Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikeille

Lemmikkimme ovat perheenjäseniä ja ansaitsevat vain parasta! Aina kehittyvä tekniikka tekee tämän tarjoamisesta sinulle helpompaa ja parempaa kuin koskaan. Aivan kuten älykkäät kodin gadgetit parantavat elämäämme, samoin voivat nelijalkaiset ystävämme hyötyä niistä. Katsotaanpa parhaita älykkäitä kodin laitteita lemmikeille, jotka olemme luetelleet ruokinnan, turvallisuuden, viihteen ja hygienian mukaan..

Myös lemmikkimme haluavat olla moderneja

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikkieläimille kissan käyttämä kannettava tietokone

Älykkäät kodin gadgetit lemmikkieläimille: ruokinta

Kiireisten aikataulujen vuoksi voi joskus olla vaikeaa ajatella oikean määrän ruokaa. Tästä syystä yli puolet lemmikeistämme on ylipainoisia. Kuten me, tämä voi johtaa diabeteksen, niveltulehduksen, korkean verenpaineen, munuaissairauksien, syövän jne..

 johtaa. Näiden laitteiden avulla on helppo ruokkia lemmikkisi oikea määrä ruokaa ajoissa ja välttää lihavuutta.

PetSafe on moderni automaattinen syöttölaite, jossa on suuri tilavuus (5,6 litraa!) ja tarkka annostelujärjestelmä (välillä 29 ml – 946 ml). Hidas ruokinta -toiminnon avulla syövien ja nopeasti syövien lemmikkien ruokinta jaetaan 15 minuuttiin ruoansulatushäiriöiden estämiseksi. Voit ostaa sovittimen syöttölaitteen liittämistä varten tai vaihtaa vain neljä D -paristoa. Keskimääräinen akunkesto on noin koko vuosi.

PetSafe on luotettava, mukautuva ja tietysti eläinten turvallinen

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikeille lemmikkieläinten turvallinen syöttölaite koirille ja kissoille

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikkieläimille petsafe automaattinen ruokakuppi

Älykkäät kodin pienoisohjelmat lemmikeille: turvallisuus

On todella stressaavaa ajatella, että lemmikit eksyvät joskus. Voi kestää tunteja, päiviä tai jopa kuukausia, jos sellaisia ​​on, joidenkin lemmikkien yhdistäminen isäntiensä kanssa. Jos sinulla on pieni paetaiteilija kotona tai rakastat ilmaisia ​​kävelylenkkejä, GPS -seurantalaitteen hankkiminen on hyvä idea.

Pilli 3 on pieni GPS -paikannin, joka roikkuu suoraan koiran tai kissan kauluksessa. Sen mukana tulee mobiilisovellus, joka seuraa lemmikkisi sijaintia ja toimintaa reaaliajassa. Voit luoda henkilökohtaisen turvavyöhykkeen ja saada ilmoituksen aina, kun lemmikkisi poistuu tältä alueelta. Pilli 3 toimii jopa kuntomonitorina, joka näyttää kuinka monta kaloria karvainen ystäväsi poltti, kuinka monta mailia hän juoksi ja kuinka monta tuntia hän nukkui. Sen akku kestää jopa 7 päivää, ja sen pitäisi riittää nelijalkaisen ystävän löytämiseen.

Älä koskaan ota silmiäsi pois Bellolta

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille viheltävät 3 gps koirille

GPS ja kuntomonitori yhdessä

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille viheltävät 3 gps koirille ja kissoille

Parhaat lemmikkieläinten älykkäät gadgetit viheltävät kissoille 3 gps

Älykkäät kodin pienoisohjelmat lemmikkieläimille: viihdettä

On vaikea olla tuntematta syyllisyyttä lemmikkisi jättämisestä yksin kotiin. Onneksi tekniikka antaa meille luovia tapoja pitää ystäviämme viihdytettynä, vaikka olisimme kaukana heidän ympäristöstään tuntikausia.

PetChatz on videopuhelin, joka tarjoaa yksinäisille lemmikeillesi koko päivän vuorovaikutusta ja viihdettä. Se on kiinnitetty seinään silmien korkeudella eläinten kanssa ja mahdollistaa kaksisuuntaisen ääniviestinnän. PawCall -lisävarusteen avulla lemmikkisi voi soittaa sinulle matkapuhelimellasi, pelata aivopelejä tai vaihtaa DOGTV -kanavalle. PetChatz voi jakaa herkkuja itse ja opettaa lemmikillesi muutamia temppuja etänä.

