Top 8 Hestehaleudvidelser

At vente på, at dit hår vokser ud for at få det ønskede look, er en for lang ventetid, ikke noget vi alle er klar til at gøre i denne travle verden. Så er der de almindelige problemer, stunted hårvækst og dårlige hårdage og de dage, hvor selv en bolle ikke kan ordne dit hårde hår. For alle de travle morgener har vi her det bedste middel. Dette kaldes hestehalextensions, der ligner hårforlængelserne, men i en præfabrikeret form. Med dette nu kan du håndtere et utal af hårproblemer, herunder udtynding af hår og mangel på studs. Her er de forskellige pony stilarter, som du måske er interesseret i.

Smukke og stilfulde hestehaleudvidelser:

1. Den ekstravagante:

hestehaleudvidelser

Langt hår har altid været din meget ønskede frisure, og nu kan du også benytte det i højdepunkter. Alle de år med frygt væk fra farvekemikalierne vil endelig blive betalt, da du nu kan slå dine blonde højlys med det bedste fra den brune hestehale og den lille hvirvel for enden af ​​ponyen udgør det bedste af hestehale.

2. The Ever So Sleek:

hestehaleudvidelser 2

Du har altid undret dig over, hvordan modellerne på landingsbanen kan bære deres slanke hestehale med så voldsom og stadig ikke få deres udseende beskadiget. Du har for altid forsøgt at låse den slankhed fast, men missionen har mislykkedes. Nu kan du slå den slanke frisure sammen med denne forlængelse og fortsætte din dag uden at skulle bekymre dig om at bevare konsistensen.

3. Volumizing Pony:

Hestehaleudvidelser 3

Hestehaler ser forfærdelige ud på dig på grund af den manglende tykkelse og tæthed i dit hår, og det har hovedsageligt været årsagen til, at du i alle disse år har undgået ponyerne. Nu er dette en klassisk hestehaleudvidelse, der har den ønskede volumen og bounce, som kan tilføjes til deres slanke pony for at få det ønskede look.

4. Ombre nuancer:

Hestehaleudvidelser 4

Nu kan du få det ønskede look til dit hår parret med det klassiske ombre -look. Ombreen ville betyde en let overgang af hårfarve fra en dybere nuance til den lysere. Normalt ville det at få håret i en bolle give dig den bløde bump og den ekstra ponyforlængelse på bagsiden ville bare gå perfekt.

5. De klassiske hvirvler:

Hestehaleudvidelser 5

Pink er den nye high i hårfarverne, og nu kan du gå sammen om de hotteste af farverne i denne klassiske swirly hestehale. Hestehale ser fantastisk ud med de bløde krøller, der ikke kun giver looket personlighed, men også øger lookets volumen. Man kan parre dette look med ekstremerne, som enten kan være en kæresteudskæring eller en blød høj hals.

6. Scrunchies:

Hestehaleudvidelser 6

Perms ser bedst ud, når de ikke skal udføres på dit originale hår, hvilket kan føre til hårskader og i sidste ende spild. Derfor er det bedst altid at holde tilladelserne begrænset til udvidelser. Hestehale her er i scrunches med massive sammenfiltrede krøller, der kan parres med en fast farve for at undgå påføring af håret lidt for meget.

7. For at holde det længe:

Hestehaleudvidelser 7

Billedet før viser den originale hestehale, som sammenlignet er lidt kortere end den senere hestehale. Dette er sandsynligvis en af ​​grundene til, at hestehale på det næste billede viser, hvordan brug af udvidelser kan stå for en længere hestehale.

8. Vis af farve:

Hestehaleudvidelser 8

Her er endnu et klassisk ombre -look til hestehale i nuancer af chokoladehestehale med blond ombre mod slutningen af ​​hestehale. Denne progressive hårfarve er ret almindelig i disse dage, og hvis du vil afstå fra at farve dit hår, kan du vælge denne pony.