NexOptik DoubleTake – CES 2019: n huipputekniset kiikarit

Kiikarit eivät ole muuttuneet dramaattisesti 1600 -luvun jälkeen. Kanadalainen optiikkayhtiö Nex -optiikka haluaa kääntää tämän konseptin päälaelleen digitaalisilla DoubleTake -kiikareillaan. CES 2019 -tapahtumassa julkistettu DoubleTake ei ole vielä markkinoilla. Itse asiassa se on edelleen prototyyppi, mutta sille on jo myönnetty valokuvauksen titteli “Top Tech of CES 2019”. Uudet kiikarit korvaavat tavalliset silmälasit 5 tuuman HD-LCD-näytöllä ja tarjoavat siten mukavan kuvakokemuksen, josta voi nauttia jopa useat ihmiset samanaikaisesti.

Uudet futuristiset kiikarit ovat vettä hylkiviä, iskunkestäviä ja ergonomisia

NexOptik DoubleTake - CES 2019: n huipputekninen kiikari

NexOptik DoubleTake on yhdistelmä digitaalikameraa ja kiikaria

DoubleTake perustuu A-Quad Core Ambarella H2 -prosessoriin ja 12 megapikselin kuva-anturiin. Se voi jakaa valokuvia mobiililaitteiden kanssa WiFi-, Bluetooth- tai USB-C-yhteydellä ja jopa tallentaa ja suoratoistaa 4K-videoita. Lisäksi siinä on GPS, kuvanvakain ja kaksi optista zoomaustasoa (2,5x ja 10x), joista jälkimmäisen polttoväli on yli 500 mm.

Kaksois zoomaustasolla käyttäjät voivat helpommin etsiä kohteitaan ja sitten lähentää niitä.

Valitse aihe ja zoomaa lähemmäs napin painalluksella

NexOptik DoubleTake - CES 2019 hirschin huipputekninen kiikari esillä nykyaikaisista kiikareista

Uudet huipputekniset kiikarit toimivat hyvin samalla tavalla kuin digitaalikamera, mutta näyttävät silti enemmän kiikareilta. Leveä kotelo ei ole tarkoitettu vain suurelle HD -nestekidenäytölle, vaan sitä voidaan käyttää myös yhdellä tai kahdella kädellä. Tietenkin se tarjoaa tavanomaisen ergonomian kiikarikäyttäjille.

Kiikarit ja digitaalikamera yhdessä kotelossa

NexOptik DoubleTake - CES 2019: n huipputekninen kiikari, moderni kiikari voittaa näyttelyssä palkinnon

DoubleTakesta on vielä paljon tuntematonta

Koska DoubleTake on vielä testausvaiheessa, NexOptic ei ole vieläkään julkaissut kaikkia sitä koskevia tietoja. Näytön kirkkaus- tai kontrastitilastoja, jotka ovat ratkaisevia näkyvyyden kannalta kirkkaassa auringonvalossa, ei edelleenkään anneta. Myös akun sisäisten litiumionien käyttöikää ei tiedetä.

Tyylikkäästi suunniteltu, kevyt ja kompakti

NexOptik DoubleTake - CES 2019 -kiikarin huipputekninen kiikari, jossa on kaksi katselukulmaa

NexOptik DoubleTake - CES 2019 -kollibrin huipputekninen kiikari nykyaikaisten kiikarien kautta

Tuote perustuu NexOpticin Blade Optics -tekniikkaan, joka käyttää erilaisia ​​optisia tekniikoita suorituskyvyn ja kompaktuuden parantamiseksi. Tällä hetkellä DoubleTaken tarkat mitat ja tekniset tiedot ovat edelleen tuntemattomia. NexOptic ilmoittaa sen olevan “erittäin kevyt” ja kompakti. Digitaaliset kiikarit ovat varmasti vettä hylkiviä ja iskunkestäviä – hyvä uutinen ulkoilijoille, jotka ovat selkeä kohderyhmä täällä. Hintaa ei ole vielä määritetty, mutta DoubleTaken odotetaan ilmestyvän tänä vuonna.

Tarkoitettu lähinnä ulkoilijoille ja luonnon ystäville

NexOptik DoubleTake - huipputekninen kiikari CES 2019: n moderneista kiikareista 2000 -luvulta