21 hetes terhes – minden kérdés megválaszolva!

A benned növekvő élet kezdeményezésének folyamata mindig különleges lesz. Mindkét szülő egyformán felelős a gyermek megfelelő neveléséért és neveléséért. A terhesség első heteiben az anya teste hozzászokik a gyermekvállalással járó változásokhoz. Az első változtatás, amit kérdezel? Az anya hányni kezd, és kora reggel rohan a fürdőszobába. Amikor teljesen hozzászokik ehhez, még mindig meg kell birkóznia a különböző érzelmi változásokkal, amelyek a gyermekvállalás felelősségével járnak. Körülbelül ekkor a 21 hetes terhes magzatfejlődés egy blasztocisztában van, amelyből aztán embrió, majd fokozatosan magzat válik, végül később baba formát ölt..

21 hét terhes - minden kérdés megválaszolva

Tartalomjegyzék:

 1. Hónapok & Trimeszter 21 hetes terhességre utal
 2. A baba magzati fejlődése a terhesség 21 hetében
 3. Fizikai és pszichológiai változások a 21 hetes terhes nőknél (tünetek)
 4. 21 hét Terhes baba mérete & súly
 5. Baba & A has úgy néz ki, mint a 21 hetes terhesség alatt
 6. A baba pozicionálása a terhesség 21 hetében
 7. Szorongás és félelem a 21 hetes terhesség alatt
 8. Terhesség diéta & Gyakorlatok 21 hetes terhesség alatt
 9. Orvosi vizsgálatok & Szkennelés 21 hetes terhesség alatt
 10. Mik a tippek & óvintézkedések a terhesség 21 hetében?
 11. Szex a terhesség alatt a 21. héten
 12. Milyen kockázatokkal kell szembenézni a 21 hetes terhesség alatt??
 13. Ellenőrző listák A terhesség 21 hetében

Hónapok & Trimeszter 21 hetes terhes nőknél:

Első hónap: 1-6 hét Második hónap: 7-11 hét Harmadik hónap: 12-16 hét Negyedik hónap: 17-20 hét Hetedik hónap: 21-24 hét. Ezért a 21. héten a terhesség ötödik hónapjában és a második trimeszterben van. Ez a terhesség döntő időszaka, amikor a magzat megnöveli létfontosságú szerveit.

A baba magzati fejlődése a terhesség 21 hetében:

Ezt az egész terhességi időszakot, amely állítólag összesen kilenc hónap, 40 hétbe számítják. A terhességi időszak ezen heti lebontása megkönnyíti a 21 hetes terhes ultrahangot, az orvosi felügyeletet és az ellenőrzést. Ezeket a heteket ezután ismét három trimeszterbe csoportosítjuk. Ez az az időszak, amikor mind az anya, mind a benne lévő magzat valóban fejlődni kezd. Fokozatosan telnek a hetek, és hamarosan elérkezik a baba születésének napja. Minden héten néhány döntő változást rögzítenek mind az anyában, mind a magzatban.

Miután kilenc hónapig érzelmi és fizikai kimerültséget szenvedett a baba szülése miatt, egy anya a kezében tartja. Annak ellenére, hogy a gyermekvállalás önmagában varázslatos élmény, a kemény munkával és a stresszel együtt jár. Ez a kilenc hónap egy viharhoz hasonlítható, és a baba egy arany kincses edényt a szivárvány alatt, amelyet az eső okozott. Álmatlan éjszakák és vajúdások, amelyekkel az anya szembesül, mielőtt a kezében tarthatná gyermekét.

1. Kiváló szívverés:

Az idő múlásával a baba szívverése erősebb lesz. Az orvos által a Doppler nevű eszközön keresztül mért gyenge impulzusok most úgy tűnnek, mint az egyén szívverése. Most az orvos szabványos sztetoszkóppal szabályozhatja a 21 hetes terhes baba méretét.

