Sort er en anden neutral, der bruges sparsomt i form af tilbehør. Der bruges ikke smarte møbler, og i stedet tilføjer alle elementerne en malerisk engelsk sommerfølelse til rummet. Et udstillingsvindue er et must for at vise alle dine yndlings noveller!

9. Rustikt moderne interiørdesign i hall:

Rustikt moderne interiørdesign i gangen

Vil du gerne have den “levende i skoven” -følelse? Tjek derefter dette varme og hyggelige rustikke stuedesign. Ideen er at droppe de smarte ting og beholde alle elementerne i naturlige materialer som træ, stof, læder osv. Farveskemaerne er jordiske, og der er ikke plads til neoner og pasteller! Siddearrangementet skal være behageligt og kompakt. Gå efter stenstrukturerede vægge og et midterbord i landlig stil.

10. L-formet hallindretning:

L -formet hallindretning

L-formede haller er meget almindelige i indiske hjem og også et af de mest misbrugte rum. Det er meget let at gå galt med disse værelser, da det kan blive ret vanskeligt at arrangere ting i en ulige L-form. En måde at optimere dette sted på er ved at skubbe møblerne mod væggene for at få masser af plads til funktionelle formål. Du kan bruge det smalle rum som en gang og holde det fri for tunge elementer.

11. Duplex Hall Indretning:

Duplex Hall Indretning

Hvis du ejer et duplekshus, så hør det her! Du er meget heldig at få så stor plads til at frigøre din kreativitet. På bagsiden kan du også ende med at overdrive ting. Så et tip er at gå efter et centralt farveskema og ændre nuancerne fra lys til mørk i forskellige områder af stuen. En blanding af træ- og flisegulve kan fungere meget godt i disse store områder. Gå efter omfangsrige møbler og statement -tilbehør for at løfte udseendet.

12. Interiør Arch Design til stue:

Interiør Arch Design til stue

Buer er en fantastisk måde at opdele en stor stue i to separate områder uden at bruge en fysisk væg. Du kan også se dem som stik mellem forskellige dele af dit hjem. Buer tjener også formålet med at forbedre æstetikken i interiøret. Du kan fremhæve dem med træ- eller glaspaneler eller blot markere dem med kontrastfarvet maling.

13. Idé til spisestueindretning:

Idé til spisestueindretning

En spisesal fortjener al din opmærksomhed, da det er stedet, hvor du skaber gode minder med din familie. Brug et opdelt værelse til at adskille spisepladsen fra stuen. Gå efter neutrale nuancer som sort og hvid på accentvægge, møbler og endda indretningen. Tilføj nogle planter for et naturligt udseende. Undgå store borde, og vælg slanke og funktionelle stykker.

14. Dekorativ tv -vægindretning:

Dekorativ Tv Væg Indretning

Opret en spektakulær underholdningsvæg ved at dekorere tv -enheden med nogle særlige elementer. Sig farvel til vægmaling eller traditionelle tv -stande. I stedet vælger du dette træ- og gips -tv -skab, der øjeblikkeligt kan fange dine besøgendes opmærksomhed. Brug den resterende plads til at vise dine billeder eller personlige memorabilia.

15. Indretning af hjemmekontorrum:

Hjemmekontorrum Indretning

Med de fleste af os, der arbejder hjemmefra, er det fornuftigt at investere i et permanent kontor oprettet derhjemme. Du behøver ikke foretage mange ændringer i dit interiør. Vælg i stedet et veloplyst område, helst nær et vindue eller balkon. Tilføj et lækkert skrivebord og en stol med et par vægophæng. Du kan også få nogle skjulte lodtrækninger til at gemme alle dine knicknacks.

Det er nogle af de nyeste indretningsidéer til Hall. Du kan bruge disse ideer som en base og tilføje dit personlige præg til det. Den bedste måde at begynde at designe dit hjem på er at definere formålet og planlægge alt omkring det. Så på den måde kan du kombinere stil med funktionalitet!