18 seneste indiske hall -designs med billeder i 2021

Stue eller hal er et vigtigt rum i ethvert hus. Som de siger, er det første indtryk det bedste, og stuen skaber indflydelse på gæsterne. Derfor giver indretning af salen på en måde, der afspejler vores personlighed, et særligt præg. Med mange teknologiske udviklinger på vej, er det ikke længere så svært at designe vores hjem efter vores smag. Traditionelt, moderne, moderne, der er mange nyeste indiske hall -designs, som du kan implementere og redesigne din hal. Desuden kan indiske designs i traditionelle indiske haller smeltes sammen med moderne udseende for at skabe et nyt og stilfuldt design.

Indian Hall Design

Betydningen af ​​Hall Design i et hus:

Indien er et land, hvor folk bor i forskellige lejligheder i henhold til deres overkommelige priser. Stuen er som ansigtet på dit hjem, der repræsenterer dekoratørens eller designerens unikke smag. Det fungerer som et receptionområde for gæsterne. Du kan regulere mængden af ​​personlige oplysninger i hallen efter din smag og den intimitet, du ønsker med gæsterne. En stue består typisk af møbler som en sofa, sofaborde, reoler, lamper osv.

Moderne indiske hall design ideer:

Her hentede vi 18 enkle og bedste indiske hall -designideer til at dekorere dit hjem. Lad os tage et kig på dem.

1. Indgang Indian Hall Design:

indisk hjem hall design

Entreen eller gangen er også kendt som en foyer. Det er et lille område, der fører til forskellige rum i dit hjem. Folk, der kan lide at holde det enkelt, men alligevel elegant; dette er dit design. Væggene, dørene og belysningen på denne gang er lyse hvide. En kobbervase, en kurv med frugt og store brune smukke stel tilføjer indretningen. Der er en trappe, der fører til andre dele af huset, som en stue, soveværelse køkken osv.

2. Seneste Indian Hall Design:

Seneste indiske hall -designs

Den seneste trend til at dekorere din stue er at gøre den rodfri. Dette er et stuedesign, der er egnet til folk, der kan lide at holde det enkelt og rustikt. På hjørnet af rummet er der et bambusstativ til lette indendørs planter, der giver det en naturskøn udsigt. Denne hal er rummelig og tema fremtrædende med hvid, grå. De enkle sorte stativer er til visning af flere artikler, og et simpelt tebord komplimenterer rummets tema. Alle dekorationer og møbler på stedet passer perfekt til rummet.

3. Luksus indisk hall -design:

Luksus indisk hall -design

Ekstravagance er det, der kommer til at tænke på, når du ser på denne stue. Det luksuriøse vægdesign og belysning gør det endnu mere velhavende. To behagelige sofaer med krøllede runde hynder og puder med et enkelt sofabord, et langt lækkert hvidt sidebord med en trendy vase og en lampe tilføjer rummet rigdom. Det lange glasvindue med gardiner regulerer lysindstrømningen i rummet. Området tæppe beskytter siddeområdet mod støv.

4. Indian Hall Interior Design:

Indisk hall indretning

Dette er en hal med indisk indretning. Væggene er beige med fashionable gardiner i gylden farve. Der er meget minimale møbler uden at skabe meget rod. Farverige møbler i teaktræ, som en gynge og sofa, ser smukke ud og tilføjer indretning i indisk stil. Det sorte stativ ved siden af ​​sofaen med aflange kobberskåle ser traditionelt ud og smelter ind i rummet.

Læs mere: Bedste indretning til hall

5. L Shape Indian Hall Design:

L Shape Indian Hall Design

Når du har en L -formet hal, er dette et perfekt design. Det moderne interiør i dette værelse er med fersken -tema, herunder møbler og vægge. Den L-formede sofa dækker rummets hjørner uden at spilde plads. Enkelt glasbord med vase, et moderne maleri på en almindelig væg ser enkelt, men elegant ud. Kastepuder på sofaen er en sjov tilføjelse.

6. Lille indisk hall -design:

Lille indisk hall -design

Dette design er bedst egnet til fyldte små steder. Men hvem siger, at du ikke kan forskønne din lille stue. Selvom dette værelse er lille, har det perfekt luftstrøm og sollys, da der er vinduer på tre sider. Sofaen i gangen er lidt større end en traditionel sofa og kan også bruges som seng (multifunktionel). Enkelt sidebord og en lang, polstret stol i ferskenfarve ser yndefuld ud.

Læs mere: Moderne små hall -designs

7. Bedste indiske hall -design:

Bedste indiske hall design

Indisk styling af stuen korrelerer generelt med et ejendommeligt design. Denne stue design indeholder en række forskellige dekorative og møbler. Et par sofistikerede sofaer og et bord i brunt teaktræ kombinerer det moderne og traditionelle syn på dette værelse. Små sæder rundt om bordet tilføjer indretningen og er nyttige, når vi har gæster. Gulve, møbler og indretning blandes med hinanden, hvilket er en specialitet i enhver indisk husstand.

8. Indian Hall POP -vægdesign:

Indian Hall Pop Wall Design

Den seneste trend inden for husdesign er en POP -væg, og POP står for Plaster Of Paris. I en sådan type stuedesign er fokus for det meste lagt på design af væggen efter din smag. Temaet for dette værelse er en blanding af beige og hvidt. Møblerne rundt i rummet, gardiner og vægfarve er beige. POP -designet er udført i hvidt, der starter fra et falsk loft til foden af ​​rummet og danner et rum til at placere et tv. Belysning omkring huset og i det falske loft løfter skønheden i designet og hallen også.

