Sony tarjoaa ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjassa

Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Jim Ryan ilmoitti tiistaiaamuna Pelaa kotona -aloite esitetään. Projekti tarjoaa pelaajille viihdettä pakollisen karanteenin aikana. Se rahoittaa myös riippumattomia pelistudioita, jotka ovat kärsineet eniten koronaviruspandemiasta.

Osana Play at Home -aloitetta PS4 -pelaajat voivat ladata Uncharted: The Nathan Drake Collectionin. Tämä sisältää kolme peliä, nimittäin Uncharted: Drake’s Fortune, Uncharted 2: Thieves ja Uncharted 3: Drake’s Deception. He saavat myös indie -seikkailun nimen Journey ilmaiseksi. Toisin kuin ilmaiset PS4 -pelit, jotka Sony lahjoittaa PlayStation Plus -tilaajilleen kuukausittain, sinun ei tarvitse maksaa tilausta täällä. Tästä huolimatta nämä kaksi peliä lisätään tilillesi.

Tällaiset ilmaiset pelit tarjoavat tarvittavaa viihdettä karanteenin aikana

Sony tarjoaa nyt ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjassa uncharter and travel ilmaiseksi

Saksa ja Kiina saavat Sonylta muita PS4 -pelejä

Valitettavasti Saksan ja Kiinan pelaajat eivät pääse Uncharted -kokoelmaan. Sen sijaan näiden kahden maan käyttäjät saavat ilmaisia ​​digitaalisia kopioita toimintapelistä Knack 2.

Matka.

Huomaat epäilemättä, että pelien lataaminen voi kestää tavallista kauemmin. Sony on vähentänyt PS4 -pelien latausnopeutta maailmanlaajuisesti. Se oli välttämätöntä Internetin käytön lisääntymisen vuoksi.

Knack 2 on kaunis toimintapeli vuodelta 2017

Sony tarjoaa ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjassa knack 2 ja matka Saksaan ja Kiinaan

Sonyn uusi kampanja rahoittaa riippumattomia pelistudioita

Lisäksi ohjelmistoyritys esitteli äskettäin Play at Home -kampanjan toisen osan nimeltä “Luova rahoitus”. Sony Interactive on käynnistänyt 10 miljoonan dollarin rahaston. Tällä yhtiö haluaa tukea taloudellisesti riippumattomia kehitysyhteistyökumppaneitaan. He voivat kohdata odottamattomia vaikeuksia pandemian aikana. Lisätietoja Creative Funding -kampanjasta ilmoitetaan myöhemmin. Sitten saamme myös lisätietoja osallistumisperusteista.

”Sony Interactive Entertainmentilla meillä on etuoikeus tarjota tätä kaivattua viihdettä. Tiedämme, että tämä on vain pieni askel. Olemme kiitollisia siitä, että voimme tarjota tätä tukea pelaajillemme ja kumppaneillemme ”, Sony sanoi Play at Home -aloitteesta..

Pysy kotona ja pelaa videopelejä

Sony tarjoaa ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjassa uuden Sony -aloitteen pelaamiseen kotona

Sony tarjoaa ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjassa, jota ei ole kartoitettu

Sony tarjoaa ilmaisia ​​PS4 -pelejä uudessa kampanjamatkalla ilmaiseksi