Greenpeacen mukaan 3 parasta vihreää hi-tech-yritystä vuodelle 2019

Greenpeace tutkii vuosittain maailman suurimpien yritysten ja erityisesti korkean teknologian laitteita tuottavien yritysten käyttäytymistä. Esimerkiksi Amazon väittää olevansa erittäin ympäristöystävällinen yritys. He pyrkivät suosimaan sitä tosiasiaa, että heidän palvelinkeskuksissaan käytetään ympäristöystävällistä energiaa. Kuitenkin muita epämiellyttäviä tosiasioita salataan yhtä ahkerasti. Tässä on esimerkki: Amazonin Web -palvelu Virginiassa, Yhdysvalloissa, on suurin sähkönkuluttaja siellä. Mutta vain 12% tulee uusiutuvista energialähteistä. On myös positiivisia esimerkkejä, ja Greenpeace edistää niitä yhtä mielellään. Tässä ovat Greenpeacen mukaan 3 parasta vihreää globaalia yritystä vuodelle 2019.

Apple käyttää yhä enemmän uusiutuvia energialähteitä ja säästää paljon vettä vuonna 2018

omena ympäristöystävällisiä energioita

Ympäristöystävälliset Applen innovaatiot

Noin 44% yrityksen käyttämästä energiasta tulee uusiutuvista lähteistä. Lisäksi on otettu suuria askeleita innovatiivisten tuotteiden tuottamiseksi mahdollisimman vähän jätettä. Kaikkien näiden ponnistelujen tuloksena säästettiin noin 7,6 miljoonaa miljardia gallonaa vettä vuonna 2018.

Tässä hankkeessa haitalliset päästöt vähenivät uskomattoman paljon

aakkoset google ympäristönsuojelu

Ympäristönsuojelu Googlessa

Tarkemmin sanottuna kyse on Googlen omistamasta Alphabet -yhtiöstä. Yhtiö investoi miljardeja dollareita vuonna 2018 ja sitä edeltävinä vuosina. Ne vähensivät näin ollen haitallisten päästöjen tuotantoa. Näiden ponnistelujen vaikutuksen ymmärtämiseksi tehtiin vertailu. Olisi sama viedä miljoona autoa tieltä.

HP auttaa valtavasti metsiemme säilyttämisessä

hp suunnitelma ympäristönsuojelusta

HP ja metsiemme säilyttäminen

HP: n toimet liittyvät ensisijaisesti paperin kestävään tuotantoon. Tämä on mahdollista saavuttaa ilman kielteisiä vaikutuksia metsiin ja siten ilmanlaatuun. Kestävästi hankituilla materiaaleilla on yhä suurempi asema kaikilla muilla tuotantoalueilla. Verrattuna moniin muihin yrityksiin, ne ovat paljon edellä käyrää kemiallisten tunteiden vähentämisessä.

Greenpeace tutkii yrityksiä ohjaamaan kuluttajien valintoja kohti kestävää kehitystä

loistava ohjelma greenpeace

Kestäviä huipputekniikan laitteita

Hi -tech -gadget ja ympäristöystävällinen kuluttaja – tämä on jo mahdollista nykypäivänä. Lisätietoja Greenpeacesta ja muista ympäristöjärjestöistä. Informatiiviset artikkelit ja tilastot kertovat, mitkä yritykset käyttävät kestäviä energialähteitä ja yrittävät vähentää kaasupäästöjä.

Greenpeacen mukaan ei ole totta, että Amazon tekee tarpeeksi ympäristön hyväksi

amazonin kestävän kehityksen tuotanto

Pienemmät päästöt – sen pitäisi olla ensisijainen tavoite useimmille yrityksille

kaasupäästöt ympäristönsuojelu

Uusiutuva energia on välttämätöntä, jos haluamme pelastaa itsemme

ympäristönsuojelun uusiutuvia energialähteitä