60 ideaa viileisiin juhlakoristeisiin puutarhassa Halloweenia varten

Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloweenille alkuperäisillä kurpitsakasvoilla

60 viileää juhlakoristusta puutarhassa Halloweenia varten

Haluatko koristella puutarhaasi Halloweenia varten ja tarvitset tuoreita, mutta myös helposti toteutettavia ideoita? Olemme tehneet paljon työtä kerätäksemme sinulle kauniita ja vaikuttavia kuvia tästä aiheesta. Alla olevat esimerkit voidaan valmistaa myös itse kotona.

He puhuvat puolestaan, eikä sinun tarvitse ajatella ja lukea paljon. Kuvat puhuvat puolestaan. Kurpitsien veistos näyttää erittäin omaperäiseltä, mutta älä huoli, jos et ole niin hyvä siinä. Voit aina korvata asioita muutamalla kimaltelevalla yksityiskohdalla, pikkukivillä, naamioilla ja monella muulla.

Onnelliset roikkuvat kurpitsat luovat hyvän mielen ja ovat hauskoja

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY roikkuu kurpitsat

Miltä hauskat haamut, epäkuolleet ja luurangot näyttäisivät puutarhassa? Toivottavasti löydät inspiraatiota puutarhaasi Halloweenia varten alla olevista kuvista.

Riippuvat lyhdyt sytyttävät juhla -illan

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -lyhdyt

Maan ulkopuolisten vihreät kasvot

ulkokoristelu halloween -ideoita tee se itse DIY ulkomaalaiset

Sisustettu amerikkalaistyylinen sisäänkäynti

ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY amerikkalainen tyyli

Paljon syksyn lehtiä lisää juhlatunnelmaa

ulkokoristeiden halloween-ideat tekevät itse DIY-näytöksestä

Ilmatäytteinen pallo maalattu sinisilmäiseksi

ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY silmäpallot

Älykäs tapa sisustaa ulkoalue

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY puun silmät

Koristele veranta temaattisesti

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -luudat

Käytä kurpitsia kukkaruukkuina

puutarhakoristeiden halloween -ideat tee se itse DIY -kukkaruukut

Kurpitsat värikkäinä kissan kasvoina

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY värikkäitä kissoja

Tee alkuperäiset variksenpelätimet Halloweenille

ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse

Halloween olemassa olevista materiaaleista Tinker koristelu

ulkona puutarhan koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY likaa

Todella outo DIY -projekti Halloweenille

ulkona puutarhan koristelu halloween -ideat tee se itse DIY -ikkunat

Lisää hassuja sisustusideoita Halloweenille

Anna itsellesi inspiraatiota luoda juhlatunnelma itse!

ulkokoristelu halloween -ideoita tee se itse DIY frankenstein -hirviö ulkona puutarhan koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY aave noita ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY aave tanssi ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY onnellinen lepakko ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -hauta etupihan sisustus halloween -ideat tee se itse DIY vihreä sisäänkäyntiovi  ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY noita ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY noidatarha ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -puku ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -kurpitsat  ulkokoristelu halloween -ideat tekevät DIY keiju valot kurpitsat ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY keskiyö ulkokoristeiden halloween -ideat tekevät DIY -malleja itse ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY alkuperäinen muotoilu ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY merirosvo vankila ulkokoristeiden halloween -ideat tekevät DIY -projekteja itse ulkokoristeiden halloween -ideat tekevät DIY: stä pelottavan ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -luuranko ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -luuranko ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY nalle ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY -portaiden valot ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY portaat valkoinen ulkona koristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -loma ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY -kuisti ulkokoristelu halloween -ideat tee se itse DIY kuisti ristikkotuoli ulkokoristelu halloween -ideoita tee se itse DIY -seinäpeilit Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -vuodevaatteille valkoinen haamu ympyrä Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -pahaa kurpitsaa varten Juhlakoristeita puutarhassa Halloween -ovella taitava juhlakoriste puutarhassa Halloweenissa kauhistuttava Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloweenin onnellisena haamuna Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -onnellisille kurpitsille Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloweenille kauheaa Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -ideoiden pöytäkoristeiksi Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloweenille mielenkiintoiseksi Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -hehkuville kynttilöille Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -kynttilöiden valoja varten Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -kurpitsan maalatuille kasvoille Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -kurpitsan ruohon pinnalle Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -vaunuun  Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloweenia varten, runsaasti sisustettu oleskelualue Tee puutarhassa viileitä juhlakoristeita Halloweenia varten Viileä juhlakoriste puutarhassa Halloween -portaiden kurpitsoille