Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävästä 31 540 metrin korkeudesta

Tunne, kun älypuhelimesi lentää kädestäsi ja pomppii maasta ja hajoaa sekuntia myöhemmin, on järkyttävä kokemus, jonka lähes kaikki meistä ovat kokeneet ainakin kerran. Sinulla olisi kuitenkin yksi iQOO Kätevä Vivolta kädessä sen pudottaminen ei jätä edes naarmuja. Tämän todistamiseksi kiinalainen valmistaja Vivo pudotti uuden älypuhelimen iQOO, joka julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa, stratosfääristä. Jopa tämän lopullisen pudotustestin jälkeen laite oli melkein täysin kunnossa. Pakollinen kömpelöille puhelimen käyttäjille.

iQOO tarkoittaa runollista lausetta “I Quest On and On”

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävän 31 540 metrin peliohjaimen iqoo: sta

Älypuhelin iQOO selviää pudotustestistä stratosfääristä lähes virheettömästi

A Video temppusta näyttää mitä tapahtui. Heliumia täynnä oleva ilmapallo kuljetti iQOO: ta taivaalle. Suurimman osan matkasta matkapuhelin oli kiinnitetty omaan alustaansa ja toisti viisi ja puoli tuntia kestävää videota.

Tämän pitäisi auttaa osoittamaan akun kesto ja kuvanlaatu jopa äärimmäisissä olosuhteissa. Huimaavan korkeuden ja siihen liittyvien ilmanpaineen muutosten lisäksi laite selviytyi vihdoin -56 asteen lämpötiloista!

Ilmapalloilla voi kuljettaa mitä tahansa avaruudessa, mutta ne räjähtävät 38 km: n korkeudessa

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävästä 31 540 metrin korkeudesta ja vapauttaa sääpallon avaruuteen

Uskomaton näkymä maahan 31 km: n korkeudelta

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävän 31 540 metrin iQOO by vivo -tilassa avaruudessa

Kun tavoitekorkeus 31 540 metriä on saavutettu, iQOO alkaa absorboida alla olevaa maata. Alusta pudottaa kännykän ja lasku näkyy nopeutettuna videossa. Ei ole selvää, mihin laite putosi. Mutta voidaan olettaa, että se on jossain Kiinassa. Puhelimen paikantamisesta vastaavan tiimin oli löydettävä se kahdella Mitsubishi Pajero 4 × 4 -autolla ja droneilla. Tarkemmin tarkasteltaessa voitiin nähdä, että kamera tallensi edelleen ja näytönsuoja kärsi vain vähäisiä vaurioita. Muuten kaikki oli hyvin.

Vivo iQOO selviää lähes virheettömästi

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävän 31 540 metrin iqoo by vivo Gerinder Schadenin avulla

Historiallinen pudotustesti, mutta ei vielä maailmanennätys

Peliälypuhelimen akun kapasiteetti on 4000 mAh ja valtava 44 watin pikalatausjärjestelmä, joka voi ladata sen kokonaan 45 minuutissa. iQOO sisältää myös Snapdragon 855 -prosessorin. AMOLED -näytön koko on 6,41 tuumaa.

Älypuhelin näyttää tekevän oikeutta kömpelöille pelaajille

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävästä 31 540 metrin korkeudesta. Peliälypuhelin kömpelöille pelaajille

Älypuhelimien pudotustestit ovat olleet vuosien varrella monia, mutta tämä on selvä voittaja. Vuonna 2011 Sonim pääsi Guinnessin ennätyskirjaan sen jälkeen, kun XP3300 Force kärsi vaatimaton 25 metrin pudotuksen. Honor 8 ansaitsi kruunun vuonna 2016, kun laite nousi 18 421 metriin ja kaatui. Vielä ei ole selvää, tekikö Vivo virallisen ennätysyrityksen. Laita tämä oikeaan asiayhteyteen: Dr. Alan Eustace piti pisimmän laskuvarjohypyn laskuvarjolla 41 420 metrin korkeudessa. Mount Everest on vain 8848 metriä korkea.

Kaksi tyylikästä väriä ja kolme kameraa

Älypuhelin kestää lopullisen pudotustestin hämmästyttävän 31 540 metrin väreistä iqoosta by vivo

Älypuhelin kestää äärimmäisen pudotustestin hämmästyttävän 31 540 metrin iqoo -kätevästä uskomattomasta suorituskyvystä