Kuinka Elon Musk muutti maailman

Itse asiassa maailma muuttuu jatkuvasti. Mutta on olemassa tiettyjä persoonia, jotka ovat aktiivisesti mukana. Yksi heistä on epäilemättä Teslan pomo ja korkean teknologian miljardööri Elon Musk. Hän on investoinut avaruusmatkoihin jo vuosia, missä hän osallistuu yhtiönsä SpaceX: n kanssa. Sen insinöörit ja tutkijat ovat jo kehittäneet uusia, monikäyttöisiä rakettien käyttövoimajärjestelmiä. Tämä voisi merkittävästi vähentää tulevien avaruusoperaatioiden kustannuksia ja toimittaa kansainvälisiä avaruusasemia. Elon Muskin rohkeat suunnitelmat herättävät säännöllisesti huomiota. Se on ymmärrettävää, koska hänen suuri unelmansa on, että ihmiset aloittavat pitkän matkan Marsiin. Hänen avaruusversionsa vastaavat täsmälleen lukuisten tiedemiesten, tutkijoiden ja astronauttien toiveita asuttaa jonain päivänä punainen planeetta. Raportoimme lyhyesti, kuinka hänen polkunsa syntymäpaikastaan ​​Pretoriasta rohkeisiin suunnitelmiin, projekteihin ja unelmiin kaukaisista planeetoista on kulkenut.

Elon Musk on yksi Piilaakson värikkäimmistä hahmoista.

Elon Musk on nero Piilaaksosta

  • Nero Piilaaksosta

Vaikka Elon Muskia luonnehditaan usein Piilaakson neroksi, hän on kotoisin Etelä -Afrikasta. Välttääkseen asepalveluksen siellä hän pakeni veljensä kanssa Kanadaan. Opiskellessaan yliopistossa Elon Musk muutti Kanadasta Yhdysvaltoihin, missä hän opiskeli taloustiedettä ja fysiikkaa.

Sitten hän meni Kaliforniaan suorittamaan tohtorin tutkinnon fysiikasta. Pian hän jätti Stanfordin yliopiston ja perusti Internet -yrityksen. Elon osoitti voivansa ansaita paljon rahaa ja myi Zip2: n, joka perustettiin vuonna 1995. Siitä hän teki 22 miljoonan dollarin omaisuuden. Pian nero tuli miljardööriksi osuutensa ansiosta PayPalin verkkomaksujärjestelmässä. Sitten hän siirtyi seuraavaan projektiinsa ja perusti SpaceX -yrityksen, jonka toiminta keskittyy avaruusmatkailuun. Niinpä Elon Musk alkoi kehittää innovatiivisia tekniikoita, jotka muuttavat maailmaa.

Tekniikan ja unelmien avulla hän teki miljardeja.

Elon Musk tekniikalla ja unelmilla tekee miljardeja

Elon Muskin avaruusyhtiö SpaceX pyrkii alentamaan avaruusmatkojen kustannuksia siinä määrin, että elämä muilla planeetoilla on mahdollista. Vuonna 2013 hän teki hullun projektin nimeltä Hyperloop. Kapseleista on jo suunniteltu testimalli, jossa ihmiset voivat kulkea pitkiä matkoja putkijärjestelmässä hyvin lyhyessä ajassa. Visionääri haaveilee matkustamisesta melkein äänen nopeudella. Tämän uuden kuljetustyypin avulla pitkät etäisyydet suurten kaupunkien välillä voidaan kattaa nopeasti ja tyylikkäästi kapseleina. Se jatkaa varmasti avaruuteen samanlaisissa kapseleissa.

Nero ja hänen kapseli.

Elon Musk kuuluisa kapseli nopeisiin matkoihin

 Päätti muuttaa maailmaa paremmaksi.

Elon Muskin kapselin nopea kuljetus muuttaa maailmaa paremmaksi

Forbesin mukaan visionääri Elon Musk investoi 16 miljardin dollarin omaisuutensa paitsi avaruusmatkoihin myös nykyaikaisiin kulkuvälineisiin, kuten Tesla -autoihin. Hänen tiiminsä suunnitteli tunnelijärjestelmän suuremmalle Los Angelesin alueelle, loistavan ruuhkien torjuntaprojektin, joka ratkaisee megapoliksen päivittäiset liikenneongelmat. Nero osallistuu myös tekoälyn tutkimukseen.

Tällaiset raketit lentävät kosmokseen lähitulevaisuudessa.

Elon Muskin rakettitestin tulokset lentävät kosmokseen

  • Elon Musk tunnetaan saavutuksistaan ​​avaruusmatkailussa

Maailma murtautuu parhaillaan uusiin horisontteihin ja persoonallisuudet, kuten Elon Musk, haluavat auttaa ja mullistaa avaruuden. Hän julkaisi äskettäin Instagramiin mielenkiintoisia kuvia, jotka heijastavat tarkasti hänen avaruusunelmiaan. Hänen tiiminsä vahvisti Mars -raketin onnistuneet testitulokset. Saat lisätietoja tästä oheisesta videosta.

Elon Musk on maailmankuulu avaruusvisioistaan. Mutta ”hänen poikkeuksellisista saavutuksistaan ​​avaruusmatkailussa ja ihmiskunnassa hän saa pian merkittävän tiedepalkinnon. Teslan ja SpaceX: n pomo saa “Stephen Hawking -mitalin”. Mitali jaetaan tunnetun Starmus -tiede- ja musiikkifestivaalin aikana. Tämä tärkeä tapahtuma järjestetään Sveitsissä ensimmäisen kerran tämän vuoden kesäkuussa. Odotamme innolla Elon Muskin palkintoa!

 Voimme vain arvailla, mitä lähitulevaisuus tuo tullessaan.

Elon Muskin avaruusmatkat unesta todellisuuteen

Unelmasta todellisuuteen! SpaceX: lta ja Elon Muskilta voidaan odottaa paljon!

Elon Musk SpaceX unelmasta todellisuuteen


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80