2. Alvási ciklusok:

A baba elkezd aludni. Az ultrahang-jelentés kimutathatja, hogy a 21 hetes terhes baba helyzete az anyaméhben nyugodtan alszik. Most már megvan az alvási rutinja, és ha szerencséje van, akár el is kaphatja kedvenc alvási helyzetében. A babának most valószínűleg van egy finom alvási ciklusa! Ezért vigyázzon, hogy ne zavarja a kicsiket alvás közben!

3. Fizikai állapot:

Az orvos szerint a baba növekedése a terhesség 21 hetében a körmök és a szőrszálak teljes sorozatát nőtte ki! A lanugo vagy a puha babaszőr most védi a kisbabát. Körülbelül ez idő alatt az idegrendszere reagálni kezd a mozgásokra. Ezen a héten félelmetes, 21 hetes terhességi csecsemőmozgásokat fogsz érezni, például ütéseket és rúgásokat a gyomrodban, vagy furcsa dübörgő érzést, és egyetlen kis élet mindent meg fog tenni.!

4. Tudatosság:

Ahogy a baba érzékei kiszélesednek, fokozatosan elkezdi figyelembe venni a körülötte zajló dolgokat. Most már megszokta az anya hangját, mert sokszor hallotta. Az apa hangja is ismerős neki! Most már tisztában van a kint játszott dalokkal és a hangosan felolvasott könyvekkel. A környezet és a környezet is megszokta. Ezek az apró kiváltó tényezők segítenek a babának megszabadulni születése után.

5. Lenyelés:

Ebben a szakaszban a pici lenyeli a magzatvizet, így végül készen áll a táplálkozásra a tőled kapott tej révén. A baba emésztőrendszere a legnehezebben dolgozik ebben az időszakban, mivel el kell sajátítania azokat a készségeket, amelyekre a születés után szüksége van az egészséges testhez. Az anyáknak ebben az időszakban ajánlott a szájhigiénia betartása.

6. Látás:

A baba látása gyorsan fejlődik ilyenkor. A szemöldöke elkezdett nőni, és már a méhben is megérti a különbséget a világos és a sötét között, és a szemhéja le van csukva.

Fizikai és pszichológiai változások a 21 hetes terhes nőknél (tünetek):

Kíváncsi vagy a 21. hetes terhesre, mire számíthatsz? Itt van, amit tudnia kell.

1. Valószínűleg észrevehetően terhes vagy a terhességi időszakban. Lehet, hogy kismama vagy nagyobb ruhákat kezdett viselni, hogy megfeleljen a növekvő 21. hetes terhes hasának. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a fizikai változásokat, amelyekre 21 hetes terhesen számíthat a testétől és a babájától.

2. Lehet, hogy a mellei sokkal nagyobbak lettek, és striák jelentkezhetnek.

3. Ne késlekedjen, amikor vizelési ingert érez. A legtöbb húgyúti fertőzés sikeresen kezelhető az orvos által előírt antibiotikumokkal, amelyek a baba számára is biztonságosak.

4. A vesefertőzés a terhesség alatt vészhelyzetnek minősül. Ha ilyennel találkozik, azonnal forduljon orvoshoz. Koraszülött fájdalmat vagy akár alacsony születési súlyt okozhat. Fokozott bőrkiütéseket tapasztalhat.

5. A csecsemők akkor jönnek elő, amikor készen állnak és elfogadják természetes környezetüket. Azonban kiszámíthatatlan kis lények lehetnek. Ne aggódj a végtelen lehetőségek miatt; értékes energiát vesz el a mindennapi élvezetektől.

6. A legtöbb várakozó nő túláradó energiát érez, és kevésbé kényelmetlenül érzi magát ezen a héten. Élvezze a baba érkezésének tervezését.

7. 21 hetes terhes fájdalmai lehetnek a hátában. A hátfájás enyhítése érdekében a kismamának meg kell tennie ezeket a módosításokat a napi rutinjában.