Eroahdistus -lemmikkieläimet hyötyvät erityisesti PetChatzista

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikeille petchatz -viestintä kissojen ja koirien kanssa

PawCall on “näppäimistö” koirille

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille petchatz petcall -laite älykkäille koirille

TV -ohjelma koiralle

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille petchatz dogtv hd -televisio koirille

VARRAM on älykäs lemmikkikuntoilurobotti, joka auttaa eroon liittyvissä ahdistuksissa ja tarjoaa lukuisia toimintoja (ja palkintoja) reaaliajassa. Robotti on suunniteltu optimaalisesti houkuttelemaan lemmikkisi kaikkia aisteja pysyen liikkuvana ja aktiivisena. VARRAM liikkuu automaattisesti ympäri taloa ja kutsuu Bellon ja Miezen juoksemaan heidän peräänsä. Älykkäät anturit varmistavat, ettei se törmää esteisiin; tunnistaa lemmikkisi sijainnin ja kutsuu sinut pelaamaan vain määrittämilläsi tunneilla.

VARRAM ei salli lemmikkisi kyllästyä

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille varram -robotteja pelaamaan ja pitämään kiireisenä

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille varram robotti pitää koirat ja kissat onnellisina

Älykkäät kodin gadgetit lemmikeille: Hygienia

Mikä on pahin osa kissanomistajan jokapäiväistä elämää? Hiekkalaatikon puhdistus tietysti! Ja jos joskus saat sen Koira pesty silloin tiedät myös sen mukana tulevat haasteet. Nämä lemmikkieläinten älykkäät kodin gadgetit pyrkivät muuttamaan jyrkästi molempia tilanteita.

LavvieBot on automaattinen langaton hiekkalaatikko. Se siirtää likaisen pentueen alempaan, maustettuun kammioon pussilla, jonka voit tyhjentää helposti. LavvieBot varmistaa myös, ettei kissasi levitä likaa huoneen ympärille – liukuvan ritiläjärjestelmän avulla, joka ravistaa tassut helposti ennen lähtöä. Mukana oleva Purrsong -sovellus ilmoittaa sinulle, kun pentue on täytettävä uudelleen, ja seuraa eläimen tasaisuutta.

LavvieBot ottaa haltuunsa hiekkalaatikon puhdistamisen

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille lavviebot älykäs hiekkalaatikko

Vähän kuin pieni pesukone

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille lavviebot älykäs hiekkalaatikko

Aquapaw on koirien pesu- ja raaputusharja. Toisin kuin perinteiset ruiskutuslaitteet, laite kiinnittyy käteen ja mahdollistaa täyden hallinnan. Vesi on riittävän vahvaa tunkeutumaan paksuunkin turkkiin, kun taas harja hieroo saippuaa hellävaraisesti ihoon. Aquapawissa on suihkupää ja puutarhaletkuadapteri, joka mahdollistaa uimisen sekä sisällä että ulkona.

Aquapaw tekee kylpyajat vähemmän stressaaviksi

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikkieläimille aquapaw -koirat pesevät helposti

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikkieläimille aquapaw kuolleille koirille suihkussa

Johtopäätös: Bello ja Kitty tekisivät mitä tahansa puolestamme, joten meidän tehtävämme on huolehtia heistä mahdollisimman hyvin. Lemmikkien älykkäät kodin gadgetit varmistavat, että paras ystäväsi pysyy onnellisena koko elämänsä ja että jokapäiväinen elämä on hieman helpompaa sinulle. Kun olet valmis siirtymään älykkään kodin tekniikoihin, suosittelemme, että aloitat ensin lemmikkisi kanssa.

iFetch voi heittää pienen sinisen pallon koirallesi tuntikausia

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikeille ifetch heittää palloja koirallesi

Samsung Dream Housessa on tabletti, juoksumatto, poreamme jne.

Parhaat älykkään kodin gadgetit lemmikeille samsung smart dog house

Parhaat älykkäät kodin gadgetit lemmikeille jack russelinterrieri käyttää kannettavaa tietokonetta