CES 2019 -tapahtuman neljä parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

Älykkäät älypuhelimet, tabletit, droonit jne. Ovat kaikki hyviä ja hyviä, mutta ne eivät juurikaan auta terveyttämme ja hyvinvointiamme. Teknologian pitäisi loppujen lopuksi helpottaa elämäämme, mutta nämä kaksi teollisuutta pysyvät aina puolivälissä viihdelaitteiden takana. Siksi ei ole aina helppoa löytää laitteita ja palveluita, jotka perustuvat vankkaan tieteelliseen tietoon ja siten lievittävät erilaisia ​​terveysvaivoja ja parantavat jokapäiväistä elämää. Onneksi CES 2019 tarjoaa myös tällaisia ​​laitteita. Tässä on 4 tämän vuoden parhaita terveys- ja hyvinvointivälineitä.

Nämä ovat 4 CES 2019: n parhaita terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettuja laitteita

Tämän vuoden CES: n neljän parhaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän gadgetin top 4

“TouchPoints” -stressinvastaiset gadgetit terveydelle ja hyvinvoinnille

Ne stressin arjessa aiheuttamat kielteiset vaikutukset ovat meille nykyään hyvin tunnettuja. Stressi voi olla lamaannuttavaa ja usein sairastaa ihmisiä. On arvioitu, että päivittäin noin miljoona ihmistä tulee sairaiksi stressin takia.

Kosketuspisteet tavoitteena on muuttaa tämä kaikki radikaalisti.

Kaksi älykelloparin kaltaista terveydelle ja hyvinvoinnille tarkoitettua gadgetia lähettävät haptista värähtelyä kolmella eri voimakkuudella. Neuropsykologi Amy Serinin kehittämä idea on, että kahdenvälinen stimulaatio voi vähentää stressin fyysisiä vaikutuksia vain 30 sekunnissa. TouchPoints hidastaa sykettäsi ja poistaa perhosia vatsastasi.

Voit aloittaa stimulaation painamalla vain kunkin laitteen painikkeita. Pidä kahta gadgetia lähellä toisiaan synkronoidaksesi ne. Jos tunnet edelleen stressiä, lisää värinää painamalla uudelleen. Tasoja on yhteensä kolme, toinen painallus kytkee laitteet pois päältä. TouchPoints vähentää nopeasti fyysistä stressiä ja auttaa sinua keskittymään.

Pienikokoiset ja kätevästi kannettavat gadgetit selviytymään stressistä

CES 2019: n kosketuspisteiden stressinhallinnan 4 parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

Selviydy stressistä napin painalluksella

Top 4 parhaista terveydelle ja hyvinvoinnille tarkoitetuista gadgeteista CES 2019 -kosketuspisteissä stressiä vastaan

“Omron HeartGuide” verenpaineen mittauslaitteet terveydelle ja hyvinvoinnille

Verenpaineen mittaaminen ei ole aina helppoa. Jos olet riippuvainen mittauksesta klinikalla kerran kuukaudessa, et saa täydellistä yleiskatsausta. Tämän takia sillä on Omron kehitti älykellon, jolla tarkat verenpainearvot voidaan tallentaa ja lähettää sovellukseen. Laitteessa on laajeneva nauha, aivan kuten tavallinen verenpainemansetti. Voit tehdä manuaalisia mittauksia tai ajoittaa ne automaattisesti haluamallasi tavalla.

Jokainen, jolla on korkea verenpaine tai aivohalvaus, olisi kiinnostunut tällaisesta laitteesta. Täydellinen kuva verenpaineestasi ajan myötä voi myös olla erittäin hyödyllinen lääkärillesi. HeartGuide -verenpainemittari toimii myös kuntomittarina, voi laskea askeleet ja seurata unen säännöllisyyttä.

HeartGuide seuraa verenpainettasi ympäri vuorokauden, mikä pitää lääkärisi ajan tasalla

CES 2019: n verenpainetta mittaavan sydänoppaan älykellon 4 parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

Sovellus lähettää sinulle säännöllisiä tilaraportteja

Sovelluksen CES 2019 omronin verenpaineenhallinnan 4 parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

“Stanley Black & Decker Pria “Taloudenhoitaja

Pria on kotihoidon apulaite, joka vastaa äänikomentoihin. Gadget pystyy myös toimittamaan jopa 28 annosta lääkkeitä, lähettämään ilmoituksia hoitoa tarvitseville ja toimimaan videopuhelulaitteena. Siinä on sisäänrakennettu kamera, kaiutin ja mikrofoni. Sen sijaan, että hoitajat olisivat paikalla 24/7, Pria voi pitää silmällä potilasta ja antaa sinulle a Sovellus Pysy ajan tasalla etänä.

Näytön herättävät henkiin söpöt kasvot ja naisellinen ääni. Pria antaa lääkkeen kupissa, jotta hän voi kirjata jokaisen ottamasi annoksen. Gadget on myös yhdistetty pilveen ja perustuu Microsoft Azure. Näin hoitaja voi ajoittaa ilmoitukset ja vastaanottaa hälytyksiä, jos potilas kaipaa niitä. Tämän helpottamiseksi Pria tarjoaa videopuhelutoiminnon, joka rajoittuu syötettyihin yhteystietoihin.

Eikö tämä kotirobotti ole aivan söpö?

CES 2019 pria -robottitalon avustajan 4 parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

CES 2019 pria -kotirobotin ja -videoavustajan 4 parasta terveyteen ja hyvinvointiin tarkoitettua gadgetia

“Quell 2.0” kipulääkkeet terveydelle ja hyvinvoinnille

Krooninen kipu on kauhea ja joskus heikentävä ongelma miljoonille ihmisille. Lääkärit määräävät usein pitkäaikaisia ​​kipulääkkeitä runsaasti, mikä voi aiheuttaa kaikenlaisia ​​ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Jos potilaat ottavat joitakin lääkkeitä liian kauan, se voi johtaa jopa riippuvuuteen ja muihin lääketieteellisiin ongelmiin. Lähde 2.0 on vaihtoehtoinen kivunlievityslaite Kymmeniä (Transkutaaninen sähköinen hermostimulaatio) antaa samalla kevyitä iskuja, jotka häiritsevät kipusignaaleja.

Suuri ero Quellin kanssa on, että se on kompakti yksikkö, jota käytetään jalassa. Sukupolven 2.0 laite on kaksi kertaa pienempi, mutta 20% tehokkaampi kuin edeltäjänsä. Sovellus on myös suunniteltu uudelleen, ja se sisältää nyt korkeamman mukautustason kivun tehokkaaseen hallintaan. Uusia hoitovaihtoehtoja lisätään tänä vuonna.

Kannettava ja pienempi kuin TENS -kone

CES 2019 quell 2.0: n neljän parhaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän gadgetin lievittää kipua

Lukuisia mukautusvaihtoehtoja sovelluksen kautta

Ohjaa CES 2019 quell 2.0 -sovelluksen neljän parhaan terveyteen ja hyvinvointiin liittyvän gadgetin sovelluksen kautta