Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria

Voimme turvallisesti sanoa, että kaikki ovat nähneet Roomban pölynimurin töissä. Tämä on robotti, joka hoitaa imuroinnin ja antaa sinun nauttia muutamasta vapaa -ajan hetkestä rauhassa. Mutta imurointi on vain yksi kohde epämiellyttävien toimintojen luettelossa. Yhä useammat ihmiset muuttavat pois hektisestä kaupungista ja asuvat sen sijaan puutarhassa sijaitsevassa talossa rotu. Monille asunnonomistajille nurmikon leikkaaminen on kuitenkin yhtä rasittavaa ja ärsyttävää kuin sen puhdistaminen.Onneksi valmistajat jakavat tämän kokemuksen ja ovat työskennelleet ahkerasti lukuisten robottiruohonleikkureiden parissa viime vuosina. Tässä ovat vuoden 2019 kolme parasta laitetta.

Roomba puutarhaan

Top 3 parhaista automaattisista robottiruohonleikkureista, jotka tarjoavat enemmän vapaa -aikaa ja nautintoa

Robottiruohonleikkuri? Miten tällainen muuten toimii?

Robottiruohonleikkurit toimivat samalla tavalla kuin Roomba. Sinun on ensin käärittävä ohjauslanka leikattavan ruohoalueen ympärille arvokkaiden kukkapenkkien suojaamiseksi leikkurilta. Robotti hoitaa loput elektronisten antureiden avulla.

Monet kehittyneet mallit voivat jopa välttää sateen ja märän ruohon automaattisesti, palata itse telakointiasemaan, hallita matkapuhelinta jne..

Älykkäitä ruohonleikkureita voidaan ohjata jopa matkapuhelimellasi

Top 3 parhaista automaattisista robotti -ruohonleikkureista Nauti enemmän vapaa -ajasta Hallitse laitetta sovelluksen kautta

1. sija parhaiden robottiruohonleikkureiden joukossa: Husqvarna Automower

Husqvarna Automower eroaa kaikista muista malleista siinä, että siinä on ainutlaatuinen älykäs tekniikka. Tällä tavalla hän voi mukauttaa suorituskykynsä juuri nurmikon kasvuvauhtiin ja lyhentää aina kaikki alueet samalle tasolle. Mukana tulevan käyttäjäystävällisen sovelluksen avulla voit ohjata ruohonleikkuriasi etänä, suunnitella tapaamisia, näyttää sijainnin reaaliajassa tai seurata viimeistä ajettua matkaa.

Säänkestävyytensä ansiosta tämä robotti -ruohonleikkuri voi toimia häiriöttömästi myös sateessa ja voi siten kattaa 0,50 hehtaaria maata täyteen ladattuna. Se on erittäin hiljainen ja siinä on älykkäät anturit, joiden avulla on helppo liikkua kapeilla alueilla. Husqvarna Automower kestää jopa 45 asteen kaltevuuksia, ja siinä on myös PIN -koodi ja varkaudenestojärjestelmä.

Monitoiminen ja tyylikäs – Husqvarna Automower

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria Husqvarna -automower hoidetulle nurmikolle

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria Husqvarna Automower paras kone suurelle puutarhalle

Hallitsee suuria rinteitä helposti

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria husqvarna automower kiipeää mäkeä

Toiseksi paras robottiruohonleikkuri: Worx Landroid

Worx Landroid on yksi markkinoiden edullisimmista malleista ja on tarkoitettu pienempiin puutarhoihin. Tämä robotti -ruohonleikkuri käyttää tekoälyä ja erilaisia ​​antureita liikkumaan kapeilla alueilla, välttäen esteitä ja peittäen siten jopa 0,25 hehtaarin alueen.

Se saa virtansa 28 voltin litiumparistosta, joten se on ladattava 45-60 minuutin välein. Sateen sattuessa laite palaa automaattisesti telakointiasemalleen odottamaan kirkasta säätä ja latautumaan. Työskennellessään tämä robotti -ruohonleikkuri on lähes äänetön, kestää jopa 20 asteen kaltevuuden ja sillä on useita suojaustoimintoja, kuten PIN -koodi ja push -ilmoitukset.

Edullinen ja ihanteellinen pienille nurmikoille

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria worx landroid kauniille nurmikoille

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria worx landroid laskeutuu kukkulan kauniista puutarhasta

Toisin kuin manuaaliset ruohonleikkurit, robottiruohonleikkurit ovat erittäin hiljaisia

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria worx landroid esteiden hallinta vaivatta

Kolmas paikka parhaiden robottiruohonleikkureiden joukossa: Robomow

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, robotti ruohonleikkuri on peräisin Robomow. Tämä malli kestää jopa 0,75 hehtaarin nurmikon ja jopa 20 asteen rinteet. Robomowissa on sademittari, jonka avulla voit asettaa oman herkkyytesi ja palaa latausasemalleen märällä säällä. Tällä tavalla laite suojaa itseään kosteuden aiheuttamilta vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

Lisäksi nurmikon reunoja ei tarvitse leikata manuaalisesti sen jälkeen, kun ne on täysin leikattu, koska Robomowilla on ainutlaatuinen reunatila. Älykkäiden antureiden ansiosta tämä robotti -ruohonleikkuri voi varovasti välttää kiinteitä esineitä tiellään. Sovelluksen mukana voit myös käyttää ja hallita ruohonleikkuriasi mistä tahansa. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen, kun Robomow on juuttunut esteeseen.

Nauti enemmän vapaa -ajasta perheen kanssa automaattisella ruohonleikkurilla

Parhaiden kolmen parhaan automaattisen robottiruohonleikkurin joukossa on enemmän vapaa -aikaa robomow -laitteen kanssa

Älykäs reunajärjestelmä takaa täydellisesti leikatun nurmikon

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkuria robomow ratkaisee nurmikon reunat

Entä sinä Onko sinulla mukava iso nurmikko, joka kiinnittää jatkuvasti huomiosi? Nauti lopulta vapaa -ajastasi täysimääräisesti älykkään robottiruohonleikkurin avulla!

Top 3 parasta automaattista robottiruohonleikkurin robomow -laitetta suurille nurmikoille