30 fantastiske Pompadour -frisurer til mænd

Vil du dyrke en pompadour? Men lidt bange for hvordan du skal passe på det eller fortsætte med at skabe den stil til dig? Ingen sved, vi har alt dækket vedrørende pompadour -frisure. Fra dens typer til pasning plus også hvordan du forbedrer din pompadour – vi har dækket det hele her. Så lad os dykke ned i den smukke og kreative verden af ​​pompadour -hårstyling uden at spilde mere tid. Du vil ikke fortryde dette.

Pompadour frisurer til mænd

30 Moderne Pompadour -frisurer til mænd 2021:

Nå, vi svarer muligvis ikke nøjagtigt på, hvordan en rigtig og perfekt en pompadour -haircut kan se ud! Fordi der ikke er noget rigtigt og forkert i pompadour -trenden, da udseendet altid varierer. I det hele taget kan pompadour imidlertid skelnes med andre stilarter – de ser omfangsrige og lange/hævede ud foran og falder tilbage på siderne og bagsiden. Her er de nye og lette verdensberømte looks, der er i trend lige nu, som kan hjælpe dig med at vælge det rigtige og passende for dig selv!

1. Brad Pitts Pompadour:

Brad Pitts Pompadour

Vores yndlingsskuespiller -berømthed, Brad Pitt, har også haft dette dejlige flotte pompadour -look i mange begivenheder. Med den elegante styling gennem pomadevoks og værdig stilerklæring kan vi ikke tage øjnene af! Det være sig til formelle fester eller cocktailbegivenheder, prøv denne frisure, og vi satser på, at du kan se dapper og smart ud på samme tid.

 • Mænd med ovalt og rundt ansigtsform kan prøve denne herres moderne pompadourklipning
 • Brug dette til dem med glat og bølget hårtekstur.
 • Dem i 40’erne og 50’erne kan se smukke og forfriskende ud i denne stilerklæring.

2. Chris Brown i en kort Pompadour:

Chris Brown i en kort Pompadour

Vi er helt vilde med, hvordan Chris Brown uden problemer har spillet denne korte pompadour. Med falmede vibes på siderne og bohovibed look, handler pompadour -haircutet om sassy, ​​trendy udseende og moderne nuancer. Dette hårklipp kan passe perfekt til alle fester eller aftenarrangementer, i betragtning af hvordan det ser moderne og kantet ud for alle. Hvad synes du om det?

 • Mænd med langstrakt og ovalt ansigtsform kan være ideelle i dette look.
 • Prøv denne frisure for dem med enhver hårtekstur; det kan nemt passe alle.
 • Mænd i slutningen af ​​20’erne til slutningen af ​​30’erne kan være kantede og smarte i dette hårklipp.

3. David Beckhams Messy Pompadour:

David Beckhams Messy Pompadour

David Beckham er altid kendt for at have de nyeste stilarter og trends uden at gå glip af det. Denne rodede pompadour var en sådan, og hans fans gik gaga på denne nye unikke frisure. Den perfekte blanding af rodet touch med pompadour og sidetrimmet look er noget, vi alle elsker at have. Det leverer ubesværet sådanne forfriskende og varme looks til enhver mand! Tilføj den robuste skægkombination for at forbedre modeniveauerne til det næste niveau!

 • Mænd med ovalt og rektangulært ansigtsform kan være perfekte i dette hårklipp.
 • Prøv denne stil for dem med bølget hårtekstur til den sømløse og ideelle stilerklæring.
 • Alle mænd, der er over 40’erne, kan uden problemer se ungdommeligt ud i denne frisure.

4. Johnny Cash’s Classic Pompadour:

Johnny Cashs klassiske Pompadour

Hvis du ikke kender Johnny Cash, skal du – i betragtning af hvordan hans pompadour -udseende antydes at være en af ​​de mest klassiske pompadour -tendenser, som har markeret sig som en af ​​begyndelserne i tendensen. Set på ham omkring 1950’erne og 1960’erne er det æstetiske og vintage look, der leveres i denne frisure, uovervindelig. Med puffet front og et smukt udseende i enderne kan vi ikke være mere enige om, at denne traditionelle pompadour er en tidløs trend, der altid vil forblive i modeverdenen!

