7 ideaa tilaa säästäviin ja moderneihin älykalusteisiin – 2019

Juuri ajoissa vuoden 2019 alussa olemme koonneet sinulle huippu-ajanmukaiset älykkäät huonekalut. Niissä on älykäs ja tilaa säästävä muotoilu. Tämä nostaa kotisi varmasti korkeammalle tasolle.

“Perhonen” voidaan avata sopivaksi tilanteen muuttuessa

Ideoita Butterfly -älykalusteisiin

Top 7 tilaa säästävät älykkäät huonekalumme

Keittiön pöytä: Perhonen laajennettava pöytä

Pidätkö syömisestä mukavan pöydän ääressä, mutta sinulla ei ole siihen tilaa kotona? Tämä pöytä voidaan levittää ja tehdä eri muodoiksi käytännöllisesti katsoen mihin tahansa tilanteeseen. Jopa yksinkertaisin muoto on erittäin tyylikäs ja erittäin moderni.

Materiaalit kestävät hyvin myös korkeita lämpötiloja.

Ruokapöytä piilotetulla biljarditoiminnolla

fuusiopöydän sisustusideoita

Fusion -pöydät

Tallennustilaideat ovat verkkosivustomme pääaihe. Ne ovat tilaa säästävien älykkäiden huonekalujen esimerkki. Mitä mieltä olet biljardipöydän ja ruokapöydän yhdistelmästä? Tässä mallissa sinulla on tyylikäs ruokailutila ja suosikkiharrastuksesi kanssasi.

Joskus vain istuin, joskus kahvipenkki

kahvipenkki loistava sisustus

Kahvipenkki

Tämä ergonominen penkki yhdessä sivupöydän kanssa voidaan mukauttaa eri tilanteisiin. Sen leveys voi vaihdella 30-90 cm. Sinulla on käsinojat istuinten välissä. Ne voidaan kuitenkin muuntaa leveämmäksi sivupöydäksi. Erilaisia ​​pintakäsittelyjä on mahdollista, luonnollisesta väristä ruostumatonta terästä jäljittelevään väriin.

Kun sänky katoaa, näet sohvan – atollin heiluvan

ideoita atoll swingin sisustamiseen

Atollswing – älykäs ratkaisu makuuhuoneeseen

Kyse on erityisen älykkäästä versiosta taitettavasta sängystä. Se voi kirjaimellisesti kadota seinään. Sen eteen voidaan sijoittaa myös mukava moderni sohva. Hänellä on myös säilytystilaa. Ratkaisu on ihanteellinen pieniin huoneistoihin tai huoneisiin!

ORI -projekti voi rakentaa ja täyttää vähän rahaa samanaikaisesti

tai älykkäitä sisustusideoita

ORI -huonekaluyksikkö

Yhdelle yksikölle mahtuu TV -seinä, hyllyt, sänky ja paljon muuta. ORI-projekti osoittaa sen meille ja tämä on erinomainen esimerkki tilaa säästävistä älykkäistä huonekaluista. Sen eri osa -alueet voidaan aktivoida vain napin painalluksella. Se on myös työasema ja tarjoaa tarpeeksi tallennustilaa jokapäiväiseen elämääsi.

Sekä Rising Furniture -projektin idea että toteutus olivat erittäin seikkailunhaluisia

Suunnittelija Robert van Embricqs esittelee uuden luomuksensa Rising Furniture

Nousukalusteet (kasvavat huonekalut)

Tämän huonekalun valmistukseen käytetään aina kokonaista puuta. Leikkaa se tietyissä paikoissa niin, että se johtaa taitettavaan muotoiluun. Monien yritysvirheyritysten jälkeen tuli Robert van Embricqs näihin nerokkaisiin tuloksiin!

bob hienoja sisustussuunnittelun älykkäitä ideoita

ROP Kuparipäällystetyt kuutiot, ROP (Paul Kelley)

Jokainen voi käyttää tilaa säästäviä älykalusteita omalla tavallaan. Tämä oli tämän projektin suunnittelijan idea. Yleiskuutioilla voi olla erilaisia ​​muotoja ja toimintoja. Koko juttu näyttää niin vanhanaikaiselta ja omaperäiseltä!

Mitä sinun pitäisi varoa tilaa säästävissä älykkäissä huonekaluissa??

Tilaa säästävät huonekalut ovat yleensä raskaampia kuin muut. Ne muotoillaan uudelleen, taitetaan ja muutetaan eri tavoin. Varmista, että käytät kestäviä materiaaleja ja kestäviä mekanismeja! Älä tinki esteettisesti miellyttävästä ulkonäöstä.