Dronet lentävät nyt kauemmin lintujen lennon innoittamana

Uhkia käytetään monin tavoin jokapäiväisessä elämässämme. Useimmat meistä käyttävät niitä upeiden kuvien ottamiseen näkökulmista, joihin emme pääse Maasta. Niillä on kuitenkin myös käytännön käyttöä. Esimerkiksi droneja voidaan käyttää palokunnissa tai jopa elinten toimittamiseen operaatioiden aikana eli lääketieteessä. Suurin ongelma on moottorin kapasiteetti ja siihen liittyvä lennon pituus. Tutkijat haluavat nyt ratkaista tämän ongelman innovaation avulla.

Lentoaika on lentävien robottien suurin ongelma

loistava lentävä drone

Drones innoittamana lintujen lennosta

Äskettäin lehdessä julkaistiin tutkimus Tiede Robotiikka vapautettiin. Tieteellinen tiimi otti lintujen lennon inspiraationa kehittää edelleen lentävien robottien tekniikkaa. Hang ja hänen tiiminsä havaitsivat, että he viettävät aikaa lennon aikana pysähtymällä jonnekin.

Olet yrittänyt edelleen kehittää drone -tekniikkaa tämän esimerkin perusteella. Kun he seisovat paikallaan jossain, he voivat silti tarkkailla ympäristöä ja suunnitella sieltä otettuja kuvia energiansäästötilassa.

Nyt dronit voivat lentää pidempään

drone kentällä

Paikka laskeutua, vaikka sitä ei olisi

Erityisen vaikuttava asia tässä tekniikassa on, että näiden tutkijoiden kehityksen ansiosta dronit voivat laskeutua paikkaan, jossa ei todellakaan ole laskeutumispaikkaa. Tämä tarkoittaa, että drone ei voi laskeutua vain pystysuorille pinnoille. Pikemminkin se olisi mahdollista “nojata” pystysuoraa pintaa vasten. Myös drooneja on kevennetty. Mitä pienempi paino, sitä vähemmän moottori kuluttaa kapasiteettia. Loppujen lopuksi Hang ja hänen tiiminsä – tämän innovaation kehittäjät – työskentelivät droonien itsenäisyyden parissa. Tilanteen mukaan voit määrittää, missä ja miten laskeudut tai pidät tauon annettujen parametrien perusteella. Tämä toiminto on tarkoitus aktivoida automaattisesti myrskyjen ja muiden äärimmäisten olosuhteiden aikana.

Lentävillä roboteilla ja linnuilla on nyt sama ympäristö

drone linnun kanssa

Jotkut droonit ovat rakenteeltaan samanlaisia ​​kuin linnut

drone kuin lintu

Energiaa säästävät muodit ovat nyt kuumimpia innovaatioita

drone korkealla taivaalla

Kaikki lentovälineet ovat lintujen innoittamia

hieno piirustus drone