Kuten Instagram, myös Facebookin pitäisi piilottaa käyttäjiensä tykkäykset

Facebook voisi pian seurata Instagramin jalanjälkiä ja piilottaa käyttäjiensä tykkäykset. Uusi ominaisuus, jonka kooderi Jane Manchun Wong löysi ensimmäisen kerran, piilottaisi tietyn viestin tykkäysten määrän keneltäkään muulta kuin tekijältä. Kaikki muut käyttäjät voivat nähdä, pitikö ystävä siitä. Et kuitenkaan näe täydellistä luetteloa käyttäjistä, jotka ovat tykänneet viestistä.

Jane Wong on ensimmäinen, joka huomaa muutoksen uutissyötteessään

Kuten Instagram, myös Facebookin on tarkoitus piilottaa käyttäjiensä tykkäykset. Wong huomaa muutoksen

Instagram alkoi piilottaa tykkäyksiä tänä kesänä

Toukokuussa Facebookin oma Instagram aloitti Like -kiellon testin Kanadassa. Toiminta laajeni heinäkuussa Australiaan, Uuteen -Seelantiin, Irlantiin, Italiaan, Brasiliaan ja Japaniin. Käyttöliittymän samankaltaisessa versiossa näytetään vastauksen antaneiden ystävien reaktiot ja nimet.

Tarkat numerot näkevät vain viestin kirjoittanut käyttäjä.

Instagramin toimitusjohtaja Adam Mosseri kuvaili päätöstä keinoksi tehdä sovelluksesta “vähemmän paineympäristö”. “Emme halua, että Instagram tuntuu kilpailulta”, Mosseri sanoi huhtikuussa. Ajatuksena on lopettaa julkaisutoiminta, joka saa käyttäjät tuntemaan olonsa huonoksi, jos heidän viestinsä ei saavuta suuria tuloksia.

Monet käyttäjät tuntevat itsensä masentuneiksi, kun heidän sisällönsä saa muutaman tykkäyksen

Kuten Instagram, Facebookin pitäisi piilottaa käyttäjiensä tykkäykset muutama ja monet tykkäävät itsevarmasti

Kuinka tykkäykset Instagramissa ja Facebookissa vaikuttavat markkinointiin

Lisäksi monien psykologien mukaan se voi aiheuttaa ahdistusta ja muita mielenterveyshäiriöitä. Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että Instagramilla oli pahin vaikutus nuorten mielenterveyteen kaikista suurimmista sosiaalisen median kanavista. Yli kaksi tuntia päivässä viettäminen sosiaalisessa mediassa on yhdistetty ahdistuneisuuden, masennuksen ja unettomuuden lisääntymiseen.

Asiantuntijat ovat havainneet, että julkisten tykkäysten piilottamisella voi olla kauaskantoisia vaikutuksia Instagramissa menestyvään vaikuttajamarkkinointiin. Tämä voi johtaa laadukkaampaan sisältöön ja rohkaista käyttäjiä katsomaan lisää videoita alustalla. Toisaalta vaikuttajat pelkäävät, että muutos voi vaikeuttaa heidän mainostamistaan ​​tuotteilla alustalla.

Pelkkiä tunteita, ei numeroita

Kuten Instagram, myös Facebookin pitäisi piilottaa käyttäjiensä tykkäykset, nähdä vain tunteita, ei vastaavia numeroita

Vaikuttajien on luotava laadukkaampaa sisältöä kuin valokuva aamiaisestaan

Kuten Instagram, myös Facebookin on tarkoitus piilottaa käyttäjiensä tykkäykset, ottaa valokuvia vaikuttajista

Nähtäväksi jää, auttaako Like -kielto Facebookin mainostuloja tai vahingoittaako niitä. Jos käyttäjät ovat vähemmän huolissaan ja viettävät enemmän aikaa alustalla, se on hyväksi yritykselle ja mainostajille. Samankaltaisten numeroiden ohittaminen voi kuitenkin vaikuttaa kielteisesti vaikuttajiin, joiden on pystyttävä osoittamaan suuri määrä seuraajiensa reaktioita saadakseen sponsorointia.

Ei enää taistelua tykkäysten puolesta

Kuten Instagram, Facebookin pitäisi piilottaa käyttäjiensä tykkäykset, tykkäykset ja mielenterveys