10 bedste og nyeste College Boy frisurer

Hvis du er unge drenge på college, forstår vi den daglige morgenforvirring om, hvordan du gør dig klar og styler dig selv i tide. Disse college boy frisurer er derfor her for at sortere dig. Frisurer til college -dreng foretrækkes generelt at være mindre tid at tage, trend, hvilket kan få dig til at se fashionabel ud, men meget stilfuld og elegant. Denne stilarteguide, der er givet her, blander alle dem og kan helt få dig til at se smart ud. Du vil helt sikkert elske dem, uanset om det er et simpelt udseende eller en trendig sedan-stil eller en ny tids berømt fade, og de inkluderer det hele. Fortsæt med at læse for at vide mere om, hvad du vil prøve for det bedste look.

10 Trendy College Boy frisurer i denne sæson:

Her er listen over de 10 bedste frisurer til college -drenge.

1. Young Fresh College Boy Look:

Her er en ny makeover, du kan prøve, når du går på college. Denne stil er på mode og er ret populær blandt mange unge fyre rundt omkring. Det er ganske let at gøre og tager næppe tid. Alt du behøver er en god hårgel til at prøve dette look, og du vil uden tvivl skabe et godt indtryk på dit nye college efter dette look.

 • Egnet hår og ansigtstype: Alle ovale og diamantformede ansigter med glat hårtekstur kan helt prøve denne stil.
 • Bedste sæson at prøve: Sommeren er et godt tidspunkt at prøve denne stil.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Mænd kan bære afslappede jeans og skjorter med dette look for at gå på college regelmæssigt.

2. Slick Back Poleret Stylet:

Hvis du nu vil se både stilfuld og trendy ud som en populær fyr på kollegiet eller kontoret, men ikke vil have det til at se for fedt og unikt ud, er det en god stil at prøve. Det giver dig en forsmag på både poleret og smart drenges look sammen med stilfuld natur. Det er en sød frisur på ryggen og er elsket af flere unge til ældre drenge.

 • Egnet hår og ansigtstype: Ovalformede ansigter unge drenge med enhver hårtype kan helt rokke ved dette look.
 • Bedste sæson at prøve: Brug denne flotte stil i monsunen for at se fantastisk ud.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Det er godt med en dejlig T-shirt og cardigans til at lave en flot makeover. Brug denne stil, når du går ud med venner.

3. Cute Boy Look for Round Face:

Dette er en ganske simpel frisure for college -drenge. Hvis du ikke vil gøre det samme og vil eksperimentere med noget fed i mode og popularitet, er det godt at prøve. Dette er sådan et sødt look og trend overalt. Det giver stemninger omkring dig som en dejlig og smart dreng på college. Prøv det, og vi er sikre på, at du helt sikkert ville elske dette look.

 • Egnet hår og ansigtstype: Hvis du har et rundt-formet ansigt med bølget og krøllet hår, kan du roligt prøve dette fremad.
 • Bedste sæson at prøve: Enhver sæson er god at prøve denne udkig.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Brug dette med afslappet T-shirt og jeans til dejlige college dage.

4. Mest stilfulde look til moderne fyre:

Denne frisure er bestemt for fyre, der elsker at beholde en sjov og sej frisure. Og dette er en ganske tilgængelig stil og efterfølges af flere fyre. Hvis du vil have et trendigt og cool look efter en afslappende og let person, er dette helt godt at prøve. Du kan se så godt ud, når håret falder forsigtigt på panden eller endda hår ser rodet ud som vist på billedet ovenfor.

 • Egnet hår og ansigtstype: Rundt, ovalt og hjerteformet ansigt med lige hårtekstur kan passe til denne stil.
 • Bedste sæson at prøve: Brug dette om vinteren, som det passer bedst dengang.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Dette er godt at prøve med en dejlig skjorte og jeans under sportsaktiviteter eller udflugter.

5. Young Boy Wicked Look:

Young Boy Wicked Look

Det er igen en populær stil for flere fyre. Denne stil er velskåret, cirkulær form, så håret let falder på panden. Det er velegnet til fyre, der ser ganske unge ud. Ansigtsegenskaberne hos personen her ser let meget barnsligt ud, og derfor er denne stil velegnet til sådanne slags college-drenge.

 • Egnet hår og ansigtstype: Denne frisure er bedst til mænd med rundt ansigt med enhver hårtype.
 • Bedste sæson at prøve: Brug denne stil på monsun og vinter for at se bedst ud.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Dette er godt at prøve med flotte formaler til at deltage i universitetsplaceringsinterview.

6. Kort hår Look for College Boys:

Dette er den bedste nye frisure til college -drenge, især i deres teenage -tider. Og dette er en meget enkel stil og er derfor velegnet til de fyre, der ikke vil bekymre sig meget om deres udseende og holde det super minimalt og let. Prøv det derfor til hurtige og lette makeovers hver dag.

 • Egnet hår og ansigtstype: Mænd med enhver ansigtstype og kort hår kan helt prøve dette lookout.
 • Bedste sæson at prøve: Sommeren er et godt tidspunkt at prøve denne korte frisure.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Brug dette med afslappet T-shirt og jeans til almindelige college-dage.

