Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n henkeäsalpaavalla PS5 -demolla

Yhdysvaltain pelikehittäjä Epic Games julkisti tällä viikolla uusimman pelimoottorinsa osana Summer Game Fest -tapahtumaa. Ns. Unreal Engine 5 esiteltiin lyhyellä demolla suoraan PlayStation 5 -konsolissa. Demoa moderoivat Brian Karis, Epic Gamesin tekninen grafiikkajohtaja ja Jerome Platteaux, erikoisesineiden taiteellinen johtaja. Epätodellinen moottori 5 on todella hämmästyttävä seuraava askel videopelimaailmassa. Katsotaanpa tarkemmin uutta tekniikkaa!

Muinainen temppeli näytti henkeäsalpaavan todelliselta

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n henkeäsalpaavalla PS5 -demolla temppelin sisäänkäynnillä

Unreal Engine 5 -julkaisupäivä

Unreal Engine 5 on vuoden 2014 uskomattoman suositun Unreal Engine 4: n seuraaja. Sen julkaisu on suunniteltu ensi vuoden loppuun. UE5 parantaa UE4: ää pääasiassa sisällyttämällä valovalaistus- ja naniittigeometriajärjestelmiä.

Voimme jo odottaa pelejä uuden moottorin kanssa ensi vuonna

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n henkeäsalpaavalla PS5 -demolla Playstation 5 -esittelyseikkailussa

Mitä ovat lumenit ja naniitit??

Latinaksi luumen tarkoittaa kirjaimellisesti valoa. Uuden valaistusjärjestelmän ansiosta digitaalinen valo heijastuu ja skaalautuu rajattomasti. Tämä olisi erittäin vaikeaa saavuttaa vanhemmissa pelimoottoreissa. Lumen reagoi myös välittömästi kaikenlaisiin valomuutoksiin, jolloin taiteilijat voivat rakentaa uusia ja tarkempia valaistusjärjestelmiä.

Epic Games kuvaili nanitea keinona “luoda niin paljon geometrisia yksityiskohtia kuin silmä voi nähdä”. Vanhempien pelimoottoreiden piti heikentää erilaisia ​​graafisia elementtejä monikulmiorajoitusten vuoksi. Uuden geometriajärjestelmän ansiosta taiteilijat voivat luoda digitaalisia kohtauksia, joissa on yksityiskohtaisia ​​ja realistisia kaltaisia ​​CGI -elementtejä sisältäviä menestyselokuvia.

Dynaaminen valo ja ultra -yksityiskohdat 8K -laadulla

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n upealla PS5 -demoluolalla kivisotureilla

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n upealla PS5 -demosoturilla superhd -muodossa

Unreal Engine 5 -esittely PS5: llä

Näyttääkseen näiden uusien ominaisuuksien voiman Karis ja Platteaux suorittivat demon nimeltä ”Lumen Naniten maassa”. Se alkaa nuoresta tytöstä, joka tutkii kauniita luolia. Samaan aikaan demo esittelee myös uuden Unreal Engine 5: n akustiikan, joka jäljittelee sitä, mitä saatat kuulla todellisessa maailmassa.

Muussa demossa on uskomatonta elävää animaatiota, kun sankaritar kiipeää kalliolle, tutkii muinaista temppeliä ja lentää ulos romahtavasta kaupungista. Demo on todella vaikuttava esitys uudesta tekniikasta. Kun pelikehittäjät voivat hyödyntää Unreal Engine 5: n mahdollisuuksia, seuraavan sukupolven pelit näyttävät varmasti hyviltä.

Sankaritar muistuttaa suuresti Lara Croftia

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n upealla PS5-demolla lara croftin kaltaisella sankaritarilla

Epic Games julkistaa Unreal Engine 5: n upealla PS5 -demolla kehittäjien esittelyluolassa

Fortnite PS5: lle ja Xbox Series X: lle.

Kuten PlayStation 5: lle tallennetusta tekniikkademosta nähdään, seuraavan sukupolven pelit näyttävät todella, erittäin kauniilta! Kehittäjien mahdollisuudet luoda erittäin yksityiskohtaisia ​​ja fotorealistisia videopelimaailmoja eivät ole koskaan olleet suuremmat.

Unreal Engine 5 -ilmoituksen lisäksi Epic Games ilmoitti myös, että Fortnite on pian saatavana seuraavan sukupolven konsoleille (PS5 ja Xbox Series X) ja että se vaihdetaan, kun moottori julkaistaan ​​ensi vuonna.

Katso koko demo täältä


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80