Samsung Galaxy Fold on tulossa pian! Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää siitä

Tulevina vuosina näemme, kuinka tuttu älypuhelimen muotoilu kehittyy nopeasti täysin eri suuntaan. Käyttämällä joustavaa näyttötekniikkaa ja akkuja älypuhelin ja tabletti yhdistetään yhdeksi kokonaisuudeksi. Niin sanotut taitettavat matkapuhelimet, joita ensinnäkin WMC 2019 ovat nyt kuumimpia aiheita korkean teknologian asioissa. Lähes kaikki valmistajat kehittävät parhaillaan omia mallejaan. Samsung Galaxy Fold ylittää selvästi kaikki muut. Vallankumouksellinen laite on ennakkotilattavissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa 26. huhtikuuta, ja se tulee virallisesti markkinoille 3. toukokuuta. Tässä on kaikki sen tekniset tiedot, jotka sinun pitäisi ehdottomasti tietää ennen ostamista.

Taitettavat hybridit eliminoivat tarpeen ostaa lisälaitteita

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää yhdestä tabletista ja puhelimesta

Samsung Galaxy Foldin hämmästyttävä taitettava näyttö

”Samsung kirjoittaa tänään seuraavan luvun mobiili -innovaatioiden historiassa muuttamalla älypuhelimen ominaisuuksia. Galaxy Fold esittelee täysin uuden luokan, joka mahdollistaa uudet, ennennäkemättömät toiminnot Infinity Flex -näytön avulla.

“Sanoi DJ Koh, IT -toimitusjohtaja & Samsung Electronicsin matkaviestintäosasto. “Suunnittelimme Galaxy Foldin niille, jotka haluavat kokea, mitä premium -taitettava laite voi tehdä perinteisen älypuhelimen rajojen ulkopuolella.”

Ainutlaatuisen Infinity Flex -näytön avulla Samsung Galaxy Foldissa on aluksi 4,6 tuuman HD Super AMOLED -näyttö matkapuhelintilaan. Avattaessa näkyviin tulee 7,3 tuuman dynaaminen QXGA + OLED -näyttö. 7,3 tuuman näytön resoluutio on 2152 × 1536 pikseliä, kun taas pienemmän näytön tarkkuus on 1 960 × 840 pikseliä. Se on mukava ja kevyt laite, jota voit käyttää yhdellä kädellä jopa tablet -tilassa.

Tabletti ja matkapuhelin samassa laitteessa

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää uuden taitettavan puhelimen kolmesta tilasta

Hienostunut niveljärjestelmä, jossa on useita lukittavia vaihteita, on piilotettu selän sisään. Tämä “selkä” mahdollistaa sujuvan vaihdon matkapuhelimen ja tabletin välillä. Samsung Galaxy Foldissa on myös 7nm 64-bittinen kahdeksanytiminen Qualcomm-suoritin, 12 Gt LPDDR4-RAM-muistia ja 512 Gt UFS-muistia. Tämä antaa laitteelle vaikuttavan suorituskyvyn ja tallennustilan. Tiedot toimitetaan ja käsitellään kaksi kertaa nopeammin. Samsung Galaxy Foldin sisällä on myös kaksi akkua, yksi laitteen kummallakin puolella. Molempien kapasiteetti on 4 380 mAh ja ne tukevat langatonta lataamista.

Myös vain puoliksi taitettava

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - kaikki mitä sinun pitäisi tietää siitä on täällä, jopa osittain taitettava

Moniajo paitsi kolme erilaista sovellusta tablet -tilassa

Samsung työskenteli paljon Googlen ja Android -kehittäjäyhteisön kanssa päivittääkseen sovellukset, kuten WhatsApp, Microsoft Office, YouTube ja muut, yhteensopiviksi muuttuvan näytön kanssa.

Tabletin näyttö on itse asiassa riittävän suuri, jotta sitä voidaan käyttää useiden tehtävien suorittamiseen jopa kolmella sovelluksella. Samsung kutsuu tätä ominaisuutta sovelluksen jatkuvuudeksi. Voit esimerkiksi katsoa videota, keskustella siitä ja surffata Internetissä samanaikaisesti. Yksittäiset ikkunat toimivat saumattomasti yhdessä ja voit vaihtaa niiden välillä viipymättä.

Käytä kolmea sovellusta samanaikaisesti tablet -tilassa

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää monitoiminnasta, kun näyttö on kolme ikkunaa kerralla

Tehokkain prosessori koskaan

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää peleistä uudella taitettavalla tabletilla

Samsung Galaxy Foldin kuusi kameraa

Samsung Galaxy Fold -kameroiden määrä on myös ainutlaatuinen. Laitteessa on yhteensä kuusi kameraa. “Riippumatta siitä, kuinka pidät tai taitat laitetta-kamera on aina valmis tallentamaan kohtauksen, joten et koskaan unohda hetkeä.” Kolme objektiivia takana muodostavat pääkameran, yksi 16 MP: n ultraleveä ja 12 MP: n leveä -kulma ja yksi 12 MP teleobjektiivikamera. Kannessa on 10 megapikselin selfie -kamera. Kaksi muuta kameraa, 10 megapikselin selfie ja 8 megapikselin RGB -syvyysanturikamera, sijaitsevat päänäytön etupuolella.

Tabletti on uskomattoman ohut ja kevyt

Samsung Galaxy Fold tulossa pian - tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää mustasta violetilla väreillä Kolme tilaa

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää matkapuhelintilasta käsilläsi

Samsung Galaxy Fold on saatavana neljässä värissä – Cosmos Black, Space Silver, Marsin vihreä ja Astro Blue. Liitosjärjestelmän värit voidaan myös räätälöidä halutulla tavalla. Samsung Galaxy Fold on saatavana LTE- ja 5G -versioina. Varsinaiset laitteet toimitetaan 3. toukokuuta. Hinta alkaa 1 980 dollarista tai noin 2 000 eurosta.

Neljä tyylikästä metallista ulkonäköä

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää uuden taitettavan matkapuhelimen tabletin väreistä

Samsung Galaxy Fold on tulossa pian - Tässä on kaikki mitä sinun pitäisi tietää samsung butterfly -tabletista