 • Dem med enhver ansigtsform kan hurtigt prøve denne frisure.
 • Mænd med bølget og krøllet hårtekstur kan ubesværet arbejde på denne pompadour.
 • Hvis du er over midten af ​​40’erne til 50 år, kan du prøve dette vintage look for at se forfriskende ud.

5. Bruno Mars i en Pompadour:

Bruno Mars In A Pompadour

Blandt de berømtheder, der er klippet, er denne Bruno Mars -pompadour også en af ​​de mest bemærkelsesværdige stiltrends. Varianten går ved tykkammet foran med pænt trimmede kortsider og vokset look i håret. Dette er en ret alsidig pompadour -stil – som den kan passe ved flere lejligheder – fra formelle møder til fester eller udflugter! Det ser super pænt og klassisk ud og kan styles efterfølgende på flere måder.

 • De mænd med ovalt og aflangt ansigtsform kan prøve dette ideelle lookout.
 • Brug denne stil til mænd med bølget hårtekstur – da det kan passe perfekt!
 • Arbejd på dette look for mænd i 30’erne til begyndelsen af ​​40’erne for at se edgy og smart ud!

6. Pompadour Fade:

Pompadour Fade

Denne frisure er stærkt afhængig af pompadour fade. En fade stil er forbundet med mange frisurer af mennesker. Denne popularitet kommer fra pompadourens evne til at give stabilitet og renhed til en rodet stil. Det kombinerer alle de vigtigste stilarter med koniske kanter af det klassiske design. På grund af den korte længde over ørerne vil det skabe et udseende af at have mere vægt og volumen på toppen.

7. Quiff Pompadour:

Quiff Pompadour

Denne pompadour fade skaber et meget stilfuldt look. Det kombinerer både pompadour og quiff. Det giver en masse volumen oven på hovedet. Det ser også meget smukt ud. Quiffen kan også gøres enkel ved at gøre den mindre eller større. Denne rene quiff ser meget stærk ud i forhold til en messier quiff, der fremstår blød.

8. Mini Pompadour:

Mini Pompadour

Denne mindre end korte pompadour skaber en pompadour fade. Det kaldes også mini pompadour. Dette er fantastisk til mænd, der har kort hår og dermed ikke kan lave den klassiske pompadour. Denne type pompadour kan nydes af disse mennesker og kan vente, da håret begynder at vokse. Selvom dette hårklipp ikke vil få meget opmærksomhed, er det stadig fantastisk for den moderne mand.

9. Lige Pompadour:

Lige Pompadour

Denne form for pompadour fade skaber et meget skarpt og klassisk look. Selvom denne klipning kan udføres på bølget hår, opnås de bedste resultater på lige hår. Så hvis du ikke har bølget hår, kan du prøve dette. Ser også meget professionel ud og har også et meget rent, pænt udseende.

10. Moderne Pompadour:

Moderne Pompadour

Selvom pompadour er en tidløs klassiker, får den et twist fra det 21. århundrede til at ligne den som en moderne pompadour. Dette giver det et mere slankt, fantastisk og kantet look. Så længe man har tilliden, kan han trække dette blik væk. Denne version af pompadour er mere defineret end den originale version og kan dermed få ansigtet til at se længere ud. Mennesker med runde ansigter er også velegnede til dette. type moder

11. Pompadour og skæg:

Pompadour og skæg

Dette er en type moderne pompadour -look, hvor det kombineres med et skæg for at give det ultimative look. Denne kombination vil virkelig dreje hoveder og øjne. Det er dog ikke let at trække af. For det første skal skægets størrelse være i form med din pompadour, ellers ville det virkelig se underligt ud. Regelmæssig vedligeholdelse og trimning er også meget vigtig for at holde den smuk.

12. Single-Length Pompadour:

Enkeltlængde Pompadour

I dag handler mænds pompadour om underskud. Men nogle viser stadig længere sider. Denne pompadour med en enkelt længde skaber ingen differentiering mellem sidelængden og det øverste hår. Dette giver et mere klassisk look. Hårets sidesektioner kan også tages for at skabe pompadouren. Dette look giver en meget poleret glans, men hårets højde er mindre her. Sidedel kan også tilføjes, hvis det kræves, til denne stil.

