A zöld tea csökkenti a hasi zsírt?

Szeretne elveszíteni a hasi zsírt! Menj zöld teához…. Azt hiszem, a legtöbben már kipróbálták a zöld teát életükben legalább egyszer. Napjainkban a zöld tea népszerűsége annyira megnőtt, hogy a legtöbb ember használja. A zöld tea erős ital, amely felfrissíti a testet és az elmét. Különféle előnyökkel jár, mivel ez az ital karcsúnak és karcsúnak tartja a testet. Polifenolokat tartalmaz, amelyek elősegítik a zsírégetést. Ezenkívül az antioxidánsok motivációja, amelyek gátolják a bevitt kalóriák zsírrá alakítását.

A zöld tea csökkenti a hasi zsírt

A zsír csökkentése, elsősorban a hasban, nehéz eljárás lehet, amely gyakran fontos változtatásokat igényel az étrenden és a testmozgási szokásokon. Annak ellenére, hogy egyes élelmiszerek és italok, mint például a zöld tea, felgyorsíthatják ezt az eljárást azáltal, hogy felgyorsítják az anyagcserét, kétséges, hogy önmagukban a hasi zsír jelentős csökkenését okozzák. Legújabban az influenza, a megfázás, a zavaró alvási apnoe elleni küzdelemben, az immunrendszer megtartásában és a fogyásban alkalmazzák. A zöld tea kivonat erőteljes termogén eredményt tartalmaz a szervezetben. Ezért a zöld tea fogyasztása növeli a szervezet energiakiáramlását, és több kalóriát, valamint testzsírt éget.

A zöld tea előnyei:

• Ezenkívül a zöld tea eltávolítása segíthet csökkenteni a hasi zsírt. A felesleges hasi zsír hajlamos a létfontosságú szervekre, és aktiválhatja a gyulladásos folyamatot, amely sorrendben krónikus betegségekhez vezethet. Ne feledje, hogy a túl sok hasi zsír hordozása növelheti a betegség kialakulásának veszélyét, például cukorbetegség, rák, szívbetegség.

• Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a zöld tea fogyasztása az étkezés után 2 órával növelheti a zsírégetést.

• Amint láttuk, a túlzott hasi zsír növeli a súlyos egészségügyi helyzet kialakulásának veszélyét. A zöld tea katekinjei és stimulánsai fokozzák az anyagcserét, így több energiát vesztegetnek el a mindennapi tevékenységek során, amelyek sorrendben hozzájárulhatnak a fogyáshoz.

A zöld tea szerepe a hasi zsír elvesztésében:

• Az Epigallocatechin Gallate (EGCG), a zöld teában található katechin. Ezenkívül elképesztő antioxidáns tulajdonságai segítik a sejtek védelmét, az EGCG csökkenti a bőr alatti zsírszövetet, amely a bőr alatt rejtőző zsír. Az EGCG és a hasi zsír elleni küzdelem segíti az anyagcsere fokozódását, a szervezetben tárolt zsírok felszabadulását és a vágyakozást..

• Ez a föld alatti zsigeri zsír káros. Ez azért van, mert a gyulladás és az inzulinharc, amelyek együttesen erősen kapcsolódnak mindenféle súlyos betegséghez, beleértve a 2 -es típusú cukorbetegséget és a szívbetegségeket.

• A zöld tea katekin nevű vegyületeket tartalmaz, amelyek növelik az energiaköltségeket, fokozzák a zsírok felszabadulását a zsírsejtekből – különösen a hasban -, valamint felgyorsítják a zsírégetést a májban, főleg étkezés után.

• A zöld tea EGCG (epigallokatechin -gallát) nevű vegyülettel rendelkezik. Ez a katechin, egyfajta antioxidáns, bizonyítottan megakadályozza a zsírsejtek növekedését. Ha nem tudja, egy antioxidáns segít megvédeni a sejtjeit. Ez nagyszerű hír, és most már érti, miért kap kettős előnyt a hasi zsír elvesztése és az immunrendszer segítése.

• A zöld tea számos vegyületet tartalmaz, beleértve a koffeint és a polifenolokat, amelyek számos módon befolyásolják a szervezetet.

A zöld tea mechanizmusa:

• fokozott termogenezis; azaz javul a hőtermelés, ami megnövekedett energiafelhasználást eredményez (egyébként kalóriaégetés)

• csökkenti az étvágyat

• csökkenti a tápanyagok felszívódását

• a májzsír-anyagcserében felfogott enzimek alacsonyabb szabályozása

• fokozza a zsír oxidációját (máskülönben a testzsír energiájaként)


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80