Superrikkaat huipputekniikan nero-kuka on tämän alan luettelon kärjessä?

Tunnetut aikakauslehdet, kuten Forbes ja Businessinsider, julkaisevat joka vuosi luettelon maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä ja vastaavasti luettelon huippurikkaista huipputekniikan neroista. Useimmissa tapauksissa nämä ovat alan innovaattoreita ja suurimpien ja maailmankuulujen huipputeknologiayritysten toimitusjohtajia, jotka määrittävät kehittyneimmän teknologian sävyn. Sijoituksen luomiseksi yli 100 korkean teknologian alan vaikutusvaltaisinta ja monen miljoonan dollarin ihmistä tarkasteltiin ja arvioitiin tiettyjen kriteerien mukaisesti neljällä pääalueella. Näitä ovat taloudellinen vahvuus, johtajuus, ajankohtaisuus ja vaikutus. Tässä artikkelissa esittelemme sinulle ”The Big Five”, viisi erittäin rikas huipputekniikan neroa ja kaksi muuta tämän alan suosikkia, joita koko maailma tuntee ja ihailee. Selitämme myös, mihin varallisuutesi perustuu. Haluatko tietää, kuka on tällä listalla??

 Bill Gates on maailman huippurikkaiden huipputeknisten neroiden listan kärjessä.

Korkean teknologian nero maailman rikkain mies Bill Gates

  • Maailman viisi huippurikkaata huipputekniikan neroa

 

Bill Gates – 96,4 miljardia dollaria

Vuonna 1975 Bill Gates, 62, perusti Microsoftin lapsuudenystävänsä Paul Allenin kanssa. Hän rakensi sen ikoniseksi ohjelmistoyritykseksi ja on tällä hetkellä maailman rikkain mies, jonka nettovarallisuus on 96,4 miljardia dollaria.

Hän on lahjoittanut suuren osan tästä (65 miljardia dollaria) hyväntekeväisyyteen, mikä tekee hänestä yhden maailman suurimmista hyväntekijöistä. Vaikka hän on edelleen Microsoftin hallituksessa, hän ei ole enää aktiivisesti mukana siellä.

Maailman rikkain mies näyttää jokapäiväisessä elämässä enemmän kuin nöyrältä.

Korkean teknologian nero Bill Gates jokapäiväisessä elämässä

Sen sijaan Gates on lahjoittanut varallisuutensa. Yhdessä vaimonsa Melindan kanssa hän perusti yhden maailman tehokkaimmista hyväntekeväisyysjärjestöistä ja jatkaa sen kehittämistä. “Bill ja Melinda Gatesin säätiö” perustettiin vuonna 2000, ja se auttaa jatkuvasti torjumaan vaikeasti parannettavia sairauksia, kuten HIV: tä, malariaa ja monia muita tartuntatauteja, erityisesti kehitysmaissa. Ne tukevat myös maatalouden kehittämisaloitteita, hätäapua, maailmanlaajuisia kirjastoja, torjuvat kaupunkien köyhyyttä ja edistävät yleistä koulutusta. Bill Gatesin idea on käyttää sitä rohkaisemaan lisää miljardöörejä liittymään hyväntekeväisyyteen. Sillä välin hän on löytänyt monia seuraajia.

Jeff Bezos teki Amazonista suurvallan verkkokaupassa.

Huipputekniikan nero Jeff Bezos Amazonin suurvalta verkkokaupassa

  • Jeff Bezos – 81,7 miljardia dollaria

Amazon.com on kiistaton suurvalta sähköisessä kaupankäynnissä, ja yrityksen perustaja Jeff Bezos tuli tunnetuksi verkkokaupan ideoistaan. Yhtiö tekee vuosittain yhä suuremman myynnin ja voiton, jopa ylittäen analyytikkojen odotukset. Amazonin osakkeet nousivat pilviin, mikä teki perustajasta ja toimitusjohtajasta Jeff Bezosista yhä rikkaamman. Negatiivisista tiedotusvälineistä huolimatta Bezos väittää yrityksen edelleen menestyvän.

Nyt Bezos johtaa yhtiön pilvipalveluteollisuuden, Amazon Web Servicesin kasvua, ilmoitti suunnitelmista toimittaa nopeita paketteja droneilla ja avasi Amazonin ensimmäisen tiilikirjakaupan Seattlessa.

Bezosin yksityisomisteinen avaruusyhtiö Blue Origin perustettiin vuonna 2000 ja on jo onnistuneesti lanseerannut ensimmäisen avaruusaluksensa. Odotamme mielenkiintoisempia uutisia Jeff Bezosilta tulevina vuosina.

Jeff Bezosilla on edelleen monia uusia ja innovatiivisia ideoita, jotka hän haluaa myös toteuttaa.

Korkean teknologian nero Jeff Bezos monia innovatiivisia ideoita

Facebook on tällä hetkellä maailman suurin sosiaalinen verkosto.

Korkean teknologian nero Mark Zuckerberg Facebookin perustaja

  • Mark Zuckerberg- 61,7 miljardia dollaria

 

Nuorin korkean teknologian neroista Mark Zuckerberg (34-vuotias) on maailman suurimman sosiaalisen verkoston perustaja. Hänellä oli vaikea, mutta menestyksellinen vuosi. Facebookia kritisoitiin valeuutisten levittämisestä verkkoon. Mark Zuckerberg ilmoitti äskettäin, että hänen verkkosivustollaan oli miljardi käyttäjää päivässä ja 8 miljardia videon katselukertaa päivässä. Yhtiön osakekurssi on noussut noin 40%. Tämän seurauksena myös Mark Zuckerbergin nettovarallisuus nousi korkealle.