13. Pompadour med fuld lydstyrke:

Pompadour i fuld volumen

Dette er en type mænds pompadour, hvor hårets fulde volumen testes og bruges. Det handler om at tage det originale koncept til et helt nyt niveau ved at øge bredden og længden af ​​pompadouren. Dette look kan sportes af alle, men den person, der har det tykkeste hår, vil gavne mest. Du kan barbere siden for at skabe et totalt pompadour -look og også bruge en føntørrer samt det nødvendige produkt for at få de ønskede resultater.

14. Tekstureret Pompadour:

Tekstureret Pompadour

Denne type pompadour inkluderer en pompadour -underskæring på en meget slank måde. Denne teksturerede stil vil give en lille smule struktur og integritet til det hele. Dette er ideelt til både kontorer og efter kontortid. Denne tekstur er også let at skabe. Men hvis du har glat hår, kan det være svært at trække dette look ud. Derfor anbefales brug af texturizer.

15. Asiatisk Pompadour:

Asiatisk Pompadour

Denne asiatiske pompadour har en pompadour underskåret. Dette hårklipp ser fantastisk ud på forskellige slags mennesker. Det slanke og mørke asiatiske hår er helt egnet til at lave pompadour. Det vil se meget fantastisk og smukt ud. Hvis hårets volumen er enorm, kan pompadour let opnås. Men hvis håret er tyndt, kan hårets volumen øges ved brug af forskellige produkter.

16. Elvis Pompadour:

Elvis Pompadour

Den klassiske pompadour havde sin oprindelse tilbage i 1700’erne, men det var ikke en populær haircut, før den blev brugt af rockkulturen i 1950’erne og Elvis Presley selv. Kun på denne måde tog pompadourens popularitet fart. I de foregående dage plejede pompadour at være slank og helt lige, mens den i dag handler om volumen og tekstur. For at få dette look skal du bruge forskellige produkter for at få det glatte design.

17. Slicked Back Pompadour:

Slicked Back Pompadour

Dette er en type klassisk pompadour, hvor hvis dit hår er glat og slankt, fortjener du dette hårklipp. Denne pompadour ser poleret ud sammenlignet med teksturerede. Det giver også et gammeldags retro-look. For at få dette smukke look anbefales det at bruge voks eller hårgel eller endda føntørre, før du fortsætter med at lave stylingen.

18. Frakoblet Pompadour:

Frakoblet Pompadour

Denne pompadour -frisure til mænd er virkelig indstillet på at introducere et ekstra liv i dit hårklippeliv. Dette hårklipp burde være en vej til den spænding. En afbrudt underskæring er nu kombineret med en flot pompadour, og den ser derfor ideel ud til det 21. århundredes mand. Denne meget flotte frisure vil også være meget iøjnefaldende.

19. Tekstureret afslappet Pompadour:

Tekstureret afslappet Pompadour

Denne afslappede pompadour frisure mandlig speciel haircut vil virkelig få dig til at føle dig selvsikker. Dette look kombineret med en normal pompadour, dette hårklipp vil vise andre definitionen af ​​at være en cool afslappet finish. Dette er også fantastisk til mennesker, der har tykt og bølget hår. Hvis nogen ikke har tykt eller bølget hår, kan brug af forskellige produkter hjælpe.

20. Pompadour med Shine:

Pompadour med Shine

Denne pompadour -frisure til mænd ser meget skinnende ud. Også for at sikre, at du har tilstrækkelig glans, er dette et kriterium for at gøre dit hår meget naturligt. Derefter skal du føntørre den og derefter bruge pomade til styling. Efter at brug af skinnende spray vil øge glansfaktoren.

21. Pompadour med ekstra volumen:

Pompadour med ekstra volumen

Denne pompadour -frisure til mænd har specielt brug for at have ekstra volumen. Pompadour er allerede et fantastisk stilfuldt hårklipp, men hvis du har mere hårvolumen, kan den skønhed gå meget højere. Du skal bruge forskellige produkter, herunder brug af volumenforøgende produkter, pomade osv. Og endelig kan du smage på de endelige resultater.