8. A B -vitaminok, mint a B1, B2 és B6, a kritikus tápanyagok, mivel hajlamosak energiát szolgáltatni a magzat megfelelő fejlődéséhez. Segítenek a jó látás előmozdításában, és segítenek a méhlepény felépítésében, más testszövetekkel együtt.

9. Húgyúti fertőzések (UTI -k):

Az UTI -k gyakoriak a terhesség időszakában, és elősegítik a terhesség előrehaladását. Ezt gyakran a méh túlsúlya okozza, amely a húgyhólyagra hat, és megakadályozza a vizelet áramlását. Ilyen helyzetben igyon sok folyadékot, hogy megelőzze ezt az állapotot.

10. Reggeli betegség:

Most, ahogy a reggeli rosszullét elmúlik, a felelősségérzet váltja fel, hogy egy kis élet hordozója lehet, amely bennetek nő és táplálkozik ebben a 21 terhességi tüneti napon. Nem fogja észrevenni, hogyan telt el ez a kilenc hónap, és ez az idő elég lesz ahhoz, hogy érzelmi szinten kötődjön a babához. Azonban minél tovább kötődik valaki, annál tovább kell tartania az érzelmi zűrzavart. Az anya nem csak azért különleges nő, mert „anyának” nevezik, hanem a terhesség 21 hetes fájdalmai, fizikai munkája és pszichológiai változásai miatt is el kell viselnie, hogy elviseljen.

21 hét Terhes baba mérete & súly:

A baba nőtt, és már nem is olyan kicsi; azonban az elmúlt héten és ezen a héten a növekedés általában lelassul. A huszonegy hetes terhes baba mérete majdnem megegyezik a sárgarépával. A baba azonban továbbra is más módon fejlődik és érik, miközben folyamatosan hízik. A 21. hetes várandós baba súlyánál a baba meglehetősen jól nőtt, és most már jól tudja lenyelni a magzatvizet, amelyben van. 21 hetes korában a baba magzatvizet kezd fogyasztani, hogy felkészüljön a tejre, amelyet születése után anyjától kap.

Baba & A has úgy néz ki, mint a 21 hetes terhesség alatt:

A 21 hetes terhes baba ebben a fázisban körülbelül fele a sárgarépának. Így van, és éreznie kell a mozdulatait, bár lehet, hogy könnyűek és kényesek felismerni. Azonban 21 hetes terhes magzatmozgás történik. Ezen a héten a baba szeme kinyílhat. A baba le tudja nyelni a magzatvizet is, és apró ujj- és lábujjlenyomatai észrevehetők lehetnek. A pocakod biztosan nagyobbra nőtt, és most hatalmas gömbölyű. A 21 hetes terhes baba mérete az elmúlt hetekben megnőtt, de ez alatt az egy hét alatt inkább lelassul, és a baba más módon érik, miközben fokozatosan hízik.

Magzat mérete: kb. 18 cm (7,2 hüvelyk).

Magzat súlya: körülbelül 300 gramm (10,5 uncia).

A baba pozicionálása a terhesség 21 hetében:

Szeretné tudni a 21 hetes terhes baba helyzetét? A terhesség 21. hetében jó a baba növekedése, ezért ennek megfelelően helyezkedik el. A baba karjai és lábai most jó arányban vannak ezen a héten, és a mozgása sokkal jobban összehangolt. Eddig koronától talpig mértünk, de most tetőtől talpig kezdünk mérni, ami megmagyarázza, miért hirtelen „nőtt” annyira. A születendő baba mája és a lép már régóta keményen dolgozik, és vérsejteket termel. A koronától a farig, a koronától a sarokig terjedő baba most 10 és fél hüvelyk hosszú, és 11-12 és fél uncia súlyú, körülbelül egy nagy, érett banán nagysága.

Ha 21 hetes terhes vagy, akkor a terhesség 5. hónapjában vagy. Már csak négy hónap van hátra!