 Mark Zuckerberg on todellinen korkean teknologian nero.

Korkean teknologian nero Mark Zuckerberg perusti suurimman sosiaalisen verkoston Facebookin

Facebookin perustaja investoi edelleen satoja miljoonia henkilökohtaisesta varallisuudestaan ​​koulutukseen. Vuonna 2010 hän perusti vaimonsa Priscillan kanssa voittoa tavoittelemattoman järjestön kouluopetuksen parantamiseksi ja yrityksen, joka edistää henkilökohtaista koulutusta.

 Toinen kahdesta korkean teknologian nerosta ja Googlen perustajasta – Larry Page.

Korkean teknologian nero Larry Page Googlen perustaja

 Sergey Brinille hänen ystävyytensä Larry Pagen kanssa on erityisen tärkeä.

Korkean teknologian nero Sergey Brin, yksi Googlen perustajista

  • Korkean teknologian neroilla Larry Pagellä ja Sergey Brinillä on vastaavasti 51,5 miljardia ja 50,2 miljardia dollaria

 

Larry Page ja Sergey Brin ovat molemmat Googlen perustajia. He tapasivat Stanfordissa, missä he molemmat saivat väitöskirjansa. Kolme vuotta opiskelun jälkeen Google luotiin ja kehitettiin maailman suurimmaksi hakukoneeksi. Se tuo miljardeja dollareita myyntiä perustajilleen. Kaksi vuotta sitten Larry Page ja Sergey Brin ilmoittivat Googlen massiivisesta rakenneuudistuksesta. Luotiin uusi holdingyhtiö nimeltä Aakkoset, jota johtaa Brin toimitusjohtajana ja Page toimitusjohtajana. Kaikki Googlen muut yritykset, kuten Nest ja Google X, ovat nyt erillisiä yrityksiä Alphabetin alaisuudessa. Siellä työskentelee noin 100 000 työntekijää. Teknologiaryhmän liikevaihto oli 110 miljardia dollaria vuonna 2017.

 Larry Page ja Sergey Brin kehittivät Googlesta maailman suurimman hakukoneen.

Korkean teknologian nero Sergey Brin Googlen suurin hakukone maailmassa

  • Kaksi suosikkiamme maailman huipputekniikan neroista

Jack Ma, Alibaban perustaja ja toimitusjohtaja sekä Elon Musk, Teslan ja SpaceX: n toimitusjohtaja, ovat kuuluisia innovaattoreita ja samalla maailman rikkaita huipputekniikan neroja. He tekevät pisteitä innovatiivisella ajattelullaan ja ainutlaatuisella yrittäjähengellään.

Entisestä englannin opettajasta erittäin rikkaaseen korkean teknologian jättiläiseen.

Korkean teknologian nero Jack Ma entisestä englannin opettajasta online-jättiläiseksi

Jack Ma – 37,3 miljardia. USA: n dollari

Entinen englannin opettaja Jack Ma on nyt Kiinan toiseksi korkein mies. Alibaban perustaja ja toimitusjohtaja perusti ensimmäisen yrityksensä China Pages vuonna 1995 vanhempiensa lainojen ja henkilökohtaisten säästöjen avulla. Vuonna 1999 Ma perusti nyt erittäin menestyvän verkkokauppasivuston Alibaban, jonka aloituspääoma oli 60 000 dollaria. Nykyään hänellä on Forbesin mukaan 37,3 miljardia dollaria. Hän ei ole lainkaan huolissaan, koska Alibaba on edelleen hallitseva yhdellä maailman suurimmista markkinoista ja sen odotetaan vahvistuvan. Syyskuussa 2018, 54 -vuotispäivänään, Jack Ma ilmoitti haluavansa luopua verkkokaupasta ja jatkaa koulutuskysymysten käsittelyä.

 Filantrooppi ja korkean teknologian nero yhdistyivät!

Korkean teknologian nero Elon Musk Filantrooppi ja nero yhdistyivät

Elon Musk – 21,3 miljardia dollaria

Mies, joka uskoo, että “ei ole liiketoimintaa, vain tavoitteen saavuttamista”, on investoinut, perustanut ja operoinut tähän mennessä 18 yritystä, mukaan lukien kaksi Amerikan innovatiivisinta teknologiayritystä: Tesla Motors ja SpaceX. Hän pyrkii parantamaan liikennettä maan päällä ja avaruudessa. Muskilla on kasvava omaisuus, jonka avulla hän voi kokeilla tulevaisuuden tekniikoita. Kolme vuotta sitten hän ilmoitti Twitterissä rakentavansa viiden meripeninkulman Hyperloop-testiradan, jossa opiskelijat ja yritykset testasivat ajatuksiaan suurnopeusliikennejärjestelmästä. Hän lahjoitti myös yli 10 miljoonaa dollaria Future of Life -laitokselle, joka pyrkii pitämään tekoälyn turvassa ja hyödyllisenä ihmisille.

Elon Muskilla on monia etuja – tulevasta kuljetuksesta tekoälyyn.

Huipputekniikan nero Elon Musk monipuolisesti kiinnostaa tulevan tekoälyn kuljetusta

 Jack Ma on Kiinan rikkain mies.

Korkean teknologian nero Jack Ma, Kiinan rikkain mies

 Korkean teknologian nerojen menestyksen takana on paljon työtä.

Korkean teknologian nero Larry Page Jeff Bezos lehdistötilaisuudessa