22. Pompadour med blondt hår:

Pompadour med blondt hår

Langs at dyrke en pompadour er der også en masse forskellige ting, du kan udforske mere. Du kan lege med størrelse, tekstur og endda hårets farve. Dette vil også gøre din pompadour mere fantastisk og slank. Du kan også bruge hårpomade til at øge sin stil.

23. Pompadour Mid Fade:

Pompadour Mid Fade

Dette er et helt andet bud på pompadour -ruten. Hvis man kombinerer den originale pompadour med midfade, så ville det hele se bare spændende ud. Det har et længere hår i midten af ​​hovedet til det kortere hår omkring det. Dette giver udseendet en meget unik form og størrelse. Dette vil også se meget skarpt og kantet ud. Du kan også bruge hårpomade til at øge din stilfaktor.

24. Short Curly Pompadour:

Kort krøllet Pompadour

Når dit hår er krøllet, er dette hårklippet at få. Dette hårklipp vil give dig en krøllet pompadour. Dette er også fuldstændig stilfuldt og smukt. Har også brug for bare en bred tandkam til at style dit dejlige hår. Du kan også også bruge pomade frisure produkter til at øge din stilfaktor. Hvis du vil have ekstra volumen, skal du bare fønt hårets rødder.

25. Kort Pompadour med High Fade:

Kort Pompadour med High Fade

Denne type pompadour-haircut giver dig det stilfulde look af militærtype. Men husk også at opretholde proportioner. For meget fade kan forlænge ansigtet for meget, men en høj fade med en kort pompadour vil se bedst ud. Brug også pomade frisure produkter til at øge stilkvoten.

26. Side del Pompadour:

Side del Pompadour

Dette er en meget anderledes tilgang til pompadour haircut. Pompadour fokuserer hovedsageligt på, at bagsiden kommer af håret. Her er det sidedelens dellinje, der vil fungere som hårets bund. Dette vil give et meget smukt udseende og vil helt sikkert se stilfuldt ud. Det anbefales at bruge et godt mat-færdigt produkt, der har en flot struktur. Sidehåret vil være nok ved at bruge gel i vådt hår.

27. Kort Pompadour:

Kort Pompadour

Dette er en fantastisk pompadour -haircut, hvor du kan prale af det med dine traditionelle træk ved hårklippet. Det kan opnås med kort hår og kan passe til næsten enhver situation. For at få et moderne look er det tilrådeligt at style håret fra dellinjen. Hvis du vil have et rent udseende, skal du også få en god gel i vådt hår.

28. Undercut Pompadour:

Undergravet Pompadour

Denne type pompadour -haircut er fantastisk at prøve. Denne underskårne pompadour ser rigtig godt ud og giver mere effekt end falmede sider. Toppen af ​​hovedet bliver volumen tung, hvilket giver det en stærk stil. Det har også en masse fleksibilitet, så du ikke har sørget for meget styling. Det længere hår ser også godt ud over siderne.

29. Krøllet Pompadour:

Krøllet Pompadour

Pompadour haircut handler ikke altid om krøllet hår. Det handler om glat hår. Det look, du får med glat hår, er helt umuligt med krøllet hår. Alligevel med god tekstur, volumen og det rigtige snit kan du lande med et fantastisk krøllet pompadour -snit. Det vil se fantastisk ud og omfavne den fantastiske pænhed af pompadour -stilarter derude. Du kan også også inkludere under- eller kortsider.

30. Bølget Pompadour:

Bølget Pompadour

En klassisk pompadour -haircut vil give dig et skarpt og kantet udseende. Men denne bølgede vil give dig glæde og fuld af ungdommelighed. Fantastisk til mode, da denne stil ikke tager sig selv meget alvorligt. Dette look er også let at nærme og skabe.

Denne enorme liste gør os tydelige om, hvordan man styler en pompadour. Vi kender også de mange typer stilarter, der er forbundet med en pompadour. Dette hjælper dig ikke kun med at beslutte, hvad der bliver dit næste pompadour -hårklipp, men gør dig også opmærksom på, hvordan du regelmæssigt holder det under kontrol.