A magzatvíz íze napról napra eltérő, attól függően, hogy milyen ételt evett utoljára. Ez az ízletes étel nem fog elveszni a babán, mivel a kicsinek már nagyon fejlettek az ízlelőbimbói.

A kutatók megállapították, hogy azok a magzatok, akik a magzatvíz útján ki voltak téve a méh egyedi ízlésének, szívesebben fogyasztottak megfelelő, azonos ízű ételeket a születésük után. Kis akciófiguráitok koreografálhatják a mátrixszerű mozdulatokat 21 hetes terhesen.

Sajnos eddig nincs bizonyított módja annak, hogy megakadályozzuk a striák megjelenését és cikcakkos útját a testen. Most ilyen forgatókönyv esetén mindig alkalmazhat hidratáló krémeket, például kakaóvajat; ha más nem, akkor megállítja a terhességgel feszített bőr szárazságát és viszketését). Van valami jó hír?

Szorongás és félelem a 21 hetes terhesség alatt:

A terhesség bizonyos pontjain szinte minden kismama és még az apa is szorongást és félelmet kezd érezni, mivel a kanyarban bekövetkező óriási változásokkal ez elvárható kettőtöktől. És teljesen ésszerű aggódni, de különösen egészséges elismerni. Beszéljen többet érzéseiről barátaival, párjával vagy valakivel, akinek korábban már volt gyereke – ők biztosan megnyugtatnak, hogy ugyanazokat a gondolatokat élték át. A legfontosabb, hogy helyesen beszélje meg a félelmeit a partnerével, aki valószínűleg ugyanúgy szüksége van egy kiváló szív-szív beszélgetésre..

Terhesség diéta & Gyakorlatok 21 hetes terhesség alatt:

Diéta:

A 21. hét többnyire a pihenésről, a nyugalomról és az alvásról fog szólni, mivel kimerül. A többi tevékenység magában foglalja az ellenőrzéseket, és megpróbál találni egy hobbit, amellyel telik az idő, ami látszólag örökre megmarad. A testmozgás és a diéta a nap másik felét foglalja magában, és ez a nap legkritikusabb szakasza, mivel a megfelelő gyakorlatok segítenek a megfelelő pihenésben. A 21 hetes terhességi étrend fontos, ügyeljen arra, hogy jegyezze le, hogy ne hagyjon ki semmilyen tápláló ételt.

Mit kell enni a terhesség 22. hetében??
 • A baba minden nap egyre nehezebb lesz. Az anya meglehetősen kényelmetlenül érzi magát, mivel az izmai kibővülnek, hogy beépítsék a további súlyt. Gyakrabban elfárad. A 21 hetes terhes súlygyarapodás leküzdéséhez ebben a szakaszban a legjobb dolog, amit tehet, ha könnyű testmozgást és egészséges táplálkozást végez..
 • A terhesség alatt fontosabb tápanyagok a vitaminok. Segítenek csökkenteni az ízléshiányt. Gyógyszerek helyett fogyasszon gyümölcsöt és zöldséget, mivel ezek egészséges vitaminokat tartalmaznak.
 • A gyümölcsök és zöldségek több tápanyagot tartalmaznak, mint más élelmiszerek. Egyes növények megfelelő tápanyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az egészség javításához.
 • A víz elengedhetetlen hidratációs forrás a szervezet számára a terhesség alatt; rendszeresen több vizet kell fogyasztania a szervezet számára. A víz segít megőrizni testének egészségét és szabályozza a súlygyarapodást.
 • A sovány hús rengeteg fehérjét és rostot ad; amely lehetővé teszi az anyagcsere és az energiasebesség növelését. A tenger gyümölcsei és a sertéshús is alkalmasak az egészségre, és ez idő alatt bármikor kipróbálhatja a csirkét; segít abban, hogy mindig egészséges és táplált maradjon.
 • A vas elengedhetetlen a terhes hölgyek számára, mivel jelentős szerepet játszik, és elősegíti a véráramlást a test különböző létfontosságú szerveiben. Érdemes bevinni néhány citrusfélét, például narancsot és brokkolit. Ezenkívül próbálja ki a tojást és a diót. Gazdag vasforrások.