Læs mere: Bedste popdesign til hall

9. Indisk Hall -farvekombination:

Indian Hall Design farvekombination

Dette haldesign er et perfekt eksempel på de farvekombinationer, der bruges i en stue. Det underliggende tema er gråt, og dette rum har mange primære farver, der får ethvert kedeligt sted til at se levende ud. Møblerne i dette rum er overvejende hvide, en skål med frugt på tebordet, og ting i stativet tilføjer kontrastfarver til de ellers hvide møbler. Forskellige farver kastepuder på sofaen, papirhængninger og det moderne maleri på væggen bidrager til indretningen af ​​rummet.

Læs mere: Seneste hall -farve designs

10. Klassisk indisk hall -design:

Klassisk indisk hall -design

Dette indiske hall -design har et traditionelt udseende. Med hele rummet tema i traditionelle farver og mønstre, har stedet et meget standard look. Beige farvede gardiner og en fotoramme af din overbevisning føjer til den traditionelle indretning. Det falske loft og det unikke belysningsmønster i rummet forbedrer dets udseende og får det til at se smukkere ud. To L -formede sofaer udnytter hjørner klogt og forbedrer udseendet af din stue.

11. Moderne Hall Designs indisk stil:

hall designer indisk stil

Dette er et af de smukkeste indiske hall -designs. Temaet i rødt og hvidt har det hele et meget moderne og overdådigt udseende. Interiøret som malerier matcher rummets farvepalet, og de røde paneler på væggen forskønner rummet. L-formet og en to-personers sofa i rød farve er i kontrast til de hvide farvevægge fuldendt det moderne look. Brugen af ​​klak i møbler og dekorationer komplimenterer også hele udseendet.

12. Trendy Indian Home Hall Design:

Trendy indisk hall -design

For folk, der elsker at style deres stue i henhold til trenden, er dette haldesign perfekt. Fuld med moderne og slanke møbler, fremherskende i hvid farve, har denne hal det mest stilfulde indiske hallindretning. Hallens sort -hvide tema giver det et meget luksuriøst og overdådigt udtryk. Møblerne i dette værelse er også slanke, trendy og moderne, hvilket supplerer hele udseendet.

13. Rummeligt, enkelt indisk hall -design:

Rummeligt enkelt indisk hall -design

Dette er et meget sofistikeret indisk hjemindretning. Værelset er meget rummeligt og smukt indrettet. Med valget af perfekte møbler, krystal lysekrone og smukt dekoreret skaber denne hal et meget kongeligt udseende. Hele glasvinduet på den ene side tillader også sollys, der forbedrer rummets skønhed i løbet af dagen. Og det overdådige belysningsmønster komplimenterer og fuldender udseendet i løbet af natten.

14. Unikt indisk hall -design:

indiske hall design ideer

I modsætning til de fleste sale er denne hal luksuriøs, men er mindre i størrelse. Det stilfulde indiske skabdesign gør rummet mere elegant, og skabene er nyttige til at vise antikviteter eller service. Andre stativer end skabene kan vise rammer med familiefotografier eller dine yndlingsbøger. Skabene gør hallen mere rummelig og nyttig, samtidig med at den ser unikt stilfuld ud på samme tid.

15. Klassisk farvekombineret indisk hall -design:

Klassisk farvekombineret indisk hall -design

I modsætning til de fleste stuer med temaer i forskellige farvekombinationer er temaet i denne hal sort, hvidt og gråt, hvilket giver det en elegant tone. Dette er et af de mest overdådige hall -designs i Indien. Hele det indre af gangen øger hallens luksus. Sofaerne i sort, teborde i hvidt supplerer hinanden og forbedrer hele det sofistikerede udseende af rummet.

16. Designer Indian Hall Design:

Designer Indian Hall Design

Denne indretning af gangen i indisk stil har et fantastisk og modigt udtryk. Den udskårne træskillevæg inde i et glas i midten af ​​rummet kombineret med de flotte hallmøbler får det til at se smukt og udsøgt ud. Alle dekorationer i hallen er på linje med rummets ekstravagante tema. Tæpper placeret i dette rum forhindrer gulvet i at blive snavset og tilføjer indretningen.

17. Traditionelle indiske stil hall designs:

indisk hus hall design

Hvis traditionen er det, du ønsker at repræsentere, så er dette en af ​​de perfekte indiske hall -indretningsidéer. De konventionelle møbler i denne hal har et komplet indisk look. Farvekombinationen af ​​rummets interiør øger også stedets skønhed. Alle indretninger i rummet er en smuk blanding af tradition med et moderne twist. Skabet og skålene fra vores bedsteforældres dage repræsenterer skønheden i antikviteter.

18. Grand Indian House Hall Design:

Grand Indian House Hall Design

Dette haldesign er perfekt til dem, der elsker at gøre mere på mindre. Temaet for hele interiøret i denne hal er omkring farven hvid, hvilket giver det et levende udtryk, mens den krævede plads er meget mindre. Det firkantede glasvindue slipper kraftigt naturligt lys ind. Lige fra temaet til hele møblerne har alt et meget kongeligt udseende. Det sort -hvide mønstrede tæppe supplerer det hvide tema, der foregår i rummet. Det er perfekt til dem, der elsker at holde det enkelt og elegant.

Hall er den mest imponerende del af ethvert hjem og bør derfor designes med stil. Det indre af gangen skal følge temaet i hele rummet. Man kan vælge mellem flere indiske hall -interiørfotos fra enhver professionel indretningsarkitekt.