Maailman pienin tietokone voisi edustaa lääketieteen tulevaisuutta

Tuolloin ensimmäiset tietokoneet käyttivät kokonaisia ​​huoneita ja toimivat vähän enemmän kuin taskulaskimet. Mutta nyt pieni tietokone on täysin pimennetty yhdellä riisinjyvällä. Se on kooltaan vain 0,04 mm, ja se vastaa suunnilleen yhtä suolaa ja on kymmenen kertaa pienempi kuin edellinen IBM: n ennätyksen haltija. Maailman pienin tietokone valmistettiin Michiganin yliopisto ja se voisi edustaa terveydenhuollon tulevaisuutta. Saat tarkan raportin tässä Katso ylös.

Yksi riisinjyvä näyttää valtavalta maailman pienimmän tietokoneen vieressä

Maailman pienin tietokone riisinjyvän vieressä

Entinen IBM: n ennätyksen haltija oli huomattavasti korkeampi

Maailman pienin tietokone, entinen ibm -ennätyksen haltija

Jopa tämä pieni tietokone on noin kymmenen kertaa suurempi

Maailman pienin tietokone alle sentin

Mikä on pienin tietokone maailmassa ja mitä sen käyttötarkoituksia voisi olla??

Pieni laite kehitettiin täsmälliseksi lämpötila -anturiksi, joka voi ilmoittaa lämpötilat soluryhmissä, joiden ero on 0,1 celsiusastetta. Monille sairauksille (esim. Syöpä) on ominaista epänormaali aineenvaihdunta, ja tämä voidaan havaita pienellä tietokoneella. Tämän tekniikan avulla tiedemiehet voivat selvittää, mikä tarkalleen aiheuttaa kasvaimen kasvua ja näin ehkäistä syöpää tulevaisuudessa. Se voi myös auttaa diagnosoimaan glaukooman silmän sisällä. Lisäksi ehdotettiin pienen tietokoneen käyttöä lääketieteen ulkopuolella ja siten esimerkiksi biokemiallisten prosessien, öljysäiliöiden tai ääni- ja videojärjestelmien seurantaa.

Pian nanoteknologiasta tulee rutiinia lääketieteessä

Maailman pienin tietokone lääketieteen nanoteknologiassa

Mutta maailman pienin tietokone on todella tietokone?

Maailman pienin tietokone asettaa lukuisia kysymyksiä pöydälle. Mikä on tämän innovatiivisen keksinnön jälkeen tietokone? Mitä pieniä laitteita voimme silti tehdä? Missä on mahdollisuuksiemme raja? No, et todellakaan voi tarkistaa Facebookiasi tällä pienellä laitteella.

Vaikka tässä pienessä tietokoneessa on täysi prosessori (perustuu ARM Cortex-M0 + -malliin), se poistaa kaikki tiedot, kun se menettää suorituskykyä. Valitettavasti aivan kuten IBM -laite. Suorittimen, RAM -muistin ja aurinkosähköjen lisäksi uudessa tietokoneessa on myös langattomat lähettimet ja vastaanottimet. Koska se on kuitenkin liian pieni perinteiselle radioantennille, se vastaanottaa ja lähettää dataa näkyvän valon avulla. Tukiasema toimittaa valoa sähköä ja ohjelmointia varten ja vastaanottaa tiedot.

Melkein yhtä pieni kuin suola

Maailman pienin tietokone, niin pieni kuin suolakiteet

Mitä tarkoitat? Edustaako maailman pienin tietokone todella lääketieteellisen terveyden seurannan tulevaisuutta vai ettekö todennäköisesti salli pientä laitetta mielessänne? Voimme vain odottaa ja katsoa, ​​mitä enemmän tiede voi tarjota meille.

Ovatko pienet tietokoneet ja robotit todella lääketieteen tulevaisuus??

Maailman pienin tietokone sentillä

Maailman pienin tietokone kuin kolikko