Erittäin nopeat latausasemat sähköautoille “Chargefox”

Chargefox on hiljattain alkanut tarjota supernopeita latausasemia sähköautoille, mikä voi nostaa kapasiteettimme korkeammalle tasolle, kun ajetaan pitkiä matkoja. Korkean teknologian innovaatioihin tehtyjen investointien ansiosta yritys tarjoaa korkeaa laatua ja sillä on tärkeä rooli markkinoiden kehityksessä. Yritys sijaitsee tällä hetkellä Australiassa ja heidän verkostonsa laajenee siellä erittäin nopeasti. Kun olet ladannut sähköautosi 15 minuutin ajan, voit ajaa sillä noin 400 km. “Tankkaus” latausasemalla 8 minuuttia riittää noin 200 km.

Lataus on suuri ongelma sähköautoissa

sähköauto latauksen aikana

Innovatiivinen laturi

Tämä kapasiteetti on mahdollista käyttämällä samanaikaisesti kahta 350 kW: n tyyppistä ABB: n huippunopeaa laturia. Lisäksi näiden käyttö on hyvin yleistä, koska niissä molemmissa on CCS2- ja CHAdeMO -liittimet. Nyt supernopeat latausasemat leviävät Australiaan, koska niiden valmistaja on siellä.

Mutta tällaisten huipputeknologisten innovaatioiden kehittäminen sähköautojen alalla on sinänsä erittäin hyvä uutinen.

Chargefox nopeuttaa lataamista

lataamassa sinistä sähköautoa

Sähköautojen tulevaisuus ja huippunopeat latausasemat

Nykyisten tilastojen mukaan yli puolet auton ostajista harkitsee sähköautoja. Yksi tärkeimmistä syistä, miksi ihmiset päättävät sitä vastaan, on kuitenkin usein latausongelmat tai latausasemien puute. Voi tapahtua, että autoa ei voi ladata useita kilometrejä ja se pysyy keskellä tietä. Kannettavat akut ovat yksi ratkaisu, mutta niiden kapasiteetti on melko pieni ja kestää vain 10-15 km. Chargefoxin kaltaiset huipputekniset laturit sähköautoille voivat olla erittäin onnistunut ratkaisu tulevaisuuteen.

Innovaatiot sähköautojen lataamisessa ovat suosittuja kaikkialla maailmassa

sähköauton huoltoasema kadun vieressä

Harkitse myös sähköautoa?

sähköauto loistava harmaa malli

Auton nopea lataus on ehdottomasti tärkeää

sähköauton läpinäkyvä näkymä

Latausasemilla on oltava suuri kapasiteetti ja ne on jaettava strategisesti

useita latausasemia sähköauto

Australia näyttää innovoivan hieman nopeammin tällä alalla

loistava bmw sähköauto