Gyakorlat:

 1. 21 hetes korban, amikor a baba dudor már megjelenik, bár meglehetősen furcsa érzés lehet, a szokásos helyzetben alvás nehéz lesz, és inkább olyan gyakorlat, mint amit el kell sajátítania. Próbáljon nyújtani a terhesség alatt. Ez biztosítja a rugalmasságot és erőt, amire ebben az időszakban szüksége van.
 2. A gyomorból történő légzés javítja a légzést a terhesség alatt. Feküdjön egyenesen, és párna segítségével támassza meg a fejét; megkönnyíti a tested. Hajtsa össze a térdét, és érintse meg a talajt. Ezután pihenjen az oldalon pihenve. Ismételje meg ezt 10 percig.
 3. A sekély légzés segíti az oxigénellátást és megkönnyíti a légzési mintát. Ez kiváló lökést ad a tüdőnek azon kívül, hogy egészségesen tartja őket. Ezt a gyakorlatot naponta legalább 5 percig kell elvégezni.
 4. Miközben lélegzik a mellkasán, álljon egyenesen, és tartsa párhuzamosan a lábát. Tartsa csukva a száját, és lélegezzen 1-15-ig. Ezután tartsa a kezét a mellkasán. Ismételje meg az egész gyakorlatot tízszer az előnyökért. Íme néhány 21 hetes terhességi gondozási szabály, amelyet követhet a könnyedség érdekében.
 5. A másik egy kismedencei gyakorlat, amely segít csökkenteni a medenceproblémákat, és megadja a medence területéhez szükséges erőt. Ezt hívják helyes gyakorlatnak. Ez a legjobb gyakorlat a terhesség alatt.

Egyedül sétálva, az elért haladásra gondolva mindig vissza fog térni az elveszett pozitivitás. Ha minden miatt stresszes vagy, aludj el. Szükséged van a többire, és a babádnak is. A testtartásod most sokkal fontosabb, mint valaha. Legyen a megfelelő helyzetben, mert károsíthatja a testét. Az egészséges táplálkozás elengedhetetlen és kiemelkedő szerepet játszik, ha nem akarja kockáztatni az alulsúlyos babát. Mindig tartson maga körül vizet és fényvédőt. Mielőtt kilép sétálni, győződjön meg arról, hogy a kettő közül egyik sem hiányzik.

Orvosi vizsgálatok & Szkennelés 21 hetes terhesség alatt:

Íme néhány ajánlott orvosi vizsgálat, amelyet a terhesség 21 hetében kell elvégezni.

 1. Az orvos megbízatása komoly. Orvosa tudni fogja, mi a legjobb az Ön számára. Ő kihozhat a legtöbb gondból és gondolatból. Emellett tartsa magánál alapvető gyógyszereit.
 2. Fantasztikus módja a kikapcsolódásnak és a helyzetben való lazításnak a masszázs! Érdeklődni lehet a város legjobb masszőréről!
 3. A születés előtti órák szórakoztatóak ahhoz, hogy megtudja, milyen változások érintenek minden nap. Jelentkezzen most, ha még nem tette meg!

Néhány recept nélkül kapható gyógyszer a hatás enyhítésére:

 • Fájdalom- acetaminofen. Ne fogyasszon ibuprofent és naproxent.
 • Allergia- antihisztaminok és loratadin. Eszébe sem jut pszeudoefedrin és
 • A dekongestánsok, mint a fenilefrin.
 • Székrekedés- használja a Metamucil-t. Kerülje a hashajtókat és az ásványi olajat.
 • Gyomorégés esetén használjon antacidokat. Próbálja hidratálni magát, amennyire csak lehetséges.

