Ei aikaa kuolla: Kaikki mitä tiedämme 25. James Bondista

Seuraava erä James Bond -sarjassa on nimeltään “No Time To Die” ja tuo veteraani Daniel Craigin takaisin legendaariseksi salaiseksi agentiksi 007. Elokuva kohtaa hahmonsa uutta roistoa vastaan, jota esittää Oscar -voittaja Rami Malek, ja esittelee uuden agentin 007. ”No Time to Die” on tulossa pian, oikeastaan ​​2.4.2020, elokuvateattereissa. Tässä on kaikki mitä tiedämme siitä toistaiseksi.

Daniel Craig palaa James Bondina toista ja viimeistä kertaa

Ei aikaa kuolla kaikkea, mitä tiedämme 25. james bondin Daniel Craigin julisteesta

Ensimmäiset trailerit, esikatselut ja teaserit

Lyhyt esikatselu No Time To Die -esityksestä debytoi 2. helmikuuta Super Bowl LIV: n aikana. the 30 sekunnin esikatselu Sisältää lukuisia kuvia James Bondista toiminnassa ja joitakin lisätietoja siitä, mikä tuo James Bondin eläkkeelle.

Ja ensimmäinen oikea traileri ilmestyi 4.

Joulukuuta ja tarjosi hyvän käsityksen uudesta agentista 007 (Lashana Lynch) ja uudesta konna Safinista (Rami Malek).

Vain muutama päivä aiemmin markkinointitiimi tarjosi faneille nopean katsauksen traileriin. Ja Teaser näytti vaikuttavia temppuja, uskomattomia autoja ja luonnonkauniita paikkoja, joita odotimme James Bond -elokuvassa. Siellä oli myös ensimmäinen vilaus Malekin hahmosta hänen viimeisessä kohtauksessaan.

Lashana Lynch on uusi agentti 007

Ei aikaa kuolla Kaikki, mitä tiedämme 25. James Bond -agentista 007 lashanasta

Näyttelijä ja suunta

Cary Joji Fukunaga on elokuvan ohjaaja, ja vaikka Daniel Craig palaa Bondin rooliin viimeisen kerran, elokuva esittelee myös uuden naisagentin 007. Näyttelijät ja tuottajat vahvistivat nämä ja muut yksityiskohdat yhdessä Live -tapahtuma. Se pidettiin 25. huhtikuuta GoldenEye -hotellissa Jamaikalla – paikassa, jossa James Bondin keksijä Ian Fleming kirjoitti alun perin vakoiluromaaninsa..

Vaikka tapahtuma ei paljastanut monia yksityiskohtia Malekin hahmosta Safinista, huhuja liikkuu, että Oscar -voittaja kuvaa sokeaa hahmoa. Saimme kuitenkin lisätietoja siitä, miksi James Bond todella kummitti häntä.

”Bond on vetäytynyt aktiivipalveluksesta ja nauttii rauhallista elämää Jamaikalla. Hänen rauhansa on lyhytaikainen, kun hänen vanha ystävänsä Felix Leiter CIA: sta ilmestyy paikalle ja pyytää apua. Tehtävä pelastaa siepattu tiedemies osoittautuu odotettua paljon salakavalammaksi ja johtaa Bondin salaperäisen konnaan, joka on aseistettu vaarallisella uudella tekniikalla. “

No Time to Die -elokuvan palkitut näyttelijät ovat Craig Ralph Fiennes, M, Lea Seydoux, Madeleine, Naomie Harris, Moneypenny, Ben Whishaw, Q, Rory Kinnear, Tanner ja Jeffrey Wright, Felix Leiter. Uudet tulokkaat ovat Dali Benssalah, Billy Magnussen, Ana De Arma, David Dencik, Lashana Lynch ja Malek.

Rami Melek esittää roistoa Safinia

Ei aikaa kuolla Kaikki, mitä tiedämme 25. James Bond safin melek -julisteesta

Kameran takana

Fukunaga ohjaa elokuvan Neal Purvisin, Robert Waden, Scott Z. Burnsin, Fukunagan ja Phoebe Waller-Briden käsikirjoituksen perusteella..

Kuvauspaikoistaan ​​tunnettu franchising tuo tällä kertaa James Bondin Lontooseen, Italiaan, Jamaikaan ja Norjaan. Jatkokuvaus tapahtuu Lontoon Pinewood Studiosin perinteisessä kodissa.

Odotetaan jälleen paljon toimintaa, urheiluautoja ja kauniita maisemia

Ei aikaa kuolla Kaikki, mitä tiedämme 25. James Bond James Bond Daniel Craigista

“No Time to Die” musiikki

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Billie Eilish esiintyy ja kirjoittaa yhdessä ”No Time to Die” -kappaleen nimikappaleen. 18-vuotias moninkertainen Grammy-palkinnon voittaja on nuorin taiteilija, joka on koskaan nauhoittanut James Bond -teoskappaleen franchising-historiassa.

Legendaarinen säveltäjä Hans Zimmer on liittynyt musiikkiryhmään. Hän korvaa amerikkalaisen säveltäjän Dan Romerin, joka erotettiin Eon Productionsista viime kuussa “luovien erojen” vuoksi. Zimmer on 11-kertainen Oscar-ehdokas ja voitti halutun elokuvapalkinnon vuonna 1994 elokuvasta Leijonakuningas. Hänelle ei ole vieraita toimintaelokuvat, sillä hän on tehnyt musiikin Christopher Nolanin “The Dark Knight” -trilogialle ja “Inceptionille” sekä “Gladiator”, “Mission: Impossible 2, Interstellar”, “Pirates of the Caribbean” ja niin edelleen. Zimmer säveltää myös tulevaa Wonder Woman 1984 -elokuvaa.

Kun Hans Zimmer on mukana, tiedämme, että musiikki on ilmiömäistä

Ei aikaa kuolla Kaikki, mitä tiedämme 25. James Bond hans zimmer -säveltäjästä