Googlen perustajat eroavat ja nimittävät Sundar Pichain aakkosten toimitusjohtajaksi

Standfordin yliopiston alumnit Larry Page ja Sergey Brin perustivat Internet -jättiläisen Googlen yli kaksi vuosikymmentä sitten. Tiistaina molemmat kuitenkin jättävät Googlen emoyhtiön Alphabetin johtotehtävät. Sundar Pichai, Googlen nykyinen toimitusjohtaja, ottaa myös Alphabetin haltuunsa.

Larry Page ja Sergey Brin perustivat Google Inc: n vuonna 1998

Googlen perustajat luopuvat, nimittävät Sundar Pichain aakkosten toimitusjohtajaksi, perustajat Larry Page ja Sergey Brin

Erään aikakauden loppu

Eroaminen merkitsee Googlen aikakauden loppua. Page ja Brin ovat ilmentäneet yritystä sen perustamisesta lähtien. Olet ollut tähän mennessä kaksi teknologian vaikutusvaltaisinta henkilöä. Heitä verrataan usein Applen ja Microsoftin perustajiin Steve Jobsiin ja Bill Gatesiin.

Varhainen työsi hakukoneen parissa auttoi lajittelemaan ja hallitsemaan valtavaa määrää tietoa Internetissä. Ideasi Internet -liiketoiminnan johtamisesta ovat esimerkillisiä. He näyttivät kaikille miten B. anteliaita etuja työntekijöille ja tunne, että he ovat mukana yrityksessä yrityksen johtamiseksi. Heidän työsääntöjään pidetään nyt standardina Piilaaksossa.

Sundar Pichai on toiminut Googlen toimitusjohtajana vuodesta 2015 lähtien, ja nyt myös Aakkoset ottaa sen haltuunsa

Googlen perustajat eroavat ja nimittävät Sundar Pichain aakkosjärjestyksen toimitusjohtajaksi. Sundar pichai ottaa Googlen ja aakkoset haltuunsa

Internet -jättiläisen ja holdingyhtiön Alphabet Inc: n jakaminen.

Larry Page ja Sergey Brin ottivat pienemmän roolin päivittäisessä toiminnassaan vuonna 2015, kun he muuttivat Googlen Alphabet Inc: ksi-holdingyhtiöksi, johon kuuluu myös vallankumouksellinen itseohjautuva autoyhtiö Waymo. Siitä lähtien perustajat ovat käyttäneet enemmän aikaa monien muiden projektien, kuten Calicon ihmisen ikääntymistekniikan, valvontaan. Sillä välin Pichai johti Googlea ja sen valtavaa haku- ja mainosliiketoimintaa.

Liiketoiminta kasvoi entisestään ja Alphabet on nyt yksi maailman arvokkaimmista yrityksistä. Internet -jättiläinen on kuitenkin astumassa historiansa myrskyisimpiin ajanjaksoihin kilpailunvastaisen valvonnan, työntekijöiden lakkojen ja yleisen skeptismin voimaa kohtaan..

Alphabet Inc: stä tuli Googlen ja useiden Googlen entisten tytäryhtiöiden emoyhtiö vuonna 2015

Googlen perustajat luopuvat, nimitä Sundar Pichai aakkosten toimitusjohtajan aakkoslogoksi kirjaimilla leluilla

Larry Page ja Sergey Brin ylpeinä vanhemmina

Page ja Brin pysyvät Alphabetin hallituksessa ja yhtiön kahdessa suurimmassa yksittäisessä osakkeenomistajassa, vaikka he eroavat. Säilytät enemmistön äänivaltaisista osakkeista. Tämä antaa heille tehokkaan hallinnan hallituksessa ja auttaa muokkaamaan Googlen ja Alphabetin tulevaisuutta.

“Jos yritys olisi henkilö tänään vuonna 2019, se olisi 21 -vuotias nuori aikuinen ja olisi aika lähteä pesästä”, perustajat kirjoittivat julkisessa kirjeessä tiistaina. Tässä voit lue koko teksti. “Vaikka on ollut suuri etu osallistua yrityksen päivittäiseen johtamiseen niin kauan, uskomme, että on aika ottaa ylpeiden vanhempien rooli-tarjota neuvoja ja rakkautta, mutta ei kiusata joka päivä ! “

Googlen uusi suurvalta

Googlen perustajat eroavat ja nimittävät Sundar Pichain aakkosten toimitusjohtajaksi Google Sundar Pichain uuden suurvallan

Googlen perustajat eroavat ja nimittävät Sundar Pichai Alphabetin toimitusjohtajan Alphabetin kaikki sen yritykset