Facebook esittelee interaktiivisia mainoksia

Facebook tuo pian uutissyötteeseensä uusia interaktiivisia mainoksia, jotka sisältävät lisätty todellisuus (AR) -kokemuksia, joiden avulla käyttäjät voivat pelata pelejä, vastata kyselyihin tai nähdä, miltä meikki näyttää ihollaan. Vuorovaikutteisten mainosten on määrä siirtyä mainostajien beta -vaiheeseen syksystä lähtien. Joten voit odottaa niitä hyvin pian. Tässä on kaikki, mitä tiedämme toistaiseksi uudesta AR -ominaisuudesta.

Mainonta muuttuu yhä henkilökohtaisemmaksi, mutta nyt myös jännittävämmäksi

Facebook esittelee interaktiivisia mainoksia, jotka mainostavat facebook -logoa

Uusia toimintoja interaktiivisille mainoksille

Vuorovaikutteiset mainokset, kuten mahdollisuus kokeilla meikkiä tai lisävarusteita, ovat tällä hetkellä käytettävissä vain käyttäjille, jotka käyttävät mobiilisovellusta puhelimen kameran kanssa. YouTube julkaisi samanlaisen ominaisuuden kesäkuussa, jonka avulla käyttäjät voivat kokeilla meikkiä AR: n avulla katsellen suosittuja kauneusoppaita.

Toinen uusi Facebookin ominaisuus on antaa käyttäjille mahdollisuus pelata mobiilipelin esittely ennen lataamista. Skateboard -kenkäbrändi Vans on jo käyttänyt uutta toimintoa Facebookissa mainostetussa joulupelissä. Pian sen jälkeen yhtiö saavutti huomattavaa menestystä.

Kokeile meikkiä ja asusteita reaaliajassa ja tee päätös

Facebook esittelee interaktiivisia mainoksia. Kokeile silmälaseja ja lisävarusteita

Interaktiiviset mainokset kyselyiden muodossa

Vaikka pelisuunnittelijat olivat ensimmäiset mainostajat, jotka käyttivät näitä ominaisuuksia, muut yritykset käyttävät jo samanlaista pelimekaniikkaa. Nimittäin kyselyiden muodossa. Näissä kyselyissä kuluttajat voivat valita yhden kahdesta vaihtoehdosta tietyn videon sisällä.

Tällaiset interaktiiviset mainokset kiinnittävät käyttäjien huomion paremmin kuin staattiset mainokset, kun ne vierittävät syötettä. Samalla ne kannustavat sitoutumaan ja auttavat yrityksiä tuntemaan, mistä käyttäjät ovat todella kiinnostuneita.

Kolme eri muotoa

Facebook esittelee interaktiivisia mainoksia erilaisissa mainontamuodoissa

Esimerkiksi BuzzFeed-powered Tasty teki yhteistyötä interaktiivisen videoyhtiö Ekon kanssa ja loi äskettäin videon, jossa katsojat voivat valita reseptin ainesosat ja luoda omia ruokiaan.

Paprika vai sienet? Mitä lautasellesi päätyy?

Facebook käynnistää interaktiivisia mainoksia, buzzfeed maukasta mainontaa

Mark D’Arcy, globaalin liiketoiminnan markkinoinnin johtaja ja Facebookin luova johtaja, ilmoitti tiedotteessa, että noin 700 miljoonaa ihmistä kuukaudessa viettää aikaa pelaamalla minipelejä tai vastaamalla kyselyihin uutissyötteissään. Kiinnostuneista käyttäjistä ei varmasti ole pulaa.

Facebook näyttää interaktiivisia mainoksia kokeillakseen videon meikkiä