7 aranyszabály a hasi zsír csökkentésére 10 nap alatt

Nehezen fogytál a hasad körül? Nem számít, mennyire keményen dolgozik, ha nem követ bizonyos szabályokat, nem érheti el a várt eredményeket. Ebben a cikkben egyszerű és természetes tippek segítségével mutatjuk be, hogyan lehet 10 nap alatt csökkenteni a hasi zsírt. Ha vallásosan követi őket, nemcsak karcsúbb derékvonalat, hanem egészséges testet is elérhet.

Mielőtt továbblépnénk a megoldások részéhez, először meg kell értenünk a probléma kiváltó okát. A hasi zsírt a hasi régió zsírszövetében található zsírlerakódások okozzák. Sok tényező, mint például a rossz étkezési szokások, alvászavarok, mozgáshiány és emésztési zavarok hozzájárulnak a vastag gyomor kialakulásához.

Itt az ideje, hogy egyszerű változtatásokat hajtson végre életmódján, hogy megszabaduljon ettől a kellemetlen problémától.

Csökkentse a hasi zsírt 10 nap alatt

Hogyan lehet elveszíteni a hasi zsírt 10 nap alatt ?:

Nézzük meg részletesen ezeket a tippeket, hogy 10 nap alatt elveszítsük a hasi zsírt:

Első szabály: Edzés:

Annak érdekében, hogy a hasizmokra épüljön és zsírt égessen egyidejűleg, teljes testgyakorlatokat kell végeznie. Három napos körkörös edzés elengedhetetlen, amely magában foglalja az ugrásokat, a fekvőtámaszokat, a felhúzásokat növekvő körökkel, hogy megcélozza az alsó hasi zsírt. A kihagyás és a ropogtatás szintén fontos szerepet játszik a hasi zsír 10 nap alatt történő csökkentésében.

Második szabály: Fehérjében gazdag étrend:

Van egy régi mondás: „Az vagy, amit megeszel”! Ez valójában teljesen igaz. Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen ahhoz, hogy a bélzsír természetes módon 10 nap alatt megszűnjön. Meg kell engednie egy adag-kontrollos étkezést, amely alacsony szénhidráttartalmú és magas fehérjetartalmú, valamint sok élelmi rostot tartalmaz. Tartalmazza a gyümölcsök, zöldségek, saláták és teljes kiőrlésű gabonák egészséges keverékét, hogy megfeleljen a napi étrend követelményeinek.

Harmadik szabály: Kerülje a felesleges sót:

A vízvisszatartás puffadást okoz, ami növeli a derékvonalat. Csökkentse a sóbevitelt, és kerülje a feldolgozott élelmiszereket, amelyek rejtett sót és kalóriát tartalmaznak. Nem ajánlott azonban teljesen csökkenteni a sótartalmat, mivel ez csökkentheti a nátriumszintet, és súlyos problémákat okozhat.

Negyedik szabály: Stresszmentesen:

A szorongás és a depresszió „stresszes evéshez” vezethet, ami tovább súlyosbíthatja az ab zsírt. Az érzelmek és a negativitás ellenőrzése a siker kulcsa. Tehát nyugodjon meg, és próbálja ki a meditációt, amely megnyugvást adhat. Aludjon minőségileg legalább 7-9 órán keresztül, és gyakoroljon lassú légzési technikákat a stressz oldására. Ez mindenképpen támogathatja Önt

Ötödik szabály: Egyél gyakran:

A kisebb ételek a legjobbak az emésztéshez. Tehát ossza fel nagy adagjait apró ételekre, amelyek csak csillapítják az éhségszintet. Kerülje a túlevést, és ne töltse fel magát felesleges étellel. Az egyik trükk az, hogy ételeit kis méretű tányérokban tálalja, hogy megtévessze az elmét, hogy többet eszik. Ez az egyik módja annak, hogy 10 nap alatt csökkentse a kalóriabevitelt a hasi zsírvesztés érdekében.

Hatodik szabály: A szemét csökkentése:

Jó oka van annak, hogy bizonyos ételeket „szemétnek” neveznek. Nem tesznek hozzá semmilyen tápértéket, és táplálkozási hiányt is jelentenek. Az olyan ételek, mint a desszertek, sült cuccok, üdítők, pékáruk, káros transzzsírokkal vannak tele, amelyek a derékvonalba kerülnek. Ezért tanácsos tartózkodni ezeknek az élelmiszereknek a teljes fogyasztásától, nemcsak a karcsú test elérése érdekében, hanem az általános jólét érdekében is.

Hetedik szabály: Méregtelenítés:

A belső tisztítás nagyon fontos a testben lévő zsírlerakódások eltávolításához. Rendszeresen méregtelenítenie kell a nemkívánatos hulladékok eltávolítását a szervezetből, és megkönnyíti a rendszert. A szakértők azt javasolják, hogy naponta kétszer forró vizet citrommal, lehetőleg éhgyomorra. Ez az ital ismerten serkenti az emésztőrendszert és ösztönzi a jó bélmozgást.

Íme néhány hatékony trükk, amellyel 10 nap alatt csökkentheti a hasi zsírt. Az eredmények azonban teljes mértékben az egyén jelenlegi egészségi állapotától, életkorától és életmódjától függenek. Ha nem veszel észre nagyobb eredményeket, ne legyél csalódott. Semmi sem könnyű az életben, különösen a fogyás! Próbálkozzon a következő napokban türelemmel és önrendelkezéssel, és biztosan eléri a céljait.