7. Trendy frisure til nyt moderne look:

Dette følger den nye tids mode og look. Dette snit er kendt i flere populære kunst og kultur i disse dage, især i storbyer. Hvis du vil have et fedt og stilfuldt look og har tillid til at prøve noget nyt, er dette helt sikkert afprøvet. Gå ikke glip af dette, hvis du kan lide denne.

 • Egnet hår og ansigtstype: Enhver ansigtsform og hårtype kan passe godt til dette look.
 • Bedste sæson at prøve: Sommeren er et godt tidspunkt at prøve denne stil.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Mænd kan bære afslappede T-shirts og tøj til at gå ud med venner eller familie her.

8. Undercut Spike Cut Look:

Denne nye frisure til college fyre er velkendt med flere af fade og undercut varianter. Denne frisure har et pigget look på kronen med en underskæring og falmer på siderne. Dette passer til fyre, der er begejstrede for at prøve noget nyt. Det er dog let at vedligeholde og kan gøres på ingen tid.

 • Egnet hår og ansigtstype: Prøv dette, hvis du har et ovalt og rektangulært ansigt med enhver hårtype.
 • Bedste sæson at prøve: Sommer og vinter er et godt tidspunkt at prøve dette udkig.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Dette passer både til formelle og uformelle outfits, hvad enten det er til college eller til filmaftener.

9. The Messy Young Boy Look:

The Messy Young Boy Look

Hvis du har krøllet hår, så er dette helt passende og værd at prøve. Vi kender alle denne populære karakter af Harry Potter, og vi er bestemt også fan af hans stil. Dette giver et smart og intellektuelt udseende og har samtidig en stil og modefornemmelse knyttet til det. Unge fyre, der har krøllet hår, kan helt undersøge dette hårklipp og vil helt sikkert også elske det. Prøv det selv og se ændringen.

 • Egnet hår og ansigtstype: Rundt og firkantet ansigt med krøllet hår er velegnet til dette look.
 • Bedste sæson at prøve: Vinter og monsun er bedst at prøve denne.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Prøv dette med en afslappet skjorte og jeans for at se godt ud på college -dage.

10. Mellemlangt hårklipp til unge drenge:

Hvis du har mellemlangt hår og ikke har en anelse om, hvordan du styler det bedst, kan du prøve denne stil og klippe dig ud. Det er velpoleret og velkendt populært look. Bare gå videre og tag sideskillning og børst håret pænt og uelegant. Det tager ikke nogen tid og kræfter og kan også afsluttes hurtigt.

 • Egnet hår og ansigtstype: Rundt, firkantet og ovalt ansigt med mellemhår kan prøve det.
 • Bedste sæson at prøve: Denne stil er velegnet til vintersæsonen.
 • Perfekt kjole og lejligheder: Fyre kan bære afslappet T-shirt og shorts for at gå ud i dette look med venner.

Yderligere tips:

 1. Disse college boy frisurer er kendt for at være lette at gøre og vedligeholde. Derfor kræver disse udseende mindre tid at oprette.
 2. Påfør hårspray til sidst, så håret forbliver på plads, hvis du har en lang og hektisk dag.
 3. Ydermere kan du ofte arbejde med at trimme hår for at sikre, at du ikke snart har brug for en fuld klipning.
 4. Shampoo ikke håret for meget, selv for fyre, der har kort hår. Dette kan fjerne naturlige olier fra håret og beskadige dit hår.
 5. Har hårmassage en gang i ti dage i gennemsnit i det mindste for at sikre, at håret modtager al næring og fugt, det har brug for.

Disse frisurer til college -drenge er ret lette at lave og vedligeholde. Disse stilarter er yderligere meget alsidige og kan prøves af forskellige typer ansigtsegenskaber og mænd ved flere lejligheder. Prøv disse stilarter selv, og fortæl os, hvor lette de er i dit daglige liv. Vælg det, du bedst kan lide, og besøg en salon. Lad os vide mere om, hvad du synes her.

Ofte stillede spørgsmål og svar:

Q1. Sådan sikrer du, at håret er blødt og glat struktureret til drenge?

Svar: Håret er ofte beskadiget på grund af sol, forurening og mangel på fugt. Dette kan gøre håret kruset og ru. Derfor er det nødvendigt at tage forholdsregler for at håret skal se glat og poleret ud. Påfør serum på vådt hår og gel, før du styler dem. Desuden kan du bruge balsam efter shampoo til at gøre håret glattere.

Q2. Passer rund ansigtsform godt til mellemhår til college -drenge?

Svar: Ja absolut. Mellemlangt hår passer godt til alle ansigtsformer og hårtyper. Selv rund ansigtsform fyre kan helt og sikkert prøve frisurer i mellemlang længde, som de bedst kan lide dem. Det kan godt matches med ansigtet.

Q3. Klipper frynser unge unge med et rundt ansigt?

Svar: Ja, det er en myte at sige, at frynseklip ikke passer til mænd med runde ansigter. Du kan prøve frynser, men bare det gør ikke stumpe frynser. Din frisør vil sørge for, at hvis du spørger råd om ikke at få ansigtet til at se mere rundt ud med disse frynser og foreslå et passende snit.