9 Bedste krøllede hestehale frisurer

Teknologi har gjort tingene tilgængelige og lette for os, dem vi kunne tænke os at opnå for et årti siden. Og selvom vi gjorde det, ville det ikke være sådan en let proces. Blandt dem er frisurer. Her er ni sådanne krøllede hestehalefrisurer, vi kan opnå på ingen tid.

Top krøllede hestehale frisurer:

1. Lav krøllet hestehale:

krøllede hestehale frisurer

Dette er det enkleste af alt. Krøll dit hår ved hjælp af et krøllejern, og børst derefter dine hænder gennem dit hår for at opnå den ønskede intensitet af krøller. Bind dit hår til en lav hestehale ved hjælp af et hårbinderi. tage en lille del af håret fra bunden af ​​hestehalen, vikle det rundt om hårbinderiet. sikre den med en bobby pin.

2. Rodet krøllet hestehale:

krøllede hestehaler2

Til denne frisure børster du dit hår med dine hænder. Bind dit hår i en løs hestehale ved hjælp af en klar elastik. Tag en del af håret fra bunden af ​​hestehale og vikl det rundt om hårbinderiet. Nu ved hjælp af en krøllejern krølle, den bageste del af hestehaler og lave nogle bølger på den forreste del for at give det et rodet udseende.

3. Høj krøllet hestehale:

krøllede hestehaler3

Til denne frisure driller du den forreste del af håret og fastgør det med et hårbånd. lav nogle løse krøller på resten af ​​ponyhalen ved hjælp af forskellige seks tønder. Dette får frisuren til at se mere naturlig ud. Sprøjt også lidt hårspray for at holde stilen intakt i lange timer.

4. Side krøllet hestehale:

krøllede hestehaler4

I denne frisure skal du dele håret til den ene side af hovedet og sikre dit hår med et hårbinde under øret. Nu ved hjælp af en krøllejern krølle, håret i forskellige størrelser for at give det volumen. For at give det et mere naturligt udseende, løsner du hårbinderiet og lader det hænge løst.

5. Et flettet vanvid:

krøllede hestehaler5

Denne frisure er som en rodet fletning. Brug et krøllejern til at krølle dit hår til krøller. Børst nu dit hår med dine hænder for at løsne det lidt. Når du tager håret til den ene side, begynder du at flette dit hår. Tricket er at ikke flette tæt. Bliv ved med at flette til slutningen, og fastgør det derefter med et hårbinderi.

6. Fed og smuk:

krøllede hestehaler6

For at give dit hår et elegant, men stærkt look, skal du bruge et hårbånd tæt på din pande. Drik nu bagsiden af ​​dit hår med en hårbørste. Bind derefter dit hår løst i en rygpony. Ved hjælp af en krøllejern krøller resten af ​​dit hår i bløde krøller for at fuldføre udseendet.

7. Halvt op halvt ned:

krøllede hestehaler7

Denne hestehale får dit hår til at se omfangsrigt ud. Del håret i to sektioner. Dril den øverste del af dit hår og bind det op for at give det volumen. Brug nu krøllejernet til at lave løse krøller i den nederste del af dit hår sammen med hestehale i det første afsnit. Dette vil give håret et ekstra volumen.

8. Flettet hovedbånd:

krøllede hestehaler8

Vil du have et elegant look? Dette er den frisure at gå efter. Brug den ene side af den forreste sektion til at flette dit hår helt til bagsiden af ​​øret. Fastgør området med brug af bobby pins. Gentag processen på den anden side. Nu tager du resten af ​​håret med at binde det for at lave en hestehale. Krøl resten af ​​hestehalen, og bind derefter håret med et bånd for at fuldføre udseendet.

9. Hiedi-Tail:

krøllede hestehaler9

Tag dit hår til den ene side af hovedet. Tag en bred del af dit hår og del dit hår i tre ujævne dele, der starter fra dit tempel. Flet nu dit hår i Heidi -stil i forskellige størrelser og fastgør hver fletning med en bobby pin. Nu krøller resten af ​​håret i løse krøller. Bind det op på siden bag øret. Løsn hårbåndet for at give det et mere naturligt udseende.

Dette er nogle af de stilarter, hvor du kan opnå en krøllet hestehale. Med de tilgængelige værktøjer kan man lave og krig så mange stilarter man kan lave.