Lentävistä kilpa -autoista tulee todellisuutta vuoden 2020 loppuun mennessä

Pian lentävä autokisa ei enää rajoitu peliin ja scifi-elokuviin. Maailman ensimmäisen lentävien autojen moottorisport -sarjan järjestäjien mukaan kisat järjestetään jo vuoden 2020 lopussa. Pian suunnitellaan täysi Grand Prix -mestaruuskausi. Tässä on kaikki mitä tiedämme uudesta Formula E: stä toistaiseksi!

MK4 Speeder esiteltiin ensimmäisen kerran konseptina kesällä 2019

Lentävistä autokilpailuista tulee todellisuuden 2020 kaavajuliste

Lentävistä autokilpailuista tulee totta vuonna 2020, kun lento alkaa nopeusnopeuden alaudasta

Voimme odottaa maailman ensimmäistä lentävää autokilpailua tänä vuonna

Lentävät sähköautot, ns Ilmanopeus, täytyy testata lisää. Nämä testit voidaan suorittaa vasta sen jälkeen, kun osa koronavirusrajoituksista on poistettu. Kaikesta huolimatta Airspeeder -tiimi löytää turvallisia tapoja suorittaa testejä näinä vaikeina aikoina ja valmistautua maailman ensimmäiseen kilpailuun lentävillä autoilla.

Yritys, joka vastaa ylinopeuksien luomisesta, Alauda, Olisi pitänyt tehdä miehitettyjä testejä Kalifornian Mojaven autiomaassa aiemmin tänä vuonna. Nämä on nyt siirretty Adelaiden lähelle Etelä -Australiaan. Joten lähempänä yrityksen kotipaikkaa. Toistaiseksi tiimi on suorittanut miehittämättömiä testejä vain yhdellä kaukosäätimellä, ja ne ovat olleet täydellisiä.

On kuitenkin vielä muutamia esteitä, jotka Alaudan on voitettava ennen kuin ensimmäinen lentävä autokilpailu voidaan järjestää. Tämä sisältää sääntöjen asettamisen Vertiportsille, ilmatilan hallinnan ja luotettavien toimitusketjujen kehittämisen.

Alauda on valmis suorittamaan ensimmäiset testit todellisten lentäjien kanssa

Lentävät autokilpailut ovat todellisuutta vuonna 2020 scifi -videopelien nopeuttaja todellinen

Sinun pitäisi tietää se etukäteen sähköisistä ylinopeuksista

Airspeeder -ajoneuvo painaa noin 249,5 kg ja käyttää akkua, joka voidaan vaihtaa kilpailun aikana – samanlainen kuin Formula E -renkaanvaihto. Jokaisen latauksen odotetaan kestävän 15 minuuttia. Neljän 32 hevosvoiman sähkömoottorinsa ansiosta nopeusnopeus saavuttaa jopa 201 km / h. Kilpailusta riippuen saatat joutua etsimään melko pitkän matkan, koska nämä ajoneuvot voivat lentää missä tahansa viidestä 40 metriin.

Lentävät autot kestävät jopa 100 kg

Lentävistä autokilpailuista tulee totta vuonna 2020 testattavassa nopeusmallissa

Nopeusmiehet ovat scifin innoittamia, ja ohjaamot on varustettu AR-tekniikalla, joka helpottaa lentäjien navigointia

Lentävät autokilpailut ovat todellisuutta vuonna 2020 keltaisella ja sinisellä alauda speeder -mallilla

Tämä on jännittävää aikaa moottoriurheilun tulevaisuudelle. “Perinteiset moottoriurheilufanit tunnistavat varmasti monia kilpailusarjamme osia”, sanoi Alauda- ja Airspeeder -sarjan perustaja Matt Pearson lausunnossaan. Pearson selitti, että suunnitelmana on “olla erilaisia ​​joukkueita, pysähdyksiä ja lentäjiä. Painopiste on urheilun saattamisessa mahdollisimman monien fanien saataville maailmanlaajuisten suoratoistolähetysten kautta. “Lopulta” tämä on 21. vuosisadan moottoriurheilua “.

Kokeneet lentäjät lentävät ilma -aluksia ja käyttävät myös itsenäisten ajoneuvojen lidar -tekniikkaa pitämään turvallisen etäisyyden toisistaan

Lentävät autokilpailut ovat todellisuutta vuonna 2020, mikä tarkoittaa renkaiden vaihtoa akun kanssa


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80