Egyszerű lépések a makacs hasi zsír elvesztéséhez

Szeretne megszabadulni a makacs hasi zsírtól? A zsír felhalmozódása a szervezetben különböző típusú. Egyesek az izmok körül helyezkednek el, és intramuszkuláris zsírnak nevezik, mások a test középső részén, a különböző szervek körül, és zsigeri zsírként ismertek. A bőr alatt fekvő zsírt szubkután zsírnak nevezik. Ez a legmakacsabb zsír, és sok mindent meg kell tennie ahhoz, hogy megszabaduljon tőle. A keserű valóság az, hogy nem lehet csökkenteni a hasi zsírt diétával.

Valójában, ha kevesebbet eszik és többet gyakorol, a zsíros területek zsírosabbá válhatnak. A legtöbb esetben, ha diétával kívánja csökkenteni a zsírt, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a normál étrend helyreállítása után visszanyerje súlyát. Néhány gyakorlatot is el kell végeznie.

makacs hasi kövér

Hogyan lehet megszabadulni a makacs hasi zsírtól:

1. lépés- Az étrend szabályozása és ciklusa:

Abba kell hagynia a kevesebb evést. Az étrendet úgy kell körbejárnia, hogy az étkezés gyakrabban történjen. És konzultálnia kell egy dietetikussal vagy táplálkozási szakemberrel, és elkészítenie kell Önnek a teljes étrendet.

A ciklikus étrendnek egy bizonyos rendszert kell követnie, ahol kevesebb takarmányozási és testmozgási időszakot, valamint több ételt és testmozgást kell biztosítani. A gyakorlat típusa is változik mindkét esetben. Ez fokozza a zsírégetést és építi az izmokat. Ez a ciklikus étrend megvédi Önt attól, hogy terjedelmes vagy túl sovány legyen.

2. lépés: böjtö edzés:

Amikor a szervezet éhgyomorra van, akkor az inzulin is az alapszintjén van, és a szervezet a tárolt energiától függ. Körülbelül négy-öt órát vesz igénybe, amíg egy közepes méretű étkezés ebbe az állapotba kerül.

Tehát, ha négy -öt órás szünetet ad, ha gyakorol, akkor a zsírégetési eljárás növekedni fog. Az államban a súlyzós edzés is nagyon hatékony. Ha éhgyomorra van, akkor a hasi vérkeringés is javul. Tehát a zsírmobilizáció fokozódik, ami néhány kiló leadását eredményezi. Reggel a szervezet maximálisan képes zsírt égetni. Tehát, ha reggel edzést végezhet, az a legjobb.

3. lépés- A koffein bevitele:

Bár kissé furcsán hangzik, a kutatások azonban bebizonyították, hogy a koffein bevitele bármilyen edzés előtt nagyobb zsírmobilizációt eredményez. Tehát edzés előtt ihat egy csésze kávét. A koffein bevitelének azonban a tolerancia szintjén kell lennie.

A szakértők ezen tippjeinek követése minden bizonnyal segít elveszíteni a makacs hasi zsírt. E három alapvető tipp mellett elegendő alvásra és pihenésre van szüksége. Átlagosan hat -nyolc óra alvásra van szükség minden felnőtt ember számára, hogy a test továbbmenjen. Ezenkívül legalább nyolc -tíz pohár vizet kell fogyasztania, hogy növelje az anyagcserét. Kezdje el még ma, hogy hónapokon belül laposabb legyen a gyomra!