Mik a tippek & óvintézkedések a terhesség 21 hetében?

 1. A legapróbb dolgok miatt is szomorú leszel, de ne hagyd, hogy eljusson hozzád, mivel ez csak egy része a pszichológiádnak. Ne engedj a vágyaidnak sem, hogy enyhítsd.
 2. Mindig tartson maga körül vizet és fényvédőt. Mielőtt kilép sétálni, győződjön meg arról, hogy egyik sem hiányzik.
 3. Sétáljon kényelmes cipőben, mivel a szűk cipők megnehezítik a járást, és esetleg megbotlanak.
 4. Ahogy nő a baba súlya, úgy nő a hátfájás is. Ez egy tipikus forgatókönyv, ezért ne aggódjon. Ahogy a baba több térre vágyik, folyamatosan nyomja a hátsó izmokat és csontokat, hogy helyet biztosítson számára, és ez még rosszabb lesz, ha a hátán alszik. Ezért gyakran azt javasolják, hogy az anya feküdjön az oldalán.
 5. A szádban vicces ízek kísérnek, akár savanyú, akár fém. Előfordulhat, hogy keményen küzd az érzés leküzdése érdekében; azonban a gyógymód nagyon egyszerű. Próbáljon ki különféle ételeket minden ízben; próbálja ki a különböző karakterek kombinációját, mivel ezek egyedi érzést kölcsönöznek a babának. Kipróbálhatja kedvenc ételeit is.
 6. Nagyon gyakori, hogy a test a terhesség időszakának ezen szakaszában a hőmérséklet emelkedését tapasztalja. Lehet, hogy ez csak egy közönséges megfázás vagy egy kis betegség, amelyet a test átélhet. Ha ez csak enyhe változás, ami valószínűleg azt jelenti, hogy gyermekének melegre van szüksége. A helyzet leküzdése érdekében tartsa körül a láz elleni gyógyszereket, arra az esetre, ha később szüksége lenne rájuk.

Pattanás:

Az akne csak rendszeres jelenség a terhesség alatt, amely bőrkiütéseket, foltokat és striákat tartalmaz az arc és a hát pattanásai mellett. Segíteni fog tudni, hogy mind a 21 hét terhes tünetei a baba megszületésekor eltűnnek. Tartsa körül az aloe verát vagy a pattanások elleni krémeket, és az E-vitamin is csodákat tesz, mint az egyik legjobb orvosság a bőr kiütéseire. A több víz fogyasztása szintén segít az ügynek.

Szex a terhesség alatt a 21. héten:

A 21. hét ilyenkor is biztonságos a szex számára. A trükkös pozíciók megterhelhetik a hasad, ezért kerüld őket. Plusz pont, hogy ez növeli az intimitást a pár között. Ez segít a megfelelő családtervezésben, és segít eldönteni, hogy mit kell tenni a baba születése után.

Milyen kockázatokkal kell szembenézni a 21 hetes terhesség alatt??

Még 21 hetes terhesség után is nagy az esélye a vetélésnek. A hüvelyi vérzés általában az első fontos figyelmeztető jel. A vetélés okai a következők:

Mérszeptum. Egy fal, vagy inkább a méhben lévő szeptum két külön részre osztja.

Autoimmun betegség. Ezek a betegségek akkor fordulhatnak elő, amikor az immunrendszer megtámadja az egészséges sejteket.

A magzat kromoszóma -rendellenességei. Ez a vetélés esete, amikor valami nincs rendben a baba kromoszómáival, amelyek DNS -ből álló sejtek.

Inkompetens méhnyak. Ha a méhnyak túl korán kinyílik, gyakran korai születéshez vezet.

