Braided Dreads Hair Men: 9 bedste fletninger til drenge 2021

Fletninger! Nå, disse smukke frisurer har altid været snakken om modebyen for altid. Men hvad med mændenes fletninger? Ja, du hørte os rigtigt! Fletningens frisurer til mænd er de nye kommende trends og er den mest passede stilerklæring lige nu. For de mænd, der elsker unikke stilarter og har øje for eksperimentel mode og fed udseende, hvad med disse mænds fletninger frisurer?

9 flettet dreads frisurer til mænd med kort og langt hår:

Nedenfor er de top 9 typer fletningsfrisurer til mænd, som en person helt sikkert bør prøve.

1. Asymmetriske modefletninger:

Herre flettet hår

Disse udføres på krusede teksturer, som normalt er vanskelige at håndtere, og derfor er disse indstillet til længden af ​​trådene til spidserne.

2. Moderigtige tynde fletninger:

Braid Styles til mænd

Dette er et moderigtigt og meget funky look. Disse kan være sport ganske let med enhver form for funky outfit. Disse udføres ofte med cremer og andre sprayer. Hvis en person ønsker det, kan de dyrke disse til fester. Bolle bagpå gør dette mere formelt, hvilket også minimerer det rodede udseende.

3. Tyk pony i sektioner:

Flettede frisurer til mænd

Dette er et kig, hvor rebene i sektioner er blevet forskudt til fronten, og også en tyk pony på bagsiden gør, at dette ser formelt ud. Dette er funky og kan også sportes med andre afslappede og endda formelle t-shirts eller outfits.

4. Midlertidige mellemlange låse:

Mandlige fletninger

Edgy nedskæringer er meget populære. Disse er midlertidige sektioner udført med varme og andre produkter. Disse er gode til sport lejlighedsvis. En person kan gøre dette, når han går ud til fest og også til ethvert formelt slid. Anerkendte saloner kan tilbyde styling som disse.

5. Mønstrede rækker med lang længde:

Mandlige fletninger frisurer

Dette er en anden trendy ting, som folk med lang længde kan dyrke. Disse kan gøres i en rygpony for at få dette til at se afslappet ud.

6. Afrikanske reb:

Afrikanske reb

Asymmetriske frynser kan få et look som vist ovenfor på billedet. Disse er gode til fester og funky night outs.

7. Ombre Hair Look:

Ombre hårlook

Dette er et rygpony -look med et mønster i den øverste del. Disse er ret funky og mange teenage drenge kan lide at bære disse. Folk der kan lide at dyrke rap -rap ser ud som om de kan lide disse. Disse sportes ofte af skole- eller college -besøgende, der har en uhåndterlig tekstur. Spidserne eller en bestemt del af længden kan gives farver som vist på billedet ovenfor.

8. Snitmønster med lang længde:

Snitmønster med lang længde

Dette er et look, der er meget populært blandt berømtheder. Mange berømtheder kan lide at dyrke denne type udseende, hvis de kan lide at blive i trend. Disse kan udføres med bobby pins og kan også gøres af professionelle stuer, der er specialiserede i disse. Disse kan udføres med varme og kan derfor vare til næste vask. Disse kan gøres for at skabe et formelt look og kan også kombineres med nogle funky disco -outfits.

9. Trendy flettet lange hår:

Herre fletninger 2020

Dette er et udseende, der kan gøres, hvis en person har meget lange sektioner. Disse er ret populære for folk, der kan lide rap -trends. Disse kan også gøres af folk, der kan lide at gå på diskoteker eller bære funky tilbehør som øreringe eller armbånd.