Ezenkívül, ha volt Rh-negatív vére, akkor immunoglobulin (RhoGAM) injekciót kell kapnia, ha vérzést tapasztal a terhesség alatt. Ez az immunglobulin egy antitest, amely fehérjeként működik az immunrendszerben, és olyan termékeket állít elő, amelyek felismerik és leküzdik a káros anyagokat, például a baktériumokat és vírusokat.

Ellenőrző listák a terhesség 21 hetében:

Figyeljen a baba rúgására és rángatózására, sőt, guruljon, és azonnal értesítse orvosát vagy akár a szülésznőjét, ha mozgáscsökkenést észlel. A kevesebb mozgás jele lehet egy erős probléma felé, és szükség lesz a baba állapotának tesztelésére és ellenőrzésére. Orvosa azt javasolta, hogy minden nap töltsön el egy kis időt, és számolja meg a baba rúgásait, és próbálja meg megtudni, hogyan kell „rúgni”.

Valószínűleg kéthetente, 28 -tól 36 -ig kell ellenőrizni. Választhat, hogy 36 hét elteltével hetente egyszer átvált az ellenőrzésre a szállításig. Mivel az esedékesség határideje is közeledik, számos fizikai vizsgálaton és teszten kell részt vennie, valamint a terhességgel és a szülés időzítésével kapcsolatos megbeszélésekről orvosával. Az ember elkezdheti tanulni a szoptató babát, és beszélhet a szoptató anyákkal, hogy többet megtudjon. Olvasson jó terhességi cikkeket, hogy megismerkedhessen a környezettel és az érzelmekkel, amelyekkel találkozhat. Jegyezze fel, hogy tartsa magánál az egészségbiztosítást, és kérdezze meg egészségügyi szolgáltatóját, hogy elfogadják -e a biztosítást.

Ne aggódj; lassan közeledsz a határidőhöz. Mindössze annyit kell tennie, hogy mostantól kezdve időt ad és megőrzi a lelki békét. Azt kell tennie, amit szeretnek, és olyan dalokat kell hallgatnia, amelyek megnyugtatóak lehetnek. A további jó pihenés és étrend mindig fontos. Boldog terhességet!

Nagyon fontos, hogy ebben az időben vigyázzon az egészségére. Kövesse az összes korábban említett étrendet, és jó lesz. Fordítson nagyobb figyelmet a testmozgásra és a pihenésre. Időben vegye be a gyógyszereket, és rendszeresen konzultáljon orvosával. A gyümölcsök kiváló táplálkozási források is!

Reméljük, hogy hasznát vette a cikk elolvasásának. Boldog nevelést! Hagyja alább értékes megjegyzéseit, és tudassa velünk, hogy hasznosnak találta -e ezt a cikket.

GYIK:

Q1. Normális -e, hogy 21 hetesen nem érez rúgást a terhesség alatt??

Válasz: Ennek az lehet az oka, hogy a méhlepény a méh felső falán helyezkedik el. Mivel időnként rendszeresen ellenőrzi és vizsgálja orvosát, nem kell aggódnia a baba egészsége miatt. Amint a baba erősödni kezd. Lassan kezdi érezni a rúgásokat.

Q2. Vegán és vegetáriánus -e a terhesség hatodik hónapjában??

Válasz: Az étrendnek gazdagnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie; Ez az ami számít. Győződjön meg róla, hogy megfelelő mennyiségű fehérjét, vasat és kapcsolódó ásványi anyagokat tartalmaz. Segítenek megerősödni és elősegítik a magzat növekedését. Fontos, hogy mindenáron gazdag étrend legyen, legyen az vegetáriánus vagy vegán.

Q3. Mi lehet a magzat normális pulzusszáma a 21. héten?

Válasz: A baba szívverése mostantól sztetoszkóp segítségével hallható. Ezt az ütemet azonban nehéz megkülönböztetni az ütemétől. A baba szívverése 120 és 160 ütés / perc között mozoghat. Kétségtelen, hogy dupla lesz, mint